Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!! Είχα πει δεν θα κάνω άλλο τεστ, αλλά χθες μετά από κούραση είχα πάλι καφέ υγρά και λέω ας δούμε..αρνητικό και σήμερα. Θα έδειχνε πιστεύω τώρα, αφού το πιο σκούρο τεστ μου ήταν Τρίτη-Τετάρτη. Απογοητεύτηκα όπως είναι λογικό και μου μπαίνουν ιδέες μήπως τέλος του μήνα κάνουμε την σπερματέγχυση…θα δούμε.
    • Εντωμεταξύ κορίτσια το αγόρι μου δεν ένιωθε πολύ καλά από προχθές, τον ενοχλούσε λίγο ο λαιμός και ένα ήπιο βηχαλακι, εχθές ήταν περισσότερο πεσμένος αλλά ο λαιμός ήταν οκευ, ανέβασε όμως πυρετό πφφφ....Εγώ καλά είμαι ακόμα βέβαια θα δείξει, φοβάμαι μην αρρωστήσω και γωω που μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει...θα πάω στο φαρμακείο να πάρω τα τεστ για την γρίπη κλπ , μη τυχόν χρειάζεται να πάρει συγκεκριμένη αγωγή  Μακάρι να πάνε όλα καλά και με αυτό 🤞
    • @Diwni μου να σε ρωτήσω,  ποιο κωδικό πήρες από τα σουτιέν,  επειδή έχει διάφορους κωδικούς,  καλά πάνω κάτω όλα θα είναι ίδια αλλά δεν έχω κάνει ξανά παραγγελία από κει 
    • Ανυπομονώ να πάω και γω για την επίσκεψη μας με τον γιατρό, να κάνουμε και το doppler, μου έχει λείψει το μωράκι ❣️
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε σημερα;   @ΜαρίαΔημήτρης αχ βρε κορίτσι μου τι τρομάρα πήρατε πωπω, θυμάμαι και γω ένα βραδάκι ύστερα από γεμάτη μέρα με δουλειές,  ειχα δει αιμα αλλα ευτυχως τοτε ηταν όλα καλά,  εγώ όλως ήμουν σε πανικό μέχρι να ανοίξει τον υπέρηχο και να δούμε πως ήταν καλά το μωράκι εμενα τοτε ηταν απο τον πλακουντα επειδη ηταν κοντα στον τραχηλο αλλα ευτυχως δεν ειχε δει κςμια αποκόλληση....λίγη ξεκούραση να ηρεμήσετε, είδατε και το μωράκι σας είναι όλα καλά, μην αγχώνεσαι 🤞🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...