Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια τι κανετε; αφηστε, κι εγώ το άλλο σάββατο έχω τα γενέθλια του άντρα μου κι έχει σκοπό να φέρει ένα κάρο κόσμο... Σήμερα στολίσαμε το δεντράκι μας! Ελπίζω του χρόνου να το στολίζουμε με το μωράκι μας!

Δημοσίευση

@babybaby εμένα γιορτή είχε.. κι εμενανθελει κόσμο αλλά είδα ότι καλούσα και ποτέ κανένας δεν μας κάλεσε ποτέ έχω κάνει τόσα και είπε τέλος μεταξι μας.! Και του χρόνου με μωράκια..! Εμένα μόλις έφυγαν τα πεθερικά μου.

Δημοσίευση

@NikhNikh @babybaby

Ναι τα τραπέζια ίσως επειδή δεν είμαι σίγουρη για τα φαγητά μου... Χααχα όλη μέρα έκανα δουλειές κορίτσια βαρέθηκα! Καληνύχτα φιλιά πολλά.. Νωρίς νωρίς αύριο Κυριακή έχουμε κουσκούς χαχαχ :x:x

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια! ειναι καμια εδω;; κοριτσια, ακομα δεν εχω αδιαθετησει... Θεε μου, ποσο πολυ θελω να εχει γινει ενα θαυμα, αν και ξερω οτι ειναι απιθανο απο τοσο νωρις... και ποναει τοσο η μεση μου και λεω "τωρα μου ηρθε η ακατανομαστη" αλλα ακομα τιποτα... βεβαια αυριο περιμενω να αδιαθετησω...

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 7:50 ΠΜ, ο/η babybaby είπε:

καλημερα κοριτσια! ειναι καμια εδω;; κοριτσια, ακομα δεν εχω αδιαθετησει... Θεε μου, ποσο πολυ θελω να εχει γινει ενα θαυμα, αν και ξερω οτι ειναι απιθανο απο τοσο νωρις... και ποναει τοσο η μεση μου και λεω "τωρα μου ηρθε η ακατανομαστη" αλλα ακομα τιποτα... βεβαια αυριο περιμενω να αδιαθετησω...

Expand  

Καλημερα!Δεν διαβασα παραπανω τι γραφεις αλλα ,απ οτι καταλαβα εχεις καθυστερηση...Σου ευχομαι να γινει το θαυμα και να μην αδιαθετησεις .Να δεις μια ωραιοτατη χοριακη!!!!!

Δημοσίευση

Κι εγω εχω καθυστερηση 12 μερες αλλα δεν ειναι τιποτα ...Εκανα χοριακη και τεστ αλλα εδειξαν 0...δυστηχως...Μπερδευτηκε παλι ο κυκλος μου και αντε να παρω χαμπαρι ποτε εχω ωορηξια...

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 7:53 ΠΜ, ο/η Athena D. είπε:

Καλημερα!Δεν διαβασα παραπανω τι γραφεις αλλα ,απ οτι καταλαβα εχεις καθυστερηση...Σου ευχομαι να γινει το θαυμα και να μην αδιαθετησεις .Να δεις μια ωραιοτατη χοριακη!!!!!

Expand  

καλημερα! δεν εχω ακομα καθυστερηση, αυριο περιμενω να αδιαθετησω, αλλα απο την πεμπτη εχω πονακια στη μεση και χαμηλα στην κοιλια και περιεργο στομαχι, και ολο λεω θα μου ρθει νωριτερα η περιοδος κι ολο τρεχω στην τουαλετα να δω αλλα τιποτα...

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 7:55 ΠΜ, ο/η Athena D. είπε:

Κι εγω εχω καθυστερηση 12 μερες αλλα δεν ειναι τιποτα ...Εκανα χοριακη και τεστ αλλα εδειξαν 0...δυστηχως...Μπερδευτηκε παλι ο κυκλος μου και αντε να παρω χαμπαρι ποτε εχω ωορηξια...

Expand  

Λυπαμαι... εχεις συχνα τετοιες καθυστερησεις; εγω δεν ειχα ποτε ως τωρα ουτε μια μερα καθυστερηση (μονο ενα καλοκαιρι ειχα για την ακριβεια)

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα!!!! @babybaby εύχομαι να κανεις μήνες να ξαναδείς περίοδο!!!! ☺️ Εγώ σήμερα αδιαθέτησα και το περίμενα πως και πως για να ξεκινήσω τις διαδικασίες για εμβρυομεταφορα!!! 

@Athena D. έχεις πάντα σταθερό κύκλο;

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ @Mariloux , ξερω πως ειναι δυσκολο, αλλα μεχρι να δω περιοδο δε χανω τις ελπιδες μου...

Σου ευχομαι ολοψυχα και εσενα καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα! σε λιγους μηνες να κρατας στα χερια σου το πλασματακι σου!

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 7:56 ΠΜ, ο/η babybaby είπε:

καλημερα! δεν εχω ακομα καθυστερηση, αυριο περιμενω να αδιαθετησω, αλλα απο την πεμπτη εχω πονακια στη μεση και χαμηλα στην κοιλια και περιεργο στομαχι, και ολο λεω θα μου ρθει νωριτερα η περιοδος κι ολο τρεχω στην τουαλετα να δω αλλα τιποτα...

Expand  

Μακαρι να ,μην ερθει η ακατανομαστη!

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 8:02 ΠΜ, ο/η Mariloux είπε:

Καλημέρα και απο μένα!!!! @babybaby εύχομαι να κανεις μήνες να ξαναδείς περίοδο!!!! ☺️ Εγώ σήμερα αδιαθέτησα και το περίμενα πως και πως για να ξεκινήσω τις διαδικασίες για εμβρυομεταφορα!!! 

