Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσοστά επιτυχιας εξωσωματικής?


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 11/10/2017 at 7:55 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

 ... αυτο με το ανχος δυστηχως δεν μπορεσα να φτιαξω ακομα χαχαχα που θα παει θα φτιαξω!!!!!

Δεν φτιάχνεται αυτό love μου δυστυχως...ίσως κάποιες φορές χαλαρώνουμε λίγο αλλά μετά πάλι μας επισκιάζει το άνχος.

στις πριν 10 ώρες, ο/η love30 είπε:

Τα ποσοστα ειναι αναλωγα στο γιατρο εμενα οπροηγουμενος μου ελεγε 35% ειναι η εξωσωματικη ενω αυτος που εχω τωρα μου ειπε 50% τωρα ειμαι 32 τοτε 24!!!!!!!

Πραγματικά μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ με αυτό το ????

Τι να πω ...τελικά όντως Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική που λέει και μια ψυχή ?

Παρόλα αυτά που πέρασες τα κατάφερες και αυτό στο τέλος έχει σημασία κοριτσάκι μου.

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ποσοστά επιτυχίας?Γνωμη μου  να μην κοροϊδευόμαστε  και να δεχόμαστε την πραγματικότητα  όσον αφορά τα ποσοστά τα οποία μας πασάρουν αρκετές φορές πολλά  site  οι γιατροί οι οποίοι βγαίνουν στις τηλεοράσεις σε εκπομπές και συνήθως για να προβληθούν να διαφημίστουν και αυτοί και τα ιδιωτικά τους κεντρα γιατί ναι αυτή είναι και ας μην την δεχόμαστε ή δεν μας αρέσει η αλήθεια χαμηλά ποσοστά τα οποία υπάρχουν   και βεβαίως παίζει ρόλο η ηλικία μιας γυναίκας και όχι σαν νούμερο 40 η 20 η 35 αλλά η ηλικία βιολογικά,το ιστορικό της και τις είδους πρωτόκολλο κάνει από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που ενισχύουν και ανεβάζουν τα ποσοστά και ταιριάζει στη καθεμιά μας. Δεν θέλω να αγχώσω γυναίκες που είναι καινούριες  ή βρίσκονται σε διαδικασία προσπάθεια εξωσωματικης αλλά νευριάζω όταν ακούω κάτι μεγάλα ποσοστά τα οποία είναι ανύπαρκτα από γιατρούς που δίνουν στα ζευγάρια και δεν εξηγούν τα πραγματικά χαμηλά ποσοστά.Μακαρι ο δρόμος της υπογονιμοτητας και των προσπαθειών με όποιονδηποτε τρόπο σύλληψης είτε απερματεγχυσης είτε Ivf  να ταν πολύ ευκολος και όλες μας να γινόμασταν μανούλες με την πρώτη και να μην υπήρχαν τα χιλιάδες άσχημα αρνητικά συναισθήματα πόνος οργή θλίψη θυμός εγωισμός και  οι αποτυχίες η ταλαιπωρήση ή ψυχολογική πρώτα αλλά και οικονομική γιατί δυστυχώς τος κόστος είναι μεγάλο και το κράτος δεν μας βοηθάει αρκετά ο καθένας παλεύει μόνος του.Με δύναμη Πίστη κουράγιο υπομονή και επιμονή όλες θα τα καταφέρουμε μπορεί να σας στεναχωρήσα λιγο αλλά να σκέφτεστε θετικά και να συνεχίζετε τις προσπάθειες σας ??????????????

Δημοσίευση

Καλημερααααα!!!! @karen μου δεν νστεναχορισες κανεναν ολες μας ξερουμε πως αυτα τα νουμερα που μας λενε ειναι πλασματικα οταν παμε για να μυλησουμε μας το λενε ειναι πολη χαμυλα αλλααααα εσυ θα τα καταφερεις ,,,,,και σου βρισκουν χιλιες δικαιολογιες που δεν παιζουν και ρολο!!!!!και ετσι μας κοροιδευουνεεεε!!!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα ζουζουνες. Μην με κράξετε αλλά κοιτάξτε τι βρήκα...

https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf1#

ξέρω θα πείτε "α καλά αυτή εκεί τον χαβά της" χαχαχα. 

Κάποιες μπορεί να το ξέρουν και να το έκαναν. Εμένα μου βγήκε 33.86%χιχιχι. Αλλά ξέρει κάποια να μου πει γιατί ανεβενουν τα ποσοστά με όσες παραπάνω κάνεις? 

