Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!  Εχθές παρέλαβα τα  home test ωορρηξιας!  Λοιπόν έκανα ένα εχθές αρνητικό έκανα ένα σήμερα αρνητικό!  Ένα πρόγραμμα Π έχω Μ βγάζει ότι σήμερα είναι ημέρα ωορρηξιας το τεστ Τ πρωί Μ βγήκε αρνητικό!  Ποτέ πρέπει να κάνω τα τεστ?  Ισχύει πάντα το αποτέλεσμα τους? Μπορεί να έγινε νωρίτερα η ωορρηξία!  Στεναχωρήθηκα Κ ανχωθηκα πρωί πρωί! 

Δημοσίευση

Καλημερα @Candy ® αν μπεις στο site ή διαβασεις τις οδηγιες γραφουν οχι με πρωινα ουρα. Να μην αγχωνεσαι . Σε εμενα εδειξαν ωορρηξια την 21 μερα, βεβαια εγω εχω σπω. Απο το αγχος που ειχα δεν μπορουσα να τα διαβασω και εστειλα φωτογραφια στο site  σε μνμ και μου απαντησαν αμεσως. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα γιατι δεν με παρακολουθει γυναικολογος για να συγκρινω. Αυτο το μηνα που θα ξαναρχισω σερπαφαρ οποτε θα σου πω αν ειναι αξιοπιστα γιατι θα πηγαινω γυναικολογο για παρακολουθηση.

Εσυ σε τι φαση εισαι? Εχεις σπω?

Δημοσίευση

Μακάρι να έγινε λάθος επειδή ήταν πρωινά τι να πω!  Όχι Μ είχαν βρει ένα ενδομητριωμα σοκολατοειδης κύστη Κ μ είπε να προσπαθώ ελεύθερα Κ αν δεν γίνει κάτι σε ένα εξάμηνο να ξαναπάω!  Απλά τα πήρα για να πέφτω ακριβώς πάνω στις μέρες για περισσότερες πιθανότητες!  

Δημοσίευση

Candy καλημερα! Κατ´ αρχάς πρέπει να μας πεις τι κύκλο εχεις. 

Τα συγκεκριμενα τεστ ειναι καλο να τα κανεις μεσημερι χωρίς τις προηγούμενες δύο ωρες να εχεις πιει πολλα υγρα για να μην αραιωνει η ορμονη κ δεν μπορεσουν να την εντοπισουν. 

Μήπως τα ξεκίνησες πολυ αργα;;; Σε ποια μερα του κυκλου εισαι;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η STIRELLA είπε:

Καλημερα @Candy ® αν μπεις στο site ή διαβασεις τις οδηγιες γραφουν οχι με πρωινα ουρα. Να μην αγχωνεσαι . Σε εμενα εδειξαν ωορρηξια την 21 μερα, βεβαια εγω εχω σπω. Απο το αγχος που ειχα δεν μπορουσα να τα διαβασω και εστειλα φωτογραφια στο site  σε μνμ και μου απαντησαν αμεσως. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα γιατι δεν με παρακολουθει γυναικολογος για να συγκρινω. Αυτο το μηνα που θα ξαναρχισω σερπαφαρ οποτε θα σου πω αν ειναι αξιοπιστα γιατι θα πηγαινω γυναικολογο για παρακολουθηση.

Εσυ σε τι φαση εισαι? Εχεις σπω?

Κοριτσι μου το τεστ θα καταλάβεις αν ειναι αξιόπιστο αν η περίοδος σου έρθει σε 14 μερες από την ημέρα που έγινε θετικό.. Εμένα πάντως πάντα έπεφταν μέσα! Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η joy2 είπε:

Κοριτσι μου το τεστ θα καταλάβεις αν ειναι αξιόπιστο αν η περίοδος σου έρθει σε 14 μερες από την ημέρα που έγινε θετικό.. Εμένα πάντως πάντα έπεφταν μέσα! Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου! 

@joy2 καλημερα, εμενα μου ηρθε η ακατανομαστη στις 16 μερες απο το θετικο τεστ ωορρηξιας. Αρα δεν εκανα ωορρηξια και ηταν λαθος το τεστ?

