Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαρίζονται φάρμακα εξωσωματικής


Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαρίζονται:

1) GONAL 900 μονάδες οι οποίες λήγουν τον Οκτώβριο του '17 (10/2017)

2) ARVECAP 2 αμπούλες οι οποίες λήγουν τον Απρίλιο του '18 (04/2018)

3) VASCLOR 1 κουτί το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο του '19 (12/2019)

4) UTROGESTAN 2 κουτιά των 200mg τα οποία λήγουν τον Σεπτέμβριο του '18 (09-2018)

5) FELICINE 2 κουτιά τα οποία λήγουν το 2021

Οι ενδιαφερόμενες επικοινωνήστε μαζί μου στο email :   irini.vasil@yahoo.gr

  • admin changed the title to Χαρίζονται φάρμακα εξωσωματικής
Δημοσίευση
στις On 19/9/2017 at 1:19 ΜΜ, ο/η Ri ri είπε:

Χαρίζονται:

1) GONAL 900 μονάδες οι οποίες λήγουν τον Οκτώβριο του '17 (10/2017)

2) ARVECAP 2 αμπούλες οι οποίες λήγουν τον Απρίλιο του '18 (04/2018)

3) VASCLOR 1 κουτί το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο του '19 (12/2019)

4) UTROGESTAN 2 κουτιά των 200mg τα οποία λήγουν τον Σεπτέμβριο του '18 (09-2018)

5) FELICINE 2 κουτιά τα οποία λήγουν το 2021

Οι ενδιαφερόμενες επικοινωνήστε μαζί μου στο email :   irini.vasil@yahoo.gr

Μπράβο σας συγχαρητήρια  για την κίνηση σας, ελπίζω να βρεθεί γυναίκα που έχει πραγματική ανάγκη ...Σας εύχομαι ότι καλύτερο!Ελπιζω ο λόγος που χαρίζονται να ναι λόγω εγκυμοσύνης.  ????

Δημοσίευση

συγχαρητηρια για τη πολυτιμη προσφορα!!!!

και εγω ξεκινησα στο φορουμ γιατι χρειαζομουν μια gonal 900 που τελικα δε χρεειαστηκε.

εαν μου περισευαν φαρμακα και εγω το ιδο θα εκανα!

ευχομαι το καλο που κανεισ να γυρισει πανω σου διπλο και τριπλο!

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...