Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απόξεση-Σάκος που δεν μεγαλώνει

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.Δυστυχώς δεν προχωρήσαμε όπως επιθυμούσαμε.Η χοριακή μου ανέβηκε 3860 αλλά ο δάκος μικρούλης.Με 2 υπερήχους και καμία εξέλιξη.Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε απόξεση και μάλιστα σύντομα για να μην αφήνουμε ξένο σώμα μέσα στη μήτρα.Η αλήθεια είναι όυι μέχρι τελευταία στιγμή είχα μία ελπίδα αλλά γκρρμίστηκε μόλις είδα τον υπέρηχο μπροστά μου.Είχε καμία παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Margo84 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Δυστυχώς δεν προχωρήσαμε όπως επιθυμούσαμε.Η χοριακή μου ανέβηκε 3860 αλλά ο δάκος μικρούλης.Με 2 υπερήχους και καμία εξέλιξη.Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε απόξεση και μάλιστα σύντομα για να μην αφήνουμε ξένο σώμα μέσα στη μήτρα.Η αλήθεια είναι όυι μέχρι τελευταία στιγμή είχα μία ελπίδα αλλά γκρρμίστηκε μόλις είδα τον υπέρηχο μπροστά μου.Είχε καμία παρόμοια εμπειρία?

Εμένα ο σάκος μεγάλωνε κανονικότατα αλλά ήταν άδειος κ τις 2 φορές... 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου μου συνέβη εμένα το ίδιο πριν ένα εξάμηνο περίπου!! Μπορεί να θέλει το χρόνο του, δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις!! Εμένα η χοριακή είχε φτάσει γύρω στις 10.000 μοναδες αλλα είχαμε μια αργή εξέλιξη απο την αρχή της εγκυμοσύνης!! Τελικά δεν ακούσαμε καρδιακό παλμό και αποφασίσαμε οτι δεν προχωράει τη στιγμή που είδαμε το σάκο να μικραίνει και τη χοριακή να πέφτει, όχι όμως πιο πριν!!! Επίσης θεωρώ οτι είναι πολύ λίγες οι μονάδες για να κανεις απόξεση, εγώ με τις τριπλάσιες σχεδόν μονάδες απέβαλα φυσικά 

Δημοσίευση

Εγω ημουν στην πεμπτη εβδομαδα και ειδε ο γιατρος πως ο σακος ειναι μηκρος εκανα χωριακη επεφτε οποτε!!!!! Σταματησα και τα φαρμακα γιατι ηταν απο εξωσωματικη οποτε περιμενα να αδιαθετησω και βλεπιυμε οποτε απο τη στιγμη που υρθε ειναι ολα καλα και δεν θα κανω τιποτα ετσι μου ειπε ο γιατρος!

Δημοσίευση
στις On 10/25/2017 at 1:13 ΠΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

@Margo84 ,μήπως πρέπει να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη?  Δηλαδή μεγαλώνει η χοριακή αλλά έχει σχηματιστεί μόνο σακος?

ΕΓΑ δεν αρκει να μεγαλωνει η χοριακη. Αν μεγαλωνει παρα πολυ αργα κ αντι να διπλασιαζεται σε 2-3 μερες ανεβαινει κουτσα κουτσα κατι δε παει. Βεβαια δε σταματας ετσι γρηγορα μια εγκυμοσυνη αλλα αν επαψε να μεγαλωνει κ το ευβρυο κ αντι 6 βδομαδων ειναι τεσσαρων νομιζω οτι δεν υπαρχει επιστροφη. δυστυχως.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lila..! είπε:

ΕΓΑ δεν αρκει να μεγαλωνει η χοριακη. Αν μεγαλωνει παρα πολυ αργα κ αντι να διπλασιαζεται σε 2-3 μερες ανεβαινει κουτσα κουτσα κατι δε παει. Βεβαια δε σταματας ετσι γρηγορα μια εγκυμοσυνη αλλα αν επαψε να μεγαλωνει κ το ευβρυο κ αντι 6 βδομαδων ειναι τεσσαρων νομιζω οτι δεν υπαρχει επιστροφη. δυστυχως.

Ναι , καταλαβα....καμια φορα ομως η φυση ξερει καλυτερα....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rosemary είπε:

E.Γ.Α. μου, πως εισαι εσυ?? Εκανες χοριακη?? Ευχομαι πολυ πολυ καλα αποτελεσματα..!!

εκανα και περιμενω τα αποτελεσματα το απογευμα!!!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Συνεχεια στο μειλ μου μπαινω μηπως μου εχουν στειλει τις απαντησεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
    • Μπααααα... δεν έχω κάνει ραγάδες περισσότερες απ' όσες είχα ήδη!
    • Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂
    • Κορίτσια ερώτηση: Βάζει καμία κρέμα στην κοιλιά της για να μην κάνει ραγάδες και να έχει ελαστικότητα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...