Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΟΟυυυυ! Πρήξιμο στο στήθος, σαν να κομήθηκα πλάκα και να ξύπνησα Πάμελα Άντερσον, πρήξιμο στο σώμα, σαν να με τάιζαν στον ύπνο μου αρνιά και γαρδούμπες, πόνος στο στήθος, μόνο ανάσκελα κοιμόμουν....αυτά και μετά ήρθε η καθυστέρηση!

Δημοσίευση

Γεια σου Konstantia μου και καλώς σε βρήκα. :)

Τα συμπτωματα ποτε σου ξεκινησαν. Εγω εδω και δυο εβδομαδες εχω καποια θεματα που με βαλανε σε υποψιες. Πχ....Ζαλαδες,ανακατοσουρες αλλα τα δυο που με πεοβληματιζουν πιο πολυ ειναι οτι αισθανομαι περιεργα μεσα μου (δεν μπορω να το εξηγησω) και απο χτες αρχισε να ματωνει η μυτη μου....εχεις ζησει ή εχεις ακουσει κατι παρομοιο?

Δημοσίευση

Μακάρι να είσαι έγκυος αν αυτό επιθυμείς!!! Εγώ τα συμπτωματα που ειχα πριν την καθυστερηση ήταν οτι μέρες πριν πονουσε πολυ η κοιλιά μου με πόνους περιόδου. Επίσης μου ματωναν τα ούλα με το νήμα πράγμα που δεν συνέβαινε πριν.

Δημοσίευση

@Cartoo_n καλώς μας ήρθες εγω ειχα δυο μια που δεν προχώρησε και μια που διανύω τωρα !

στην πρώτη ειχα πρήξιμο και πονο στο στομάχι ουτε μέση τιποτα 

στη δεύτερη πονο στο στομάχι και μέση υπέφερα και φυςικα το στήθος χαμός !

αλλα στην προσπάθεια τοσο χρόνων εχω προκαλέσει και διαφορά στην αγωνία μου και επιθυμία μου κάθε φορά να ειμαι ... ακομα και εμετό έκανα 

οποτε θα ηθελα απλα να το πιστέψεις με την δυναμη της ψυχής σοΥ να ηρεμήσεις και με την πρώτη μερα καθυστέρησης ενα τεστακι και χοριακουλα 

ευχομαι να ειναι η μήνας σου ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Cartoo_n είπε:

Αχ κοριτσια τι να πω χαιρομαι παρα πολυ με αυτα που ακουω σας ευχαριστω πολυ (ασε που εχω γινει εντελως κλαψιαρα με το παραμικρο με πιανει συγκινηση!!! :)

γεια σου καλως ηρθες ,

εγω ειχα νευρα, ειχα φλεβες στο μαστό και ατη θηλή, πονάκια περιόδου και μετά ενοχλήσεις στο στομάχι...

η μυτη μου επισης ηταν συνεχως μπουκομενη τωρα πντο θυμηθηκα !! 

με το καλό να εχεις καθυστεριση 

Δημοσίευση

Εγώ όταν ήμουν έγκυος 10 μέρες Πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα συχνοουρια το βράδυ. Πάντως δεδομένου ότι ματώνει η μύτη σου,να κάνεις τεστ ή χοριακη την 1η μέρα καθυστέρησης και αν είσαι  (στο εύχομαι ολόψυχα) να ενημερώσεις άμεσα τον γιατρό σου. Επίσης άσχετα από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης έλεγξε την πίεση σου.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Renata7 είπε:

@Cartoo_n καλώς μας ήρθες εγω ειχα δυο μια που δεν προχώρησε και μια που διανύω τωρα !

στην πρώτη ειχα πρήξιμο και πονο στο στομάχι ουτε μέση τιποτα 

στη δεύτερη πονο στο στομάχι και μέση υπέφερα και φυςικα το στήθος χαμός !

αλλα στην προσπάθεια τοσο χρόνων εχω προκαλέσει και διαφορά στην αγωνία μου και επιθυμία μου κάθε φορά να ειμαι ... ακομα και εμετό έκανα 

οποτε θα ηθελα απλα να το πιστέψεις με την δυναμη της ψυχής σοΥ να ηρεμήσεις και με την πρώτη μερα καθυστέρησης ενα τεστακι και χοριακουλα 

ευχομαι να ειναι η μήνας σου ❤️❤️❤️

Καλώς σας βρηκα :) Σευχαριστω πολυ πολυ ειναι η πιο ομορφη ευχη που εχω παρει. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι ποθει η ψυχουλα σου. :)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Εγώ στη πρώτη είχα βγάλει ακμή στο πρόσωπο και ποναγα χαμηλά σαν μαχαιριες. Στη δεύτερη είχα μια βδομάδα καφέ υγρα εμφυτευσης. Σου εύχομαι ένα θετικοτατο τεστακι!

Σευχαριστω πολυ καλη μου :) απο το στομα σου και στου Θεου τα αφτακι :)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Winter mama to be είπε:

γεια σου καλως ηρθες ,

εγω ειχα νευρα, ειχα φλεβες στο μαστό και ατη θηλή, πονάκια περιόδου και μετά ενοχλήσεις στο στομάχι...

η μυτη μου επισης ηταν συνεχως μπουκομενη τωρα πντο θυμηθηκα !! 

με το καλό να εχεις καθυστεριση 

Ευχαριστω πολυ!!!!! :) Αυτο με την μθτη εγβ προσωπικα δεν το ειχα ακουσει ποτε. Τι να πω.... :)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Εγώ όταν ήμουν έγκυος 10 μέρες Πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα συχνοουρια το βράδυ. Πάντως δεδομένου ότι ματώνει η μύτη σου,να κάνεις τεστ ή χοριακη την 1η μέρα καθυστέρησης και αν είσαι  (στο εύχομαι ολόψυχα) να ενημερώσεις άμεσα τον γιατρό σου. Επίσης άσχετα από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης έλεγξε την πίεση σου.

Σευχαριστω πολυ πολυ :) Κοιταξα την πιεση μου πρωτη πρωτη με το που ματωσε η μυτουλα μου σε βρισκω πολυ σωστη :)

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Cartoo_n είπε:

Τα συμπτωματα ποτε σου ξεκινησαν. Εγω εδω και δυο εβδομαδες εχω καποια θεματα που με βαλανε σε υποψιες. Πχ....Ζαλαδες,ανακατοσουρες αλλα τα δυο που με πεοβληματιζουν πιο πολυ ειναι οτι αισθανομαι περιεργα μεσα μου (δεν μπορω να το εξηγησω) και απο χτες αρχισε να ματωνει η μυτη μου....εχεις ζησει ή εχεις ακουσει κατι παρομοιο?

Τα συμπτωματα απο οτι θυμαμαι ξεκινησαν 10 μερες πριν αδιαθετισω. Φυσικα ειχα ολες τις ενδειξεις οτι θα μου ερθει περιοδος δλδ πονους στην μεση, πονακια χαμηλα στην κοιλια.....αλλα το ενστικτο μου μου ελεγε οτι ειμαι εγκυος! Δεν ξερω πως να στο εξηγησω αλλα ημουν σχεδον βεβαιη. Και ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που ενιωθα τετοια σιγουρια για το ενστικτο μου!

Δημοσίευση

Cartoo_n να σου πω εγω ειχα το κανονικο προεμμυνοριακο μου δηλ κομμαρες κακη διαθεση πονους περιοδου!ελεγα αδιαθετω απο ωρα σε ωρα ...και τελικα δεν αδιαθετησα...αλλα θακουσεις πολλα αλλη κοπελα δεν ειχε τιποτα... αλλη ειχε τα παντα...!!με το καλο σου ευχομαι να εισαι και να το χαρεις απεριοριστα!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η ΜΑΡΙΕΤΤΑ30 είπε:

Cartoo_n να σου πω εγω ειχα το κανονικο προεμμυνοριακο μου δηλ κομμαρες κακη διαθεση πονους περιοδου!ελεγα αδιαθετω απο ωρα σε ωρα ...και τελικα δεν αδιαθετησα...αλλα θακουσεις πολλα αλλη κοπελα δεν ειχε τιποτα... αλλη ειχε τα παντα...!!με το καλο σου ευχομαι να εισαι και να το χαρεις απεριοριστα!!

Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει τα παντα ολα απο περιπτωσεις....Σευχαριστω πολυ πολυ!!!!

Δημοσίευση

@Cartoo_n  πριν την καθυστερηση ειχα υπνηλια κ κοπωση/εξαντληση.Παρ ολ αυτα ειχα και πονους ακριβως σαν να ηταν να μου ερθει πρριοδος και καποια διαφανα υγρα που καθε μηνα ειχα πριν την περιοδο,σε σημειο που να πιστευω οτι θα αδιαθετησω.Εγω φυσικα προερχομουν απο υποβοηθουμενη αναπαραγωγη οποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να περιμενω καθυστερηση,εκανα χοριακη την ημερα που μου ειχε πει ο γιατρος.Ακομη και τωρα που μπηκα 10η εβδομαδα τα συμπτωματα μου δεν ειναι πολλα.Απο γυναικα σε γυναικα ολα αυτα διαφερουν σε μεγαλο βαθμο....

Δημοσίευση
στις On ‎28‎.‎08‎.‎2017 at 6:59 ΜΜ, ο/η Cartoo_n είπε:

Kalhmera,

sou euxomai suntoma egkuoula Kai na pane ola kala... oso gia ta sumptwmata pou les... se emena proswpika den uphrxe kanena,,ektos APO ena pou eipes Kai h8ela na sou apanthsw...pote ma pote den etrekse h muth mou aima.,... ektos APO thn fora pou hmoun egkuos, etrekse mia fora mia mera prin to ma8w Kai mou eixe  kanei entupwsh... :-) makari na exeis to ++++

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Kalhmera,

sou euxomai suntoma egkuoula Kai na pane ola kala... oso gia ta sumptwmata pou les... se emena proswpika den uphrxe kanena,,ektos APO ena pou eipes Kai h8ela na sou apanthsw...pote ma pote den etrekse h muth mou aima.,... ektos APO thn fora pou hmoun egkuos, etrekse mia fora mia mera prin to ma8w Kai mou eixe  kanei entupwsh... :-) makari na exeis to ++++

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!!! Οτι ομορφο ποθεις στη ζωη σου ευχη μου!!!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...