Δημοσίευση

Stirella καλημέρα. Οχι, δεν εκανε λάθος το τεστ. Η δεύτερη φάση του κύκλου, η ωχρινική όπως ονομάζεται, δεν εχει την ίδια διάρκεια σε κάθε γυναίκα. Κυμαίνεται από 12-16 ημέρες. Ετσι σε αλλες γυναικες η περιοδος ερχεται σε 12 ημερες μετα την ωορρηξια και σε αλλες σε 13 ή 14 ή 15 ή 16. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η STIRELLA είπε:

@joy2 καλημερα, εμενα μου ηρθε η ακατανομαστη στις 16 μερες απο το θετικο τεστ ωορρηξιας. Αρα δεν εκανα ωορρηξια και ηταν λαθος το τεστ?

Η περίοδος έρχεται 12 μέχρι 16 μέρες μετά την ωορρηξια, οπότε εγώ θεωρώ ότι το τεστ ήταν αξιόπιστο! Χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση,  επειδή νιώθω πάντα την ωορρηξια μου, εμένα ήταν κ τους 10 μήνες έγκυρο!απλα έκανα τα τεστ για να έχουμε επαφές κ μια μέρα πριν κ κατά την ωορρηξια, αφού την ημέρα της ωορρηξιας την νιώθω ούτως ή άλλως, αλλά για να μην χάσουμε κ αυτή πριν που είναι εξίσου γόνιμη! Τα τεστ εγκυμοσύνης τους δεν τα δοκίμασα ποτέ γιατί πήγαινα κατευθείαν για χοριακη οπότε αυτά δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστα! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Candy καλημερα! Κατ´ αρχάς πρέπει να μας πεις τι κύκλο εχεις. 

Τα συγκεκριμενα τεστ ειναι καλο να τα κανεις μεσημερι χωρίς τις προηγούμενες δύο ωρες να εχεις πιει πολλα υγρα για να μην αραιωνει η ορμονη κ δεν μπορεσουν να την εντοπισουν. 

Μήπως τα ξεκίνησες πολυ αργα;;; Σε ποια μερα του κυκλου εισαι;;; 

Ναι τα ξεκίνησα αργά νομίζω σχετικά 16 με κύκλο 30 ημερών!  Αλλά το έκανα εχτές γιατί εχτές θα παρέλαβα λόγο Τ ότι Μ έδειχνε Κ έτσι το πρόγραμμα είπα να το σιγουρέψω με τα τεστ Κ τελικά έγινα χειρότερα! 

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι Candy. Μάλλον τα ξεκινησες αργα. Γιατι μην ξεχνας οτι τα τεστ θετικοποιουνται περιπου μια μερα ΠΡΙΝ γίνει η ωορρηξια. Μετα βγαινουν αρνητικα. Στον επόμενο κυκλο ξεκίνησε τα πιο νωρίς. Αν ο κυκλος σου ειναι στανταρ 30 ημερων ξεκινησε τα απο την δεκατη μερα για σιγουρια. Για να μην την χασεις την ωορρηξια. Όλα θα πάνε καλά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Candy ® είπε:

Διαβάζω βέβαια ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει η ωορρηξία και της πρώτες μέρες Μετα την περίοδο? 

Αυτό ισχυει για κοπέλες που εχουν πολυ μικρό κυκλο. Πχ 21 ημερων. Εσυ εχεις πιο μεγαλο οποτε λιγο δυσκολο να γινεται τοσο νωρις.

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η joy2 είπε:

Η περίοδος έρχεται 12 μέχρι 16 μέρες μετά την ωορρηξια, οπότε εγώ θεωρώ ότι το τεστ ήταν αξιόπιστο! Χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση,  επειδή νιώθω πάντα την ωορρηξια μου, εμένα ήταν κ τους 10 μήνες έγκυρο!απλα έκανα τα τεστ για να έχουμε επαφές κ μια μέρα πριν κ κατά την ωορρηξια, αφού την ημέρα της ωορρηξιας την νιώθω ούτως ή άλλως, αλλά για να μην χάσουμε κ αυτή πριν που είναι εξίσου γόνιμη! Τα τεστ εγκυμοσύνης τους δεν τα δοκίμασα ποτέ γιατί πήγαινα κατευθείαν για χοριακη οπότε αυτά δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστα! 

σε ευχαριστω πολυ @joy2. δεν γνωριζα οτι η περιοδος μπορει να ερθει απο τη 12-16 μερα μετα την ωορρηξια. θεωρουσα οτι ηταν ακριβως στις 14.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η STIRELLA είπε:

σε ευχαριστω πολυ @joy2. δεν γνωριζα οτι η περιοδος μπορει να ερθει απο τη 12-16 μερα μετα την ωορρηξια. θεωρουσα οτι ηταν ακριβως στις 14.

Να είσαι καλά κορίτσι μου! Όχι δεν έρχεται νταν στις 14 πάντα αλλά σίγουρα μέχρι 16! αν περάσουν οι 16 ημέρες μιλάμε για εγκυμοσύνη! Εμένα πχ με την αλλαγή των εποχών μου έρχεται άλλοτε στις 12 άλλοτε στις 14 κ μια δυο φορές που ήμουν χάλια με γρίπη στις 16..οποτε κ από κύκλο σε κύκλο στη γυναίκα αλλάζει, πάντα με μάξιμουμ τις 16 ημέρες!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Candy ® είπε:

Μακάρι έστω Κ από αυτές τις επαφές να μην χρειάζεται να κάνω αλλά τεστ !! :( με αγχώνει πολύ όλη αυτή η διαδικασία Κ είμαι συνέχεια πεσμένη Κ με άνχος! 

Candy σε καταλαβαινω γιατι εχω περασει απο αυτο το σταδιο. Αλλα με το αγχος δεν βοηθας την κατασταση. Πρεπει να προσπαθησεις να ηρεμησεις. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο. Αλλα πρεπει!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Candy σε καταλαβαινω γιατι εχω περασει απο αυτο το σταδιο. Αλλα με το αγχος δεν βοηθας την κατασταση. Πρεπει να προσπαθησεις να ηρεμησεις. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο. Αλλα πρεπει!!

Το ξέρω νικονα Μ!!  Έχω καταντήσει με κατάληψη σήμερα με το Π το έκανα Κ ήταν αρνητικό κλάματα!! Είναι δύσκολο όλο λέω μην το κάνει;  αυτό μην το σκέφτεσαι Κ όλο ξανά πέφτω ψυχολογικά!

Δημοσίευση

ολοι για ηρεμια μιλανε ρε κοριτσια και για μειωση του αγχους αλλα εγω δεν μπορω να μην το σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι ειδικα μετα την παλλλινδρομη που ειχα το φεβρουαριο συνεχεια αυτο σκεφτομαι.

Δημοσίευση

Stirella λυπαμαι πολυ για αυτο που συνεβη. Ειμαι κι εγω μια κοπελα που προσπαθω απο τον δεκεμβριο του 2015. Κι από τότε συμβαινουν ολο πραγματα αναποδα. Ξερω οτι ειναι δυσκολο, το περναω κι εγω. Απλα αυτο που περιγραφει η candy ειναι κακο για την ψυχολογια της. Ειναι λογικο να πεφτουμε αλλα πρεπει να σηκωνομαστε παλι!!! Πρεπει να το παλεψουμε!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η STIRELLA είπε:

ολοι για ηρεμια μιλανε ρε κοριτσια και για μειωση του αγχους αλλα εγω δεν μπορω να μην το σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι ειδικα μετα την παλλλινδρομη που ειχα το φεβρουαριο συνεχεια αυτο σκεφτομαι.

Καλά δεν το συζητάω είναι πολύ δύσκολο να το αποβάλω όλο αυτό κάποιες ώρες Κ μετά με πιάνει πάλι!! 

Δημοσίευση

Το μην το σκέφτεσαι, μην αγχώνεσαι, το λέμε όλες για να το ακούμε και εμείς οι ίδιες. Δεν γίνεται....αλλά καλά είναι να το λέμε...μπορεί κάποια να το κάνει πράξη και σίγουρα καλό θα της κάνει. Άλλωστε γι αυτό ήμαστε όλες εδώ...γιατί είναι κάτι που μας απασχολεί και θέλουμε να το συζητήσουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Λυπάμαι πολυ για την απωλεία σου. Είμαστε στα ίδια..και εγώ Ιανουάριο είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα στισ 9μιση εβδομάδες. Ξέρω το οτι έχεις ήδη ένα παιδάκι δεν μειώνει το μέγεθος του πόνου, ούτε υποβαθμίζει την απώλεια σου. Θα σου μιλήσω όπως μιλάω και σε μενα..ή προσπαθώ γιατί ακόμα και εγώ το βιώνω πολύ έντονα..κάθε γυναίκα πενθεί και παίρνει όσο χρόνο της αναλογεί..όλα τα συναισθήματα είναι αποδεκτά..αλλά όπως ε΄γω έτσι και εσύ..πρέπει να μη αυτομαστιγωνόμαστε. Σου συνέβη κάτι που σίγουρα εσύ δεν έφταιγες..όπως και εγώ..ποιος γονιός το θέλει άλλωστε..Φαντάσου εγώ που απέβα΄λλα από χρωμοσωμική , όπως θα είδες και από τα παραπάνω σχόλια..προσπαθώ να βρω κάτι να φταίει,,γιατί δεν νιώθω ότι ήμουν απλά άτυχη..και όμως έτσι είναι..  Δεν υπάρχουν μόνο καλές εκβάσεις σε εγκυμοσύνες αλλά και κακές..ή καλύτερα άτυχες..απλώς εμείς μαθαίνουμε μόνο για τη θετική κατάληξη της..και εγώ δεν ήξερα τίποτα για αυτές και τώρα τις νιώθω στο πετσί μου, πιστεύω πρέπει να μας μαθαίνουν ότι μια έναρξη εγκυμοσύνης έχει δύο πλευρές εως ότου ολοκληρωθεί..ίσως έτσι και εμείς δεν νιώθαμε ανάξιες και "προβληματικές".. Που στην καμμία δεν είμαστε! Για να σε βοηθήσω και στο θέμα με την θρομβοφιλία.. Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήγα προληπτικά για εξετάσεις θρομβοφιλίας..η αιματολόγος μετά από πλήρη έλεγχο κατέληξε πωσ έχω αντιφωσφολιδικό σύνδρομο που κάνει καραμπινάτες αποβολές..και εγώ βασίστηκα σε αυτή τη διάγνωση ως αιτία της πρώτης αποβολής.. Μου πρότεινε salospir και clexane για όλη την επόμενη εγκυμοσύνη από την πρ΄ω΄τη κιόλας προσπάθεια σύλληψης.. όπως και έκανα στην 2η εγκυμισύνη.. Λίγο πριν αποβάλλω όμως για δεύτερη φορά, είχα κάνει επαναληπτικές και βγηκαν θετικότατες. Τότε απευθύνθηκα σε δεύτερο αιματολόγο καθώς δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν με θετικές τιμές να απέβαλλα. Εκείνος μου είπε πως δεν είμαι θρομβοφιλική και πως η γιατρός υπερέβαλε με τη διάγνωση και ότι είμαι μια χαρά. Και όντως είχε δίκιο..Που θέλω να καταλήξω; Και ο αιματολόγος και ο γυναικολόγος στη συνέχεια με διαβεβαίωσαν ότι η clexane μόνο καλό μπορούν να κάνουν..και μάλιστα τις δίνουν και σε άλλες περιπτώσεις χωρίς θρομβοφιλία.. Εμένα το salospir μου είπαν ήταν υπερβολή καθως θα μπορουσε να μου φέρει αιμοραγία (δεν μου έφερε ποτέ). Αν λοιπόν ανησυχείς για το αν ήταν  περιττές οι clexane και αν απέβαλες από αυτές, να ξέρεις ΔΕΝ  υπάρχει περίπτωση, μόνο καλό κάνουν και λειτουργούν προστατευτικά. Εγώ λόγω 2 αποβολών μου είπαν να συνεχίσω τις clexane σε νέα εγκυμοσύνη αλλά από την στιγμή που θα μάθω για αυτή όχι νωρίτερα.. Ελπίζω να σε βοήθησα, να ξέρεις δεν είσαι μόνη ❤️
    • Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...