Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σύλληψη τις πρώτες μέρες του κύκλου

Zeta_ki

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Θα ήθελα τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας! Υπάρχουν στην παρέα μας μανούλες που συνέλαβαν τις πρώτες μέρες του κύκλου; αφότου δηλαδή τελείωσε η περίοδος;
Εγώ τον περασμένο μήνα είχα ωορηξία σχετικά νωρίς δηλαδή 8 με 9 μέρα του κύκλου (αν και ο κύκλος μου είναι 27 με 28 ημερών)! Αυτόν τον μήνα όμως δεν έκανα τέστ ωορηξιας για να μην αγχωθώ πιο πολύ! Είχα ελεύθερη επαφή την 5η και 6η ημέρα του κύκλου! Σήμερα είμαι στην 12 ημέρα του κύκλου και έχω πολλά υγρά... έχω ελπίδες να έχει γίνει σύλληψη ή απλά είμαι στις γόνιμες τώρα και εγώ αυτά τα υγρά; 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...  :flower

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Zeta_ki είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Θα ήθελα τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας! Υπάρχουν στην παρέα μας μανούλες που συνέλαβαν τις πρώτες μέρες του κύκλου; αφότου δηλαδή τελείωσε η περίοδος;
Εγώ τον περασμένο μήνα είχα ωορηξία σχετικά νωρίς δηλαδή 8 με 9 μέρα του κύκλου (αν και ο κύκλος μου είναι 27 με 28 ημερών)! Αυτόν τον μήνα όμως δεν έκανα τέστ ωορηξιας για να μην αγχωθώ πιο πολύ! Είχα ελεύθερη επαφή την 5η και 6η ημέρα του κύκλου! Σήμερα είμαι στην 12 ημέρα του κύκλου και έχω πολλά υγρά... έχω ελπίδες να έχει γίνει σύλληψη ή απλά είμαι στις γόνιμες τώρα και εγώ αυτά τα υγρά; 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...  :flower

γεια σου φιλη ,

εγω ειχα παντα σταθερό κυκλο 28-29 ημερων..

τους μηνες που προσπαθουσα μαλλον λόγω αγχους εμφανησα πρωτη φορά 1-2 μερες καθυστεριση ή αυτο μπορεί να οφειλόταν σε συλληψη οπου δεν γινοταν εμφιτευση..

δεν εκανα ποτε τεστ ωορηξίας και καναμε προσπαθιες με την λογική οτι καπου στις γονιμες μερες θα ειμαι γονιμη... 

ομως τιποτα για μηνες ...

παρακολουθουσα καθημερηνα το σωμα μου και κρατουσα σημηωσεις ... το μηνα που εμεινα εγκυος καταλαβα την ωορηξία μου αμεσως μετα την περιοδο (τοτε ελαγα οτι αυτά ολα μαλλον λόγω αγχους συμβαιβουν) και αφου ειχα συμπτωματα ωορηξίας (πονο και egg white εκκρισεις) καναμε προσπάθεια απο πολυ νωρίς !! 6-7-8-9-10 μερα κυκλου !! καπου 12-15 μερα ξανα ειχα υγρα και ελεγα ή που ειναι αυτη η κανονική μου ωορηξία ή που κανω διπλη αυτό το μήνα... 

εμεινα εγκυος το μήνα αυτο και ειχα συμπτωματα απο νωρίς !

ο υπερηχος δειχνει συλληψη 8-9 μερα του κύκλου - πολυ νωρίς για τα δεδομένα του δικου μου κυκλου !!

οποτε δεν ανηκουμε ολες στον μεσω όρο που κανουν ωορρηξία στα μέσα του κυκλου περιπου ! η οωρηξία πραγματικά μπορεί να γίνει ειτε πολυ νωρίς ειτε στην ωρα της ειτε πολυ πιο αργά !

τιποτα δεν ειναι δεδομένο - τιποτα δεν αποκλειεται !!

οποτε μπορεί και σε σενα να συμβαίνει  κατι παρόμοιο !

σου ευχομαι να εισαι εγκυος :)

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την άμεση απάντηση σου! Και σου εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη κύηση! Μακάρι  και εγω να είμαι τυχερή και να έχω συλλάβει... προσπαθώ να μην αγχωθώ και να μην το σκέφτομαι πολύ για να μην μου δημιουργήσει συμπτώματα το μυαλό μου και έχω ελπίδες που δεν ισχύουν! Εσυ ποτέ άρχισες να έχεις τα πρώτα συμπτώματα; πόσες μέρες μετά τη σύλληψη;

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zeta_ki είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την άμεση απάντηση σου! Και σου εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη κύηση! Μακάρι  και εγω να είμαι τυχερή και να έχω συλλάβει... προσπαθώ να μην αγχωθώ και να μην το σκέφτομαι πολύ για να μην μου δημιουργήσει συμπτώματα το μυαλό μου και έχω ελπίδες που δεν ισχύουν! Εσυ ποτέ άρχισες να έχεις τα πρώτα συμπτώματα; πόσες μέρες μετά τη σύλληψη;

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου !

21 μερα ειχα τα πρωτα συμπτωματα (νευρικότητα - κολπικά υγρά- φλεβες στο μαστο και στη θυλή και αυξημενοι παλμοί) αλλα ηταν νωρίς να κανω τεστ καθως θα δειχνε σιγουρα αρνητικο ! 

την 24 μερα του κυκλου (4-5 μερες πριν την αναμενομενη πεειοδο ) εκανα ενα τεστ που βγηκε θετικό.... 

προσπαθείς καιρο για συλληψη ;

Όχι δεν προσπαθούμε καιρό... ο τρίτος μήνας είναι αυτός... ο γυναικολόγος μου που πήγα πρόσφατα μου είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες... απλά ακούω κοπέλες που από τον πρώτο μήνα το πετυχαίνουν και αγχώνομαι λίγο!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zeta_ki είπε:

Όχι δεν προσπαθούμε καιρό... ο τρίτος μήνας είναι αυτός... ο γυναικολόγος μου που πήγα πρόσφατα μου είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες... απλά ακούω κοπέλες που από τον πρώτο μήνα το πετυχαίνουν και αγχώνομαι λίγο!

μια χαρα τοτε κοριτσι μου ,

το ποτε θα μείνεις εγκυος ειμαι