Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η karen είπε:

Έχεις  ν'ακούσεις ακόμη ουυυυυυ παρά πολλά. Όσον αφορά  το ότι δεν έχεις πει κάτι όπως αισθάνεται ο καθένας εγώ δεν το κρύψα ποτέ μου από την αρχή και πάντα το συζητάγα .αντιμετωπιζουμε δυσκολίες στο θέμα να τεκνοποιησουμε αλλά τι να κάνουμε  εμείς το επιλέξαμε. Η δύναμη δεν θα σου τελειώσει ποτέ αντιθέτως όλο και θα μεγαλώνει και από κάθε δυσκολία θ αντλεις περισσοτερη

Δεν ήθελα κ ο μόνος λόγος είναι για να μην με ρωτάνε τι έγινε αυτή το μήνα κ τα λοιπά... Εσύ προσπαθεις καιρό? 

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η xamogelo είπε:

το κορυφαίο που είχα διαβάσει, ήταν πως με την εχμ....κατάποση του σπέρματος, δημιουργεί αντισώματα ο οργανισμός της γυναίκας και μετα σε ενδεχόμενη σύλληψη, το αποβάλλει και κατά συνέπεια αποβάλλει και το έμβρυο!!!!!:shock::shock: Από μ@λ@κίες θα ακούσουμε πολλές......................Η φίλη σου πάντως, μήπως  εννοούσε τις ομάδες αίματος ( οτι πρέπει να είναι συμβατό το ρέζους)???? Όπως και να έχει κλείνουμε τα αυτιά.

Δεν έχω ιδέα χαχαχ εγώ πάλι έχω ακούσει ότι με την κατάποση κ καλά εξοικοιωνεται ο οργανισμός στην συλληψη χάχαχα! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Εμείς όχι δεν σταματάμε μέχρι ξανάρθει η περιοδος. Αλλά όχι ανά 2 ημέρες δεν θα άντεχα ο άντρας 

Με την παρακολούθηση τι έγινε Νίκη μου.? Εγώ κλείνω 2 μήνες με τα inofert δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα :(

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Με την παρακολούθηση τι έγινε Νίκη μου.? Εγώ κλείνω 2 μήνες με τα inofert δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα :(

Δεν έγινε τίποτα. Πάμε τώρα για παρακολουθήσει και σπερματεγχυση για να δουμε Τι θα δούμε. Μετά από 3 μήνες θα αρχίσεις να έχεις διαφορά με τα inofert πια σου έδωσε τα φακελάκια; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Scooby! είπε:

Εσείς κορίτσια μέτα τις γονιμες σταματάτε τις επαφές? 

όχι, όχι! Εγώ ακόμη συνεχίζω και κάνω, ο γιατρός το επέτρεψε κανονικά.....ας καίω καμιά θερμίδα τουλάχιστον!χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikhNikh είπε:

Δεν έγινε τίποτα. Πάμε τώρα για παρακολουθήσει και σπερματεγχυση για να δουμε Τι θα δούμε. Μετά από 3 μήνες θα αρχίσεις να έχεις διαφορά με τα inofert πια σου έδωσε τα φακελάκια; 

Αντε όλα με το καλο... Ναι τα φακελάκιαα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η karen είπε:

Μου άρεσε που ξεκίνησε η συζήτηση για ότι να ναι να γνωριστούμε  και καταλήξαμε πάλι και σ αυτή να μιλάμε για τις προσπάθειες μας ???

Χάχαχα είναι άλλο θέμα αυτό! Αυτό π ανοίξαμε το άκυρο έμεινε λίγο πίσω η αλήθεια είναι χαχαχ :') 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η xamogelo είπε:

όχι, όχι! Εγώ ακόμη συνεχίζω και κάνω, ο γιατρός το επέτρεψε κανονικά.....ας καίω καμιά θερμίδα τουλάχιστον!χαχαχα

Αχ είδα δε άλλο φόρουμ ότι κράτησες θετικό τεστάκι? Όλα με το καλο σ ευχομαι κοπέλα μ... Μια όμορφη εγκυμοσυνη να έχεις :)

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η karen είπε:

Αρκετο,χωρις αποτέλεσμα.