Δημοσίευση

Χαχα @elena 2 πλάκα είχε αυτό το τεστ... Να σου πω την αλήθεια και εγώ παρόλο που ξέρω οτι το κάθε ζευγάρι και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή μου αρέσει να διαβάζω άρθρα για ποσοστά επιτυχίας!!! 

Οταν είχα ρωτήσει το γιατρό γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες με περισσότερες προσπάθειες μου εξήγησε οτι γίνεται λόγο του οτι τα ποσοστά της κάθε προσπάθειας χωριστά προστίθενται στο ποσοστό της ή των προηγούμενων προσπαθειών π.χ κάθε ζευγάρι κατα μέσο όρο έχει 15-20% πιθανότητα κάθε μήνα για φυσιολογική σύλληψη σε περίπτωση που δεν υπάρχουν προβλήματα, αυτό σημαίνει οτι σε διάστημα περιπου 6-7 μηνών θα έχει γίνει σύλληψη για αυτό και οι γιατροί συστήνουν τα ζευγάρια να αρχίσουν να ψάχνονται μετά απο ένα χρόνο ελεύθερων επαφών!! 

Δημοσίευση
στις On 10/12/2017 at 11:42 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

Η ενδομητρίωση είναι είναι μία πάθηση που δεν θεραπεύεται και εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε γυναίκα. Εμένα μέχρι στιγμής μου εχει δημιουργήσει κύστεις με αίμα στις ωοθήκες. Τον Μάρτιο χειρουργήθηκα για να τις αφαιρέσουμε αλλά δυστυχω΄ς εμφανίστηκαν ξανά.

 

Συμφωνώ κι εγώ ότι τα ποσοστά είναι πολύ γενικά και έχουν να κάνουν με το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.

Σου εμφανίστηκε ξανά τόσο σύντομα ???? Πωωωωωω.

Και εγώ έχω ενδομητρίωση. Έκανα πριν 11 χρόνια λαπαροσκόπηση με μεγάλη κύστη στην αριστερή ωοθήκη που μου την "εφαγαν" παραπάνω και πλέον δεν είναι λειτουργική και ξανά τον Ιανουάριο που μας πέρασε με εστίες όμως αυτή τη φορά.

Έλεος όμως με αυτή την ενδομητρίωση ! 

 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Χαχα @elena 2 πλάκα είχε αυτό το τεστ... Να σου πω την αλήθεια και εγώ παρόλο που ξέρω οτι το κάθε ζευγάρι και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή μου αρέσει να διαβάζω άρθρα για ποσοστά επιτυχίας!!! 

Μόνο εσύ με καταλαβενεις @Mariloux...οι άλλες οι κοκονες με κράζουν το καημένο...χαχαχα πλάκα κάνω. Έχουν δίκιο ότι δεν πρέπει να κολλάμε σε αυτά και σε ποσοστά και πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Όμως όσο να ναι εγώ εκεί.... έχω φάει κόλλημα με όλο αυτό. Και διαβάζω και διαβάζω και το έχω "κάψει" γενικά. Δεν έρχεται και αυτή η "ρημαδα" να ξεκινήσω μπας και ξεκολλήσω λίγο. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η elena 2 είπε:

Χαχαχα....σου έχω κάνει τα νεύρα κρόσια ε?!!...αχαχαχαχαχαχα  λιωνωωωωωωωω. 

Έλα @eriv μην μου θυμωνεις. Εγώ ένα απλό τεστακι έκανα...?? εσύ... το έκανες?

XAAXXAAX όχι δεν μου έχεις κάνει τα νεύρα κρόσια ! Αλλά θέλω να είσαι θετική !!!

Και που το έκανα τι έγινε;;; Άσε κιόλας που σου λέει για ποσοστό επιτυχίας για την 1η φορα... Έπρεπε να μου το χες στείλει κατι μήνες πριν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η eriv είπε:

XAAXXAAX όχι δεν μου έχεις κάνει τα νεύρα κρόσια ! Αλλά θέλω να είσαι θετική !!!

Και που το έκανα τι έγινε;;; Άσε κιόλας που σου λέει για ποσοστό επιτυχίας για την 1η φορα... Έπρεπε να μου το χες στείλει κατι μήνες πριν.. 

Όχι κυρία μου μην μπερδεύεσαι...εσύ θα κάνεις το από κάτω που έχει. Έχει τεστ για την πρώτη φορά και τεστ για αυτές που έχουν κάνει εξωσωματική. Για κάνε μια δεύτερη προσπάθεια...

στις πριν 30 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Δηλώνω ενοχη! το εχω κανει κι εγω αυτό το τεστ @elena 2!!! χαχαχα

 guilty     αχα..σε πιάσαμε peacockακι...μουσιτσα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena 2 είπε:

Καλημέρα ζουζουνες. Μην με κράξετε αλλά κοιτάξτε τι βρήκα...

https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf1#

ξέρω θα πείτε "α καλά αυτή εκεί τον χαβά της" χαχαχα. 

Κάποιες μπορεί να το ξέρουν και να το έκαναν. Εμένα μου βγήκε 33.86%χιχιχι. Αλλά ξέρει κάποια να μου πει γιατί ανεβενουν τα ποσοστά με όσες παραπάνω κάνεις? 

Το χαβά της χέσε εμείς αλλιώς το λέμε εδώ αλλά δεν μπορώ να το γράψω. Που το ξέθαψες αυτό το τεστ?  Χαχα είναι και στα αγγλικά το άτιμο τα μισά τα καταλαβα 33.86 λάθος έχει κάνει το ρημάδι κάτσε να το τεστάρω και εγώ και να σου πω.???

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η elena 2 είπε:

Screenshot_2017-11-16-14-37-14.thumb.png.ed4e46d0a8c8af3f894d96b5cfd0fb4c.png

Το δεύτερο. OPIS Post IVF.

ααααα μαλιστα ! Ούτε αυτό με καλύπτει σαφώς γιατί σου λέει πιθανότητες μετά την 1η... Αλλά οκ... ενα ρημαδο 44, κατι το εβγαλα !!!! 

Επίσης εσένα γιατί ειναι στα ελληνικά και εμάς όπως λέει η @karen στα αγγλικα ?!?!? 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτες μου θυμησατε τα πιστεύετε τώρα αυτά?  Κάποια ποσοστά τα αυξάνουν ναι με διαφορα,αλλά όχι και τεστακια ποσοστών  ???εσύ κυρία μου που τι ζεις ελληνικά ριχτό μας μια μετάφραση σε εμάς των ξένων γλωσσων

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Αφιερωμενο σε όλες! χαχαχαχα

Πήγα σε μάγισσες  σε χαρτορίχτες να βάνω κατεψυγμένα σε βλαστοκυστες.Κι ήρθε περίοδος πανάθεμα την τον άλλο μήνα θα χω προλάβει ???

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα!

Πήγα σε μάγισσες  σε χαρτορίχτες να βάνω κατεψυγμένα σε βλαστοκυστες.Κι ήρθε περίοδος πανάθεμα την τον άλλο μήνα θα χω προλάβει.

Ρεφραιν: Θα παω για χοριακή και οτι θελει ας γίνει, πότε θα είναι ετοιμη? με τρωει η βιασύνη!

 

Δημοσίευση

Έχω λιώσει με όλες σας...να ξέρετε. 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η eriv είπε:

Επίσης εσένα γιατί ειναι στα ελληνικά και εμάς όπως λέει η @karen στα αγγλικα ?!?!?

Γιατί έχω ρυθμίσει το κινητό μου να κάνει αυτόματη μετάφραση σε ξένα site.   44% ε?no bad.no bad.

 

στις πριν 1 ώρα, ο/η peacock είπε:

χαχαχαχα! Βλέπω καμία μας δε το πιστευει αλλα όλες το κανουμε το τεστακι! χαχαχα

Έτσι ακριβώς...χαχαχα για να βλέπω ποσοστά λοιπόν....

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η peacock είπε:

χαχαχαχαχα!

Πήγα σε μάγισσες  σε χαρτορίχτες να βάνω κατεψυγμένα σε βλαστοκυστες.Κι ήρθε περίοδος πανάθεμα την τον άλλο μήνα θα χω προλάβει.

Ρεφραιν: Θα παω για χοριακή και οτι θελει ας γίνει, πότε θα είναι ετοιμη? με τρωει η βιασύνη!

 

Πήρα το κέντρο να ενημερώσω. Ο doctor έλειπε  να μην το εσκοτωσωωω  ?Το φάγαμε το μυαλό μας  ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...