Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και μη!!! Αυτή τη συζήτηση την άνοιξα για να μοιραστώ μαζί σας μια κατάσταση που είχα και πριν αλλά που με την εγκυμοσύνη μου έχει ενταθεί λιγάκι και μιλάω για τις έκτακτες συστολές της καρδιάς. Παλαιότερα που το έψαξα (αφου ήδη το είχα 6 χρόνια) μου είπαν οτι είναι τελείως ακίνδυνες και ό,τι όλος ο κόσμος κάνει, απλά κάποιοι τις καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι. Αντιμετωπίζει καμιά σας παρόμοιο θεματάκι;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα πάρα πολλά χρόνια, πάνω από δέκα. Όπως ο δικός σου γιατρός έτσι και ο δικός μου είπε ότι είναι ακίνδυνες, αφού μου έκανε εννοείται τις απαραίτητες εξετάσεις. Μου είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απλά δεν τις αντιλαμβάνονται όλοι. Αν αυξηθούν ή είναι πολύ ενοχλητικές τότε θα δούμε πως να τις αντιμετωπίσουμε. Η συμβουλή όλων των γιατρών στους οποίους το έχω αναφέρει είναι η ίδια: Όχι καφέ, όχι σοκολάτα, όχι αναψυκτικά τύπου κόλα, να μην αγχώνεσαι, να μη θυμώνεις και να μη στεναχωριέσαι. Δεν είμαι ακόμα έγκυος αλλά με απασχολούσε το πως θα νιώθω όταν μείνω με το καλό... Παρακολουθώ το θέμα γιατί με ενδιαφέρει και σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου! 

Δημοσίευση

Γεια σου Εύη μου αχ αυτές οι έκτακτες οι περιβόητες...ακίνδυνες συνήθως αλλά τόσο ενοχλητικές ...Μια ζωή με θυμαμα ι σε περιόδους στρες εξετάσεων κτλ να κάνει η καρδιά μ τουμπες....τοτε δεν ήξερα τι ειναι...αργοτερα κ όταν κάποια στιγμή στ ζωή μ έκανα υπερηχο καρδιάς ..μου είπαν ότι λέγονται έκτακτες...κανενα καρδιολογικο Πρόβλημα δεν έχω...Στην 1η εγκυμοσύνη μ όλα καλά κ τέλεια..γενναω...δεν ήταν 2 μηνών τ μωρο ..παιρνω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο από την ένταση των φτερούγισματων...μ λένε έχεις έκτακτες συμβαίνει καμία φορά και στις.λεχωνες κτλ κτλ...το ξεχνάμε ....πριν 1 μήνα ενώ είχα καθυστέρηση μια μέρα κ σιγουρη πως δεν ημουν έγκυος ...αρχιζουν πάλι σαν τρελή η καρδιά μ.ενω έπλενα πιάτα δεν είχα καθόλου αγχος...λεω έκτακτες κ καθυστέρηση μηπως;;;κάνω ένα τεστ αχνο.θετικο....τωρα ειμαι 8η εβδ... Προσπάθησε να τις διαχειρίζεσαι είναι συχνό με το καλο το μωράκι σου ???

Δημοσίευση

@misofeggaro ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τις συμβουλές σου! Εύχομαι με το καλό να δεις και συ το δικό σου θετικό τεστάκι!! Μην νομίζεις δεν τις νιώθω και τόσο τραγικά πάντως παρά την εγκυμοσύνη!! Και συχνότητα μιλάμε το πολύ να κάνω μέχρι 5 την ημέρα...υπάρχουν και μέρες που μπορεί να μην κάνω και καμία φαντάσου! Αύριο θα το μεταφέρω και στον γιατρό μου που θα τον επισκεφτώ μήπως έχει να μου προτείνει τίποτα σε άσκηση... 

@Rena28 καλή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και φυσικά να χαίρεσαι και το 1ο σου ζουζούνι!! Ωχ καταλαβαίνω τι πέρασες... εγώ ένα βράδυ, βέβαια είχα φάει και αργά, μόλις ξάπλωσα απανωτές τριδυμίες... Ωραία ξεκινήσαμε λέω...! Για να 'μαι ειλικρινής δεν τις φοβάμαι, τις έχω απο τα 23 μου,τότε έκανα 20+ ημερησίως αλλά στα 23 του ποιος δίνει σημασία σε αυτά! στα 29 μου έφαγα μια φρίκη με ψυχοσωματικά και τότε πήγα και ψάχτηκα κι έμαθα επιτέλους τι ήταν αυτό που ανατίναζε τον στέρνο μου! 8-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άπαξ και φάω πρωινό και μένα έτσι είναι... Όπως και στην @sasaki_g  Σχετικά με τα φορμάκια να σου πω την αλήθεια κ γω το σκέφτομαι.. Τα δίδυμα ήταν μικρούλια οπότε φόρεσαν αρκετά και το 0 και το 1. Σε αυτόν εδώ νομίζω θα πάρω κατευθείαν 0-3 μηνών κ πάνω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πιθανές αγορές και γενικότερα δωματιο κλπ με το που σταματήσω τη δουλειά το Σεπτέμβριο.
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...