Όλα θα έρθουν το ευχομαι μέσα από την καρδιά ♥ μου σε εσένα κ σε ολες τις κοπέλες π προσπαθούν κ θα έχουμε θέματα πολλά να συζητάμε :):) μετά.... 

Δημοσίευση

@Scooby!   Γιατι καλε να σταματησουμε μηπως εγηνε κατι και δεν κανεις λες? Αλλα αν περιμενουμε για να δουμε εται θα ειμαστε σαν ρομποτακια και θα παταμε ενα κουμπακι και τσουπ...καποια που δςν εχει προβλη!α δεν κανει χωρις να ξερει τιποτα δεν παθενουνε ,,,,,,αντε καλε ευχαρηστηθητε τις αγκαλιτσες!!!!!!! @Scooby!

Δημοσίευση
στις On 29/10/2017 at 10:37 ΜΜ, ο/η Νινα85 είπε:

Αν μπούμε σε τέτοια τρυπάκια...τη βάψαμε....

Εκτός αν εννοούσε ότι κάποιες κοπέλες για να συλλάβουν πρέπει ο άντρας τους να έχει πιο ¨δυνατό¨σπέρμα...όπως στην περίπτωσή μου....λόγω κάμψης και πτώσης της μήτρας θα πρέπει ο καλός μου να είναι ¨δυνατός¨παίκτης!!

Τι εννοεις λογω καμψης και πτωσης; εγω εχω οπισθια κλιση μητρας αλλα μ ειπε ο γιατρος πως δεν επηρεαζει τη συλληψη... κατι αλλο εννοεις;

Δημοσίευση

babybaby Εννοώ ότι έχω οπίσθια κλίση και γέρνει και προς τα αριστερα....το ίδιο το έχει και η μάνα μου και της έλεγαν οι γιατροί που πήγαινε στα 18 με 19 ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί,μέχρι και σαλπιγγογραφία  είχε κάνει και ήταν καθαρή....τελικά απέκτησε εμένα στα 21 τηςχρόνια και μετά κουνέλα,φυσούσε έξω...έγκυος η μάνα μου!!Εμένα μου έχουν πει ότι είναι δύσκολο να συλλάβω το 1ο,μετά θα είναι πανεύκολο...όσο περνάνε τα χρόνια όμως ο γιατρός μου αρχίζει να ανησυχεί....

Δημοσίευση

εγω οσες συζητησεις κι αν εκανα με το γιατρο μου γι αυτο το θεμα (κι ειναι αρκετες γιατι τον ζαλισα!) επεμεινε πως δεν παιζει κανενα ρολο η κλιση στη σύλληψη, αλλά ούτε και στην κύηση επειδή γύρω στον 3ο μήνα αλλάζει κι έρχεται προς τα εμπρός... τι να πω, ελπίζω να έχει δίκιο ο δικός μου!χαχαχα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Νινα85 είπε:

babybaby Εννοώ ότι έχω οπίσθια κλίση και γέρνει και προς τα αριστερα....το ίδιο το έχει και η μάνα μου και της έλεγαν οι γιατροί που πήγαινε στα 18 με 19 ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί,μέχρι και σαλπιγγογραφία  είχε κάνει και ήταν καθαρή....τελικά απέκτησε εμένα στα 21 τηςχρόνια και μετά κουνέλα,φυσούσε έξω...έγκυος η μάνα μου!!Εμένα μου έχουν πει ότι είναι δύσκολο να συλλάβω το 1ο,μετά θα είναι πανεύκολο...όσο περνάνε τα χρόνια όμως ο γιατρός μου αρχίζει να ανησυχεί....

Μα καλα, ο γιατρος σου σου ειπε αυτη την παραπληροφορηση?? Οχι τιποτε αλλο, αλλα οπισθια κλιση εχει το 25-30% των γυναικων κ ουδεμια σχεση εχει με την γονιμοτητα-ειναι καθαρα ανατομικο θεμα.. θα αγχωθουν γυναικες χωρις λογο.. Επισης αυτο που περιγραφεις δεν ειναι πτωση η αλλιως προπτωση μητρας (η προπτωση οντως μπορει να ειναι σοβαρη).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...