@Athena D. έχεις πάντα σταθερό κύκλο;

Expand  

Τον τελευταιο καιρο οχι...Ωστοσο τωρα που εχω καθυστερηση ερχομαι σε ελευθερες επαφες...Λετε να υπαρχει περιπτωση ,με μια χαμενη περιοδο;;;Επρεπε να αδιαθετησω στις 5- 7 Νοεμβριου και ειχα επαφες 11 και 12 Νοεμβρη...

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ ολες!! ειλικρινα! τι να πω, μακαρι! εχω κι αλλα περιεργα συμπτωματα αυτες τις μερες, οπως οτι εγω που δεν ειχα πιει ποτε γαλα στη ζωη μου, θελω να πινει σκετο κρυο γαλα οπως ειναι... αλλα φοβαμαι οτι απλα τα δημιουργει ολα το μυαλο επειδη θελω πολυ να ειμαι εγκυος...

Δημοσίευση
  στις On 19/11/2017 at 9:12 ΠΜ, ο/η Athena D. είπε:

Τον τελευταιο καιρο οχι...Ωστοσο τωρα που εχω καθυστερηση ερχομαι σε ελευθερες επαφες...Λετε να υπαρχει περιπτωση ,με μια χαμενη περιοδο;;;Επρεπε να αδιαθετησω στις 5- 7 Νοεμβριου και ειχα επαφες 11 και 12 Νοεμβρη...

Expand  

Γιατι να μην υπαρχει περιπτωση; Δεν εξαρταται απο το ποτε γινεται η ωορρηξια; Αν ο κυκλος σου εχει γινει κουλουβαχατα, μπορει να εχεις καθυστερημενη ωορρηξια τωρα. Ξερω και γω... Στο ευχομαι! Οπως και να χει, οι ελευθερες επαφες ποτε δεν εβλαψαν κανεναν! :mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συνήθως κορίτσι μου σε μια αποβολή λένε τυχαίο γεγονός παρ' όλα αυτά εμένα η δικιά μου με είχε στείλει σε αιματολόγο να τα ψαξω όλα και στην επόμενη που δυστυχώς πάλι δεν προχώρησε έκανα αντιπηκτικές. Δηλαδή ναι μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός μπορεί και όχι. Για μένα αν θες να νιώθεις ασφάλεια περίμενε να σου ρθει περίοδος μια φορά παρε και τη γνώμη αν θες ενός αιματολογου η ενός άλλου γυναικολόγου για να νιώθεις ήρεμη. Και μετά μπείτε πάλι στη διαδικασία για εγκυμοσύνη. 
    • Κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικές οι μαυρίλες που νιώθεις..όλες μας τα έχουμε περάσει και τα περνάμε...άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει και να το αποβάλλει, έτσι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου πιο γρήγορα. Ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ τις δοκιμασίες που μας βάζει και τον λόγο που το κάνει..και στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.. Μη ξεχνάς άλλωστε μετά από κάθε καταιγίδα, έρχεται το 🌈...έτσι θα έρθει και σε μας το δικό μας 🌈.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..❣️
    • Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ είχα δέκα από εξωσωματικες και είκοσι από εγκυμοσύνη😂😁😁😁 έχω χάσει σε ένα χρόνο και κάτι τα 24. Τα πρώτα έφυγαν εύκολα μόνα τους αλλά για τα υπόλοιπα έχω βάλει στη ζωή μου τη θερμιδομετρηση.  Γυμναστήριο δεν προλαβαίνω, περπάτημα ελάχιστο, οπότε έπρεπε απλά να μειώσω τις θερμίδες. Κατέβασα το yazio και καταχωρω τις θερμίδες που καταναλώνω.  Χάνω εννοείται πολύ πιο αργά καθώς συνήθως τις ξεπερνάω αλλά τρώω τα πάντα και έχω έναν έλεγχο. Έχασα σε τέσσερις μήνες μόνο πέντε κιλά αλλά χωρίς στέρηση. Μόλις γυρίσεις στη δουλειά θα γίνει πιο εύκολη η απώλεια.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, όπως το έγραψες,η ηλικία είναι ένα θέμα. Στη θέση σου αν έκανα βλαστοκύστες στη διέγερση δεν θα πήγαινα σε φυσικούς αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Εγώ παρότι δεν είχα καλή ανταπόκριση κι έκανα ένα ή δύο έμβρυα, οι φυσικοί δεν μου ταίριαξαν, ανέβαινε απότομα μία ορμόνη ενώ το ωάριο ήταν ακόμα ανώριμο, κάτι τέτοιο. Οπότε με τις ορμόνες ήταν πιο ελεγχόμενο. Αν έχεις υπομονή κι αποθέματα δοκίμασε δύο τρεις φυσικούς καθώς ο ένας δεν είναι ενδεικτικός.
    • Καλησπέρα κοριτσι μου! Εμένα με βοήθησε πολύ τ εντατικο περπάτημα. Κ γω ειχα 2 μωρα με 21 μηνες διαφορά κ στο 2ο ζορίστηκα να χασω τ κιλα π πήρα, ειχα παρει μολις 12 αλλά μετά τον τοκετο κτλ μ ξέμειναν 5 6 π δ μπορούσα να χάσω με τίποτα. Ξεκινησα λοιπόν κάθε μέρα να περπαταω για μια ώρα. Εντατικά. Σαν να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου. Απο πάντα περπατουσα αλλά με 2 μωρα μ ήταν δύσκολα. Κοιμιζα τ μεσημέρι τη μεγάλη π ήταν 2 και, τ μωρο στο καροτσι κ περπάτημα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...