Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστω ολες τοσο μα τοσο πολυ, με συγκινειτε τοσο!!!! Δεν εχω αλλα reactions δυστυχως! @Rena28 και τα υπολοιπα κοριτσια δλδ που γνωριζετε, η γραμμη ομως ηταν και σε εσας ετσι ή πιο ροζέ; Φοβάμαι πολύ αυτές τις ψεύτικες evaporation lines , έχετε ιδέα αν θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο και να χαίρομαι τσάμπα;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η eriv είπε:

@babybaby και εγω την βλεπω!!! Αχ ολα να καλα να πανε κοπελα μου... τοσες την βλεπουμε τη γραμμουλα, στειλε μας αυριο την εντονη!!☺️❣️

Σε ευχαριστω πολυ! Μακαρι να εχω μια εντονοτερη αυριο να σας δειξω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby κοπέλα μου κι εγώ την βλέπω.. Κάνε μια β-χοριακη αύριο.. να δεις..!!!! Τη ωραία που φεύγει το 2017 με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης.. 

Μακάρι Νίκη μου, μακάρι αν κι ακόμα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, θέλω να είμαι σίγουρη για να μην απογοητευτώ. Έχω ακούσει και για λάθη σε τεστάκια, τουλάχιστον αν και το πρωί βγει ετσι, ε τι να πω τοση συμπτωση πια..

Δημοσίευση

Λοιπόν τώρα στη 2η εγκυμοσύνη που έκανα ...και ξαναλέω. με καθυστέρηση όχι σαν εσένα που είσαι ακομα.χωρις καν καθυστέρηση είχα το ίδιο με αυτό άλλη μάρκα αλλά ιιιιισα π φαινόταν αν τ έβλεπε η μάνα μ θα με έλεγε τρελή ότι φαντάζομαι γραμμές ...αυτο τι σημαινει αυτά τα τεστ ανιχνεύουν τιμες από 25 κ πάνω χοριακης όταν δηλ αχνοφαίνεται όσο αχνά κ αν είναι υπάρχει ανεβασμένη χοριακη π όσο πάει κ αυξάνεται ...εγω τ κοιτούσα κ κάτω από φως κ από δω κ από κει μήπως με γελούσαν τα μάτια μ....η πρώτη χοριακη μ.ηταν 85 κ η 2η 240....κ πάει λέγοντας !!!καληνύχτα με υπέροχα νέα κ Αύριο!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλημερα! Δεν αντεξα κ σηκωθηκα κ εκανα τ τεστακι στις 3μιση! Βγηκε ελαχιστα πιο σκουρο, το εχω φωτο αλλα δεν προλαβαινω να σας το ανεβασω τωωρα παντως το σημαντικο ειναι οτι μ εφυγε η ιδεα οτι ηταν χαλασμενο, εκτος αν ηταν κ τα δυο!!λεω το απογευμα ν παω για χοριακη ν βεβαιωθω,τι λετε;

Δημοσίευση

Καλημέραααα όλη μέρα !!!Αποκλείεται να είναι λάθος 2 τεστ είσαι έγκυος κ.εισαι στην πολύ αρχή ...να πας για χοριακη θα σου βγει θετική απλά θα πρέπει να ξαναπάς θεωρητικά Κυριακή απόγευμα μετά από 48 ώρες η ρωτά τ γιατρό σου ποτέ θα πρέπει!!πολύ χαίρομαι !!!!Χριστουγεννιάτικο μωρό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η babybaby είπε:

κοριτσακια μου καλημερα! Δεν αντεξα κ σηκωθηκα κ εκανα τ τεστακι στις 3μιση! Βγηκε ελαχιστα πιο σκουρο, το εχω φωτο αλλα δεν προλαβαινω να σας το ανεβασω τωωρα παντως το σημαντικο ειναι οτι μ εφυγε η ιδεα οτι ηταν χαλασμενο, εκτος αν ηταν κ τα δυο!!λεω το απογευμα ν παω για χοριακη ν βεβαιωθω,τι λετε;

ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! @babybaby εννοείται να κανεις χοριακή, μάλλον θα δουλεύεις για να λες οτι θα την κανεις το απόγευμα αλλά να ρωτήσεις αν θα στην βγάλουν αύριο γιατί πολλά εργαστήρια δεν σου δίνουν αποτελέσματα Σαββατοκύριακο!!! Αχ άντε με το καλό ???

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

εγω νομιζα οτι αν παω τ απογευμα θ την εβγαζαν μετα απο λιγο...

Ειναι αναλογως τα εργαστηρια αλλα δυστηχως τα περισσότερα αργουν να τα βγαλουν! Παντως δε πιστεύω οτι κ τα δυο τεστακια ηταν λαθος! Πιστεύω πως εισαι έγκυος!! Εύχομαι ολα να πάνε καλα! 

Δημοσίευση

Κορίτσι μ ανάλογα π θα πας. Εγώ π ειμαι από επαρχία κ πάω σε συγκεκριμένο μικροβιολογικο ο άνθρωπος μ την έβγαλε μέσα σε 3 ώρες. Αν πας στο απογευματινό άνοιγμα κ τους παρακαλέσεις Ίσως σ την βγάλουν μέχρι τ κλείσιμο. 

Δημοσίευση

@babybaby καλά αποτελέσματα...!!! Θα περιμένουμε νέα σου...

Κορίτσια κάτι άσχετο το μαθαίνετε κι εσεις εσυ εγώ έχω καταντήσει του γιατρού.. Όταν βλέπω παιδάκια στη τηλεόραση η όπως σήμερα με το χαμόγελο του παιδιού κλαίτε; γιατί εγώ 5 λεπτά έβαλα την Ζήνα και πλανταξα στο κλάμα.. μάλλον  είμαι του ψυχιάτρου.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby καλά αποτελέσματα...!!! Θα περιμένουμε νέα σου...

Κορίτσια κάτι άσχετο το μαθαίνετε κι εσεις εσυ εγώ έχω καταντήσει του γιατρού.. Όταν βλέπω παιδάκια στη τηλεόραση η όπως σήμερα με το χαμόγελο του παιδιού κλαίτε; γιατί εγώ 5 λεπτά έβαλα την Ζήνα και πλανταξα στο κλάμα.. μάλλον  είμαι του ψυχιάτρου.

Εγώ πάντα έκλαιγα,κλαίω και θα κλαίω με τέτοια θέματα! Επίσης με θέματα που αφοτούν εγκατάληψη ηλικιωμένων,γηροκομεία κλπ Είναι τα 2 ευαίσθητα σημεία μου....Κατά τα άλλα είμαι άτρωτη...χαχαχχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅
    • Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι;    Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...