Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Α είναι εύκολο; Ωραία! Και ωορρηξία δλδ πότε έχεις; Τη μέρα που η δεύτερη γραμμή είναι έντονα κόκκινη; 

Ρε γαμώτο δεύτερος μήνας προσπαθειών για μένα ξεκινάει, και ακόμα διχάζομαι αν πρέπει στις γόνιμες κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα επειδή εξασθενεί το σπέρμα...

    Οι οδηγιες (στα περισσοτερα τουλαχιστον τεστ) γραφουν πως οταν βγαινει θετικο το τεστ, εχεις ωορρηξια τις επομενες 24-36 ωρες. Το τεστ ανιχνευει την Lh, η οποια ανεβαινει περιπου μια ημερα ΠΡΙΝ την ωορρηξια!! Οποτε αν δεις σημερα θετικο, την επομενη προσπαθησε να εχεις επαφη κ αν θελεις κ την ιδια καθως το σπερμα μεσα σου θα ειναι ζωντανο κ την επομενη.. 2-5 μερες πριν απο αυτη την επαφη (της ωορρηξιας) ειναι καλο να εχεις κανει σεξ για να ειναι ανανεωμενο και.....φρεσκο το σπερμα!! Απο 'κει κ περα ειτε θελεις να κανεις καθε μερα ειτε μερα παρα μερα δεν παιζει ρολο... Γενικα να ξερεις οτι ειναι καλυτερο να εχεις επαφες απο την ωορρηξια κ πισω παρα απο την ωορρηξια κ μετα... Δηλ ειναι πιο πιθανο να μεινεις εγκυος 2 μερες πριν την ωορρηξια σου παρα 2 μερες μετα απο αυτην. Παντως κοριτσι μου κ ολα τελεια να τα πετυχεις (ιδανικη ημερα, με τελεια ωαρια κ υπερντουρο σπερμα) η πιθανοτητες ειναι 30%. Μην απογοητευεσαι δηλ απο τους πρωτους μηνες. Δες κ αυτον τον πινακα. .Στο 0, ειναι η ωορρηξια κ δειχνει τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης τις ημερες πριν κ μετα την ωορρηξια.. Μετα την ωορρηξια δυστυχως εκφυλιζεται το ωαριο κ ειναι σχεδον απιθανη η γονιμοποιηση του. 

image.thumb.png.b0d70aa59dd68f9b35fad9f146b8e028.png

http://www.iatropedia.gr/ygeia/i-moni-alithia-gia-tis-pio-gonimes-meres-tis-ginekas/38897/

Δημοσίευση

   Κ δες κ αυτο:  Δειχνει πως την 13η ημερα που ανεβαινει η Lh εχεις το θετικο τεστ. Αρας οι πιο γονιμες ημερες ειναι μιση μερα μετα το θετικο τεστ κ η επομενη. Οι οδηγιες μεν πως η ωορρηξια γινεται ΜΕΣΑ σε 24-36 ωρες. Δηλ μπορει κ σε 12!! Καλυτερα να εχεις επαφη νωριτερα παρα αργοτερα παντως!!

   Ουφ, το εξαντλησα το θεμα!!

image.png.7952fff2c361d2347e8b348cb9f37e0b.png

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Rosemary συμφωνώ.. το καλύτερο είναι από το ίντερνετ.. αυτό το πράγμα που είχα δει Πέρση σε ένα μεγάλο κέντρο καταστημάτων εδώ κοντά που μένω ήταν χαμός..!!

 Συμφωνω!! Εγω παρηγειλα κρεμα apivita μαζι με ορο με 45%  εκπτωση!! Εσυ ομως εκανες καλυτερη αγορα!! Καλο ταξιδακι!!

Δημοσίευση

NikhNikh Καλό ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!!! :x

Έκανα χθες το τεστ ωορρηξίας 1η φορά και βγήκε μια αχνή γραμμή,το έκανα πάλι σήμερα και δεν βγήκε καθόλου δεύτερη γραμμή.....φαντάζομαι ότι άργησα να το ξεκινήσω και γι'αυτό δεν έδειξε έντονη,άρα σήμερα είναι η πιο γόνιμή μου μέρα....σωστά;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς όμως με τ μωρο δ προλαβαίνω να γράψω. Πολλές φορές θέλω να απαντήσω σε κπ σας ερώτηση κ μέχρι να βρω λίγο χρόνο σας έχει απαντήσει κπ κοπέλα.

Λοιπόν με τα τεστ όταν βγει θετικό έχεις επαφές εκείνη, την επόμενη κ την παρεπόμενη μέρα. Για όλο τ κύκλο συνήθως οι γιατροί λένε μερα παρά μέρα. Εμείς επειδή είχαμε θέμα με τ σπέρμα κ τρέξαμε με γιατρους κτλ ένας γιατρός μας είπε κ κάθε μέρα ακόμη καλύτερα. Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλα για να υπάρχει συνέχεια σπέρμα στη μήτρα. Γενικότερα μη μετράτε μέρες για τις επαφές. Για μένα καλό είναι να έχετε όσες πιο πολλές επαφές γίνεται με έμφαση τις γόνιμες. Εμείς κάναμε σχεδόν κάθε μέρα. Είχαμε τουλ 5 επαφές τη βδομάδα. Κοριτσια κάντε τώρα όσες αγαπούλες Μπορείτε! Μετά θα κάνετε μήνες να τ κάνετε με την άνεση σας!

@Νινα85 σε ποια μέρα τ κύκλου είσαι;

@NikhNikh για που το ταξιδι; πολύ καλα θα κάνετε! Να πατε στην πρώτη ευκαιρία!

Δημοσίευση

Diwni Σήμερα είναι η 15η ημέρα σε κύκλο 32 ημερών....γενικά κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα,μόνο χθες δεν κάναμε για να "ανακτήσει" λίγο τις δυνάμεις του!!! :)

Μόνο τον περασμένο μήνα αργούσαμε να κάνουμε αγκαλίτσες,είχαμε 5 μέρες αποχή,λόγω της κύστης που έσπασε!!

Δημοσίευση

Απλά λέω ότι μάλλον άργησα να ξεκινήσω τα τεστ (χθες τα παρέλαβα) και μάλλον έπιασε την ορμόνη χθες που έπεφτε....αν και το κοίταξα πάλι μετά από κανα μισάωρο και έβγαλε πάλι αχνή γραμμούλα,αλλά μάλλον αυτή ήταν άκυρη μετά από μισή ώρα....

Δημοσίευση

@Diwni στην Καρδίτσα κλασικά.!! Δεν αλλάζουμε.. αχαχα! 

@Νινα85 να ρωτήσω κάτι αν έχεις κύκλο 32 ημερών πως έκαναν ωορρηξία την 14η ημέρα; από όσο ξέρω αφερουμε 14 ημέρες από την ημέρα που περιμένουμε. Σε εμένα κύκλο 37 ημερών αν έκανα ωορρηξία θα ήταν την 22η με 23η ημέρα του κύκλου μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...