Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Scooby! είπε:

@Νινα85 Αντε κορίτσι μου μπράβο! Κάποια πρέπει να κάνει την αρχή χάχα! 

Νιώθω πολύ ήρεμη,αλλά και πολύ ανυπόμονη....όταν ξύπνησα ήθελα να πάω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης,το σκεφτόμουν κανα 5λεπτο,αλλά τελικά άκουσα τη φωνή της λογικής να με ρωτάει: Τί σκέφτεσαι μαρή τρελή;;;;χαχαχαα

Άλλο είναι αυτό που με έχει ανησυχήσει,άνοιξα και θέμα,αλλά δεν έχω καμμιά απάντηση ακόμα....έβγαλα ελάχιστο υγρό από τη θηλή μου χθες βράδυ.....το έψαξα στο google και αυτά που διάβασα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.....με πονάει,αλλά δεν βγήκε άλλο....

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Νινα85 ωχ Κι εσυ στο ίντερνετ; θα διαβάσεις πάρα πολλά σε κάθε μιανειναι διαφορετικό έχω ακούσει ότι αν βγάλεις υγρό μπορεί να είναι και ορμονολογικο θα διαβασεις πολλά αν ξανά δεις καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου χωρίς να θέλω να σε ανησύχησω θα ακούσεις πολλά και διάφορα και μπορεί να μην είναι τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Νινα85 ωχ Κι εσυ στο ίντερνετ; θα διαβάσεις πάρα πολλά σε κάθε μιανειναι διαφορετικό έχω ακούσει ότι αν βγάλεις υγρό μπορεί να είναι και ορμονολογικο θα διαβασεις πολλά αν ξανά δεις καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου χωρίς να θέλω να σε ανησύχησω θα ακούσεις πολλά και διάφορα και μπορεί να μην είναι τίποτα 

Έχεις δίκιο....το ιντερνετ μπορεί να μας τρελάνει!!!Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βγάλει κλατι να είναι γάλα για το μωρό μου!!!

Δημοσίευση

Τα είδα όλα μαζί κ επειδή παράλληλα τρώω θα απαντήσω και σε όλα μαζί.....μέχρι να κρατήσω στα χέρια μου θετική χοριακή είμαι πολύ συγκρατημένη (έχω ανοίξει μόνο 4 σαμπάνιες!!)!!

Ναι το 2018 θα φέρει πολλά γερά και όμορφα ζουζούνια!!!

Μπράβο κορίτσια μου να πάτε εδρομούλες και να περάσετε τέλεια,όχι γιατί μετά με το μωρό δεν θα μπορείτε να πάτε ( δεν τα πιστεύω αυτά ),αλλά είναι διαφορετικά να είσαστε μόνοι σας!!!

Εμείς λέμε να πάμε μόνο μια μονοήμερη στον μπαμπά μου στη Σαλαμίνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅
    • Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι;    Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...