Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ πάλι!! Σήμερα ο μικρός είναι 44 ημερών! Το πρόγραμμά μας δ έχει φτιάξει ακόμα κ ούτε εδραιώθηκε η γαλουχία γτ το στήθος μου ακόμα τρέχει σαν τρελό!! Το πρωί ο μικρός τρώει όποτε να ναι αυτες τις μερες, απο 1.30 μεχρι κ 3.30 ωρες. Σημερα ειδα πρασινα κακα. Τι ειναι;; Να ανησυχησω; Εδινα ενα στηθος σε καθε γευμα, την 5η βδομαδα π περναγε αλμα εδινα κ τα 2 κ τωρα παλι 1 σε καθε γευμα. Κανω λαθος;; Παρακαλω τα φωτα σας!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου αυτο με τα στηθη δε το ξερω ειλικρινα αλλα θυμαμαι οτι πταν αλλαζαν τα κακα της μικρης μου στο θηλασμο την επηρεάζε κατι που ριχα φαει....σκεψου τι εφαγες;;;μηπως καποιο λαχανικο που του επεσε βαρυ...σε μενα το πάθαινε με.τη πιπεριά.....γιατι ιταν τρως περναει μεσω το θηλασμού....ρωτα ομως κ τον παιδιατρο να.σε καθοδηγησει σωστα....να.σου ζησειιιιι!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Revelator_M είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου.. Κ σενα το παιδακι σ..!! Μμμ θα τσεκαρω αυτο με τη διατροφη, απλα σκεφτομαι γ υπερπαραγωγη!

Μπορει κ αυτο....εχεις μαια να σε καθοδηγησει....εμενα ο παιδιατρος δεν ηταν σωστα ενερωμενος και μ ελεγε συνέχεια οτι δε μου ειναι καλο το γαλα θρεπτικο ςνω ειχα πολυ γαλα...απο αγζος κ γω εδωσα σκονη.....αν ειζα μια μαια πιστευω θα με καθοδηγουσε σε αυτο το κομματι πιο σωστα...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Κορίτσι μ τα πράσινα κακα είναι φυσιολογικά σε βρέφη π θηλάζουν. Μην σε ανησυχεί.

Αχ τελεια! Ηρεμησα.. Γιατι αγχωθηκα για υπερ-παραγωγη! Σε ευχαριστω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...