Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τεστ εχθές. 

Στις οδηγίες που διάβασα πάλι πιο προσεχτικά έλεγε ότι 24-36h μετά τις 2 σκούρες γραμμές γίνεται ωορρηξία και ότι αν κάνω τεστ και βγει αρνητικό, έχει γίνει ωορρηξία.

Τώρα θα δείξει και σήμερα...

Όπως και να έχει ευχαριστώ και μακάρι....να γίνει αυτόν τον μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα! Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τεστ εχθές. 

   Δεν πειραζει..! Ασε τα τεστ κ κανε αγαπουλες!! Το θεμα ειναι να εχεις μια ιδεα για το που κινεισαι... Κανε 2-3 μηνες τα τεστ για να ξερεις στο περιππου ποτε ειναι οι μερες σου κ αν δεις οτι ειναι σταθερες, χαλαρωσε..!

    Παντως κατα την γνωμη μου, αν δεν εισαι 100% σιγουρη αν η ωορρηξια σου ειναι σημερα ή αυριο, καλυτερα να ερθεις σημερα σε επαφη γιατι πιστευω καλυτερα να ερθεις λιγο πριν την ωορρηξια παρα λιγο μετα.. (φυσικα αν θελεις κ μπορεσεις κ αυριο, εννοειται)! Ελπιζω να ειναι αυτος ο τυχερος σου μηνας.. αν δεν ειναι, να εισαι χαλαρη κ να μην βλεπεις το σεξ σαν "δουλεια" που πρεπει να γινει.. Σε εμενα τουλαχιστον αυτο, τις μετρημενες φορες που το εκανα, αποτυγχαινε. Αφου για να καταλαβεις, μετα τις αποβολες μου, ειχα ελευθερες επαφες για σχεδον εναν χρονο κ τιποτα...! Δεν ημουν με το ρολοι αλλα ειχα σταθερο  κυκλο. Τους 2 τελευταιους μηνες πριν μεινω εκανα τα hometest κ τελικα εμεινα εγκυος τον Ιουνιο, που τον ειχα ξεγραμμενο μηνα, καθως ΥΠΕΦΕΡΑ απο μυκητες (δεν ηξερα μεχρι τοτε οτι οι μυκητες μπορουν να σε τρελανουν κυριολεκτικα), ηρθα σε επαφη μονο 2 φορες σε ολο το μηνα γιατι ετσουζα, πονουσα, ματωνα κ φυσικα δεν ειχα καμια ορεξη για σεξ κ δε με ενοιαζαν κ πολυ οι μερες μερες γιατι νομιζα πως δεν ειναι κ το καλυτερο να μεινεις εγκυος ενω εχεις τοσο μεγαλο θεμα με μυκητες!! Τελικα η μια απο τις 2 επαφες ηταν μια μερα πριν την ωορρηξια μου...κ τσουπ (!!!!!!!!) εγκατασταθηκε το σπορακι μου!!! Κ μου εφυγαν κ οι μυκητες χωρις φαρμακα (ο γιατρος μου, ποτε δε δινει φαρμακευτικες θεραπειες για μυκητες ή αλλα ψιλιακινδυνα μικροβια μεσα στο καλοκαιρι-πριν τις διακοπες. Μονο ανακουφιση με φυσικες μεθοδους). Αφου ρε κοριτσια μου μπηκαν ηδεες, μηπως βοηθησαν τα γιατροσοφια που χρησιμοποιησα για τους μηκυτες....! Γιαουρτι στον κολπο, χαμομηλι, σοδονερο... Ολα τα εκανα!! Ειχα διαβασει τοτε στο ιντερνετ οτι καποια απο αυτα (δε θυμαμαι ποια) ευνοουν το ph του κολπου για να γινει συλληψη..! Καντε καμια ερωτησουλα στους γιατρους σας μηπως σαν πουν να κανετε καμια πλυση 1-2 μερες πριν την ωορρηξια!!

   (Πωπω..!! "Σκεφτομαι κ γραφω" εγραψα)!!!

Δημοσίευση

Ένα like μόνο και μόνο για το γιαούρτι στο κόλπο!!!!

Σόρρυ, δεν είχα ποτέ θέμα με μύκητες, αλλά ξέρω από την αδερφή μου ότι είναι πολύ σπαστικό.

Βγήκε πιο αχνή η γραμμή σήμερα, οπότε θεωρώ ότι σήμερα έχω ωορρηξία. Θα το τσεκάρω και με την περίοδο αν έρθει (να μην έρθει). 

Και γω και την άλλη φορά και τώρα με τις ελεύθερες επαφές δεν κατάφερα κάτι. Νομίζω εμένα μου κάνει καλό στην ψυχολογία μου, να ξέρω πότε περίπου είναι η μέρα.

Απλά πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ αυτά και δεν ήξερα τι και πως...

Άντε με το καλό το μωράκι σου...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Ένα like μόνο και μόνο για το γιαούρτι στο κόλπο!!!!

   Aχαχαχαχα!! Κ να ξερεις αν ποτε παθεις μυκητες, το καλυτερο ειναι το αριανι!! Που ειναι κ πιο ρευστο!!!

   Τελεια! Οποτε σημερα εχεις ωορρηξια κ πρεπει να εισαι ωΟΡΕΞΑΤΗ!! Καλη συνεχεια..!

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...