Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!να σας ρωτήσω έχει καμία από εσάς εμπειρία στην πρόκληση τοκετού :ohmy: ?ρώταω γιατί μπαίνω το Σάββατο 7,30 το πρωί στο Λητώ με πρόκληση τοκετού γιατί η μπέμπα μου δεν έχει πια χώρο και δυσφορεί μπεμπούλα μου:dry: !! Μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί καθόλου τον τοκετό γιατί φοβόμουν πάντα για την μπέμπα να είναι καλά και μόνο αυτό με ένοιαζε :huh::blush: (είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη πριν και φοβόμουν μην μου πάθει και εκείνη κάτι ακόμα βεβαία το έχω δεν το πιστεύω ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα μου και σε 2 μέρες θα την έχω αγκαλιά:woohoo: μήπως δεν είμαι καλή μανούλα και σκέπτομαι τέτοια:S ??)με έχει πιάσει αχνός φόβος και όλα τα αλλά:S ..γιατί???περιμένω μου πείτε εμπειρίες!!:)

Δημοσίευση

Νατάσσα μου δυστυχώς δεν έχω ακόμη εμπειρία. Όλα θα πάνε καλά! Σύντομα θα κρατάς στα χέρια σου την μπεμπούλα σου! Όταν με το καλό επιστρέψεις, στείλε μας και μία φωτογραφία! Με το καλό! (προσευχήσου στον Α.Αντώνιο, είναι του Α.Αντωνίου).

Δημοσίευση

Natasa mou kalimera ki apo mena...

Agapi mou se eixane gia tis 21.1.09...

Na xeresai pou tha pas stis 17...

Agapi mou ola tha sou pane kala min anusixas...

An einai to prwto sou paidaki einai fusiologiko na skeftesai etsi...

Min anxwnesai...

Kali eleftheria agapi mou ma tin korasa sou...:) :) :)

O theos mazi sas...

Tha se perimenoume...:kiss:

dev154pr___.png

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ,ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ!ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12 ΣΤΙΣ 12.30.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ(ΚΛΥΣΜΑ ΚΤΛ.) ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ 1 ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ (ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΟΜΩΣ) ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ(ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!) ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 1.30 ΩΡΙΤΣΑ(ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!:))

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ.

ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙΑ ΑΠΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!! ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΜΕ 3 ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΠΑΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΩΡΕΣ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ) ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...