-
Απαντήσεις
-
Από annie! · Δημοσίευση
Αχ πλησιάζει ο καιρός κοριτσάκι μου καλό!!! Με αυτά που γράφεις μου δίνεις θάρρος γιατί εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα… Στα δίδυμα τα είχα όλα έτοιμα 2 μήνες πριν.. Ουσιαστικά 3 βάσει πητ.. Τώρα;;; Τίποτα κ γεννάω το αργότερο 01/11..🤣🤣🤣 Σήμερα είπαμε να κάνει κάτι ψιλό μερεμέτια ο άντρας μου στο δωμάτιο των παιδιών κ από βδομάδα θα έρθει η ντουλάπα κ να ξεκινήσω να ετοιμάζω τίποτα σιγά σιγά.. Πως είσαι ;; -
Από Geo1234 · Δημοσίευση
Διδυμάκια περιμένω και γώ είμαι στην 25 βδομάδα φυσιολογικά είναι τα τραβήγματα εγώ συχνά νιώθω και σαν πόνους περιόδους χαμηλά στην μήτρα και όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να γυρίσω πχ νιώθω βαριά την μήτρα μου ενώ σκέψου δεν έχω πάρει και πολύ βάρος -
Από Amp92 · Δημοσίευση
Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Θύμισε μου πόσο είναι οι μικρές σου; εγώ με τον μεγάλο που μόλις έγινε 2 χρονων και το μικρό που μέσα του μήνα θα γίνει 6 μηνών σου στέλνω τον θαυμασμό μου μαζί με τις ευχές για μια καλή κ τελειομηνη εγκυνοσυνη 🥰 -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Καλησπέρα Κορίτσια!!! @flowerv αντε κορίτσι μου με το καλό να αρχίσεις την προετοιμασία!!!! @pennaki @almira Ναι Κορίτσια απο εχθες ως αυριο κανω τις ενεσεις μικρη δοση και Δευτέρα πρωι πάμε για το ένα ωαριακι αυτό μεγάλωσε. Μακάρι να το παρουμε κ να είναι ένα κ καλό!!! Αληθεια; μου κάνει εντύπωση που δεν σου λέει πόσα βλέπει γιατί τα μετράνε και αυτή αλλά προφανώς κ λόγο ΣΠΩ έχεις πολλά... απο εβδομάδα λογικα πας κ εσυ για ωοληψια!!! Γιαα την ποιότητα δεν το ξέρω.. σίγουρα σε όλες μας δεν είναι όλα τα ωάρια ικανά να δώσουν εγκυμοσύνη κ από ότι λένε αυτό που επηρεάζει περισσότερο την ποιότητα ειναι η ηλικία...Εγώ πάλι με βλέπω να τα ψάχνω τα ωάρια... Παντως τα μετράμε κάθε φορά σε υπέρηχους οσα βλεπουμε και καθε φορα μου λεει κ διαστάσεις ωοθηλακιου.. -
Από Mantarini · Δημοσίευση
Μπράβο κορίτσι!! Τι ωραία!! Άντε να ηρεμήσεις!! Σου έδωσε πρόβλεψη φύλου;
-
-
Νέες συζητήσεις