Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Iris9 καλημερα!!Πωω κ μολις θα επαιρνα την μαια να ρωτησω..οδοντιατρο παμε;;εχω απο χθες μια ενοχληση σε ενα παλιο σφραγισμα το οποιο μαλλον θελει αντικατασταση και δεν παιζει να την παλεψω να μην το φτιαξω!Θα ρωτησω κ τον γιατρο αλλα τωρα δεν θα τον αφησω να μου πει οχι😸 Οσο για τα συμπτωματα αφου ειναι τοσο εντονα μηπως να ρωτησεις εαν κανει να παρεις κατι ή εαν καποιο ροφημα βοηθαει;
    • @Bebe.lina καλωσηρθες στην ομαδα μας ,να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μωρακι στην οικογενεια😊 σσ καταλαβαινω αλλα μια βδομαδουλα ειναι θα περασει😃 εγω απο συμπτωματα τα ιδια με εσενα αλλα με το που φαω την πρωτη μπουκια μετα τρωω λες κ εχω να φαω μερες..🤣
    • Χαίρομαι π όλα είναι καλά κορίτσι μου!  Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκουραζομουν καθόλου. Τώρα όποτε κοιμάται ο μικρός ξαπλώνω και εγώ. Μπήκα στον 5ο και νιώθω οτι δεν έχω πολλές δυνάμεις για πολλά πάρα μόνο για τον μικρό μου. Σε ένα μήνα είναι και ο γάμος, θεωρώ μετά τον γάμο θα ξεκουραστώ πραγματικά 
    • Καλημερααα!!  Καλά οι ασκήσεις με τα πόδια και το μασαζάκι μας έχουν σώσει, της το κάνουμε από πολύ μικρή μέχρι και σήμερα και την βοηθάει απίστευτα πολύ να κάνει κακά ή απλά αέρια! Ακτινίδιο ναι της δίνω όπως νομίζω και το γιαούρτι την βοηθάει.  Ποια δόντια έχετε βγάλει;;;    Εμείς τώρα όταν γυρίσουμε από Χαλκιδική θα πάρουμε καινούριο κρεβατακι, γιατί δεν χωράει πια στο λίκνο.. άσε που άρχισε να σηκώνεται και είναι επικίνδυνο.
    • @Diwni τι εκανες τελικα με το στηθος;; Καθε ποτε τη βαζεις τη μικρη να θηλασει;; Ειναι σκληρο ή εχει βαρυνει;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...