Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!πηγαμε χθες στην γιατρο για καρδιοτοκογραφημα και με εξέτασε και κολπικά!την προηγούμενη εβδ ο τράχηλος ηταν ψηλά μακρύς σκληρός και εντελώς κλειστός!!χθες ειχε μαλακώσει ηταν βεβαια ψηλά ακομη και και εχω και μικρή διαστολή!!τι λετε ρε κοριτσια κοντευουμε;;κοντευω να σκάσω πια η κοιλια εχει φτάσει στον θεό!??βεβαια εχουμε μερες ακομη ειμαι 38+4.ελπιζω να εξελιχθεί και σε καμια εβδομαδα το πολυ να μας ερθει!!εσεις ποσο καιρό μετα γεννησατε απο την στιγμη που άρχισε η διαστολή;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sofakikaramel συμπασχω απειρα με το θεμα του κατουρηματος!!ασε που γιαυτο το λογο ξυπναω τουλαχιστον 3 4 φορες τη νυχτα!!!
    • Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;
    • Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 
    • Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοο!!❤️❤️ Το έχω ξανά πει 36+2 τα δικά μου κ δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Στην κλινική που γέννησα έχουν πρωτόκολλο να βάζουν όλα τ πρόωρα 4 ώρες θερμοκοιτίδα για προσαρμογή. Η μικρή ήταν στην αγκαλιά μου  στο 4ωρο κ ο μικρός στο 8 ωρο, είχε λίγες ανάγκες για διάχυτο οξυγόνο. Βγήκαμε όλοι μαζί από την κλινική κ τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών τερατάκια!! Κ σε καμμία περίπτωση δεν τα περνάς για πρόωρα🤣🤣🤣 Είναι τα πιο ψηλά της τάξης.. Ναι ναι λογικά δε θ χρειαστούν!!     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...