Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

Featured Replies

Δημοσίευση

Οποία έχει κάποιες πληροφορίες ή έχει κάνει εκεί ας μου πει την εμπειρία της ..εχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια εκεί...

Δημοσίευση

Καλησπερα @Gina955 εγω εχω κανει 2 φορες στο Ιασω Θεσσαλιας και ηταν και οι 2 αποτυχημενες τωρα αλλαξα κλινικη και εχω παει στην Θεσσαλονικη την Πεμπτη που μας περασε εκανα εβρυομεταφορα και το Σαββατο παω για την χωριακη εγω ενα εχω να πω μερα με νυχτα η κλινικη απο το Ιασω πολυ μπροστα σου τα κανουν ολα να φαινονται παιχνιδακι!!!θα σου πω αποτελεσματα το Σαββατο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου @euaki86l σου ευχομαι μια θετική χοριακη !!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις σε λίγους μήνες το μωράκι σου η τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου !! Να σε ρωτήσω με ποιον γιατρό έκανες στο Ιασω Εξωσωματική??  Τι έγινε και απέτυχαν οι προσπάθειες σου ?? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εσείς τι πρόβλημα έχετε εαν επιτρέπετε βέβαια!!!

Δημοσίευση

Δεν υπηρχε καποιο προβλημα απλα δεν πετυχαν και επειδη το ιασω δεν εχει τοσο καλα εργαστηρια ειπα να παω σε ενα καλυτερο!!!σε ευχαριστω πολυ!!ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!!! ¨*

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..?? ποιον γιατρό είχες??

Δημοσίευση

nomizo den exei sxesi o giatros giati exo akoma ton idio mono ergastirio allaksa kai piga thessaloniki ton giatro ton kratisa

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ρωτάω γιατί το ίδιο έχω πάθει και εγω .. Τον γιατρό μου τον θεωρώ πολύ καλό...απλως φοβάμαι για το εργαστήριο εκεί  ..!!! Δεν μου λες το όνομα του για να μην τον εκθέσεις Μήπως?? 

Δημοσίευση

den tha ithea na ton ektheso giati den ftaiei aytos isia isia me boithaei para polu

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.