Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Scooby! Δυστυχώς εμείς δεν αντέξαμε....όλα για κάποιο λόγο γίνονται....ίσως να μην είναι αυτό το γραφτό μου κ ας το ονειρεύομαι από μικρό κοριτσάκι....

Γι'αυτό τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να σας βλέπω δυνατές και να τα καταφέρετε εσείς...να χαίρομαι κ εγώ!!

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Νινα85 είπε:

Scooby! Δυστυχώς εμείς δεν αντέξαμε....όλα για κάποιο λόγο γίνονται....ίσως να μην είναι αυτό το γραφτό μου κ ας το ονειρεύομαι από μικρό κοριτσάκι....

Γι'αυτό τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να σας βλέπω δυνατές και να τα καταφέρετε εσείς...να χαίρομαι κ εγώ!!

Τι λες μα γιατί? Συγνώμη π ρωτάω έτσι αλλά μετά τα χθεσινά μας μηνύματα μ ήρθε απότομο... 

Δημοσίευση

Όχι πολύ....αλλά από την αρχή δέσαμε και δεν ζήσαμε ούτε μία μέρα χώρια...ένα χρόνο μόνο....κατευθείαν μείναμε μαζί γιατί υπήρχαν κάποια θέματα στη ζωή του....ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά,κάτι που πάντα κορόιδευα!!Ωραία ήταν πάντως.....κ αν δεν είμαστε αισιόδοξες τί θα κάνουμε;;Όταν χαμογελάμε έλκουμε θετικές καταστάσεις...απλά υπάρχουν και παραμέτροι που ξεφεύγουν καμμιά φορά.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Νινα85 είπε:

Όχι πολύ....αλλά από την αρχή δέσαμε και δεν ζήσαμε ούτε μία μέρα χώρια...ένα χρόνο μόνο....κατευθείαν μείναμε μαζί γιατί υπήρχαν κάποια θέματα στη ζωή του....ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά,κάτι που πάντα κορόιδευα!!Ωραία ήταν πάντως.....κ αν δεν είμαστε αισιόδοξες τί θα κάνουμε;;Όταν χαμογελάμε έλκουμε θετικές καταστάσεις...απλά υπάρχουν και παραμέτροι που ξεφεύγουν καμμιά φορά.....

Ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί να μην έχει τελειώσει τίποτα.. Θετικές σκέψεις :x

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Νινα85 είπε:

Αυτο ακριβως που λεει η @Scooby! βγαζεις τοση χαρα και αισιοδοξια!! Δινεις πολλες ελπιδες! Ακομα και τωρα μιλας τοσο ομορφα! Πραγματικα τι να πω.. να σου πανε ολα κατ ευχην και πολυ συντομα & οντως δε ξερεις αν εχει τελειωσει.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...