Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρδούλα

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Διανυω την 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου.την Τετάρτη που μας πέρασε είδα στον υπέρηχο την καρδούλα του μωρού που παλλοταν.δεν ακούσαμε τίποτα μόνο την είδαμε.ηταν πολύ μικρό βέβαια.εχει τύχει σε καμία να τη δει πρώτα και να την ακούσει την επόμενη εβδομάδα ας πούμε? Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω πάλι μου είπε ότι λογικά θα την ακούσουμε.Ευχαριστω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η mariatzo είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Διανυω την 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου.την Τετάρτη που μας πέρασε είδα στον υπέρηχο την καρδούλα του μωρού που παλλοταν.δεν ακούσαμε τίποτα μόνο την είδαμε.ηταν πολύ μικρό βέβαια.εχει τύχει σε καμία να τη δει πρώτα και να την ακούσει την επόμενη εβδομάδα ας πούμε? Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω πάλι μου είπε ότι λογικά θα την ακούσουμε.Ευχαριστω 

Καλημέρα.... Ακριβώς το ίδιο είχα κ εγω στην 6η εβδομάδα... Είδαμε καρδιά αλλά δεν την ακούσαμε... Την επόμενη βδομάδα όμως κ την είδαμε κ την ακούσαμε... Οπότε μην αγχώνεσαι 

Να μην αγχώνεσαι είναι λογικο είναι.μικρούλα ακομα την άλλη εβδομάδα θα την ακούσεις και θα τρελάθεις σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσυνη...τα ίδια είχα πάθει και Τώρα Είμαι στη 13εβδομάδα...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.φοβαμαι αρκετά καμία φορά γτ τυχαίνει να σηκώνω και βάρος και να είμαι  όρθια αρκετές λόγω της δουλειάς μου.και καμία φορά αγχώνομαι πολύ μήπως κάνω κάτι κακο.

Mariatzo μου σε καταλαβαίνω.....Είμαι νηπιαγωγός με.25 νήπια σε.ιδιωτικό τα ίδια άγχη Έχω κ γω μιας και σκύβω σηκώνω βάρη δε ξεκουράζομαι και Είμαι μέσα στις ιώσεις ...αν είναι να.συμβεί θα συμβει....προσπαθησε να είσαι θετική 

Stelvan αυτό που λες.τουλαχιστον να είμαστε θετικές.αλλα ρε γαμωτο ακόμα κ αυτό δύσκολο είναι.περιμενω κάθε βδομάδα να πάω σ γιατρό να δω ζει δεν ζει μεγαλώνει δε μεγαλώνει τι γίνεται.καθε τρεισ και λιγο τουαλετα να δω αν εχει γινει κατι.τουλαχιστκν να περάσει αυτό το κολο πρώτο τρίμηνο που είναι κρίσιμο.ποσο είσαι εσύ??

κοριτσια μου καλησπερα σας... εμεις πρωτη φορα πηγαμε στο γιατρο οταν ημουν περιπου 5 εβδομαδες..οπως καταλβαινετ πληρη απογοητευση αφου ειδαμε απλα σακο..και μετα αργησα ξανα πηγα στις 10+4... κ τοτε κ τ ειδαμε,και τ ακουσαμε... υπομονη κ ολες θ τ ακουσετε κ θ τ δειτε μ τ καλο...!! ν προσεχετε τς εαυτους σας γ ν προσεχετε κ αυτα..!!

ευχομαι σ ολες τ καλυτερα..

πλεον μπαινω στον 5ο κ εχβ αγχος ποτε θ τ καταλαβω... 

τωρα εχετε αγχος για την καρδουλα..μετα για την αυχενικη..μετα γ τ ποτε θ τ καταλαβετε,μετα γ τν β επιπεδου κ μια ζωη θα εχουμε απο εδω κ περα....μ τ καλο ν μας ερθουν κ ν ειναι ολα τς γεραα...!!!!

στις On 30/9/2017 at 9:36 ΠΜ, ο/η mariatzo είπε:

Μετα την 7η ειναι μικρουλι!!

στις On 1/10/2017 at 6:19 ΜΜ, ο/η katerinant95 είπε:

κοριτσια μου καλησπερα σας... εμεις πρωτη φορα πηγαμε στο γιατρο οταν ημουν περιπου 5 εβδομαδες..οπως καταλβαινετ πληρη απογοητευση αφου ειδαμε απλα σακο..και μετα αργησα ξανα πηγα στις 10+4... κ τοτε κ τ ειδαμε,και τ ακουσαμε... υπομονη κ ολες θ τ ακουσετε κ θ τ δειτε μ τ καλο...!! ν προσεχετε τς εαυτους σας γ ν προσεχετε κ αυτα..!!

ευχομαι σ ολες τ καλυτερα..

πλεον μπαινω στον 5ο κ εχβ αγχος ποτε θ τ καταλαβω... 

τωρα εχετε αγχος για την καρδουλα..μετα για την αυχενικη..μετα γ τ ποτε θ τ καταλαβετε,μετα γ τν β επιπεδου κ μια ζωη θα εχουμε απο εδω κ περα....μ τ καλο ν μας ερθουν κ ν ειναι ολα τς γεραα...!!!!

Θα το καταλαβεις οπου να ναι στην αρχη λες κ ειναι το εντερο σου μετα θα κανει καταδρομες χαχαχαχαχα !!!

στις πριν 15 ώρες, ο/η Krinoula είπε:

Θα το καταλαβεις οπου να ναι στην αρχη λες κ ειναι το εντερο σου μετα θα κανει καταδρομες χαχαχαχαχα !!!

αχ αμακαριιιι..!!!!   αν και δν ξερω πως θ τ καταλαβω..πως θ τ ξεχωρισω απο τ ενετερο μ....   ανυπομονωωω..!! σμρ ειμαι 18 ακριβως..!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η katerinant95 είπε:

αχ αμακαριιιι..!!!!   αν και δν ξερω πως θ τ καταλαβω..πως θ τ ξεχωρισω απο τ ενετερο μ....   ανυπομονωωω..!! σμρ ειμαι 18 ακριβως..!!

Στην αρχη ειναι πιο ηπιο εναν τσακ απο μεσα κ χαμηλα μετα θα τρελαθεις!!!κ γω περιμενα να την καταλαβω!!!!Ζεις την καλυτερη φαση της ζωης σου!!!Με το καλο κοριτσι μου!!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Krinoula είπε:

Στην αρχη ειναι πιο ηπιο εναν τσακ απο μεσα κ χαμηλα μετα θα τρελαθεις!!!κ γω περιμενα να την καταλαβω!!!!Ζεις την καλυτερη φαση της ζωης σου!!!Με το καλο κοριτσι μου!!!!

αχ ν γινει συντομα...  ευχαριστω πολυυυ!! κ εσυ μ τ καλο τ δικο σ ζουζουνακι ή αν εισαι ηδη μανουλα να το χαιρεσαι..!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η katerinant95 είπε:

αχ ν γινει συντομα...  ευχαριστω πολυυυ!! κ εσυ μ τ καλο τ δικο σ ζουζουνακι ή αν εισαι ηδη μανουλα να το χαιρεσαι..!!!

Ειμαι ηδη σ ευχαριστωω!!!θα τρελαθεις!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το καλό κοριτσάκι μου να πάτε σπιτάκι σας οικογενειακώς!!!  Αναμένουμε νέε περιγραφές λατρείας και γέλιου με το μεγάλο σου γιό και το μωράκι!!! 😍😍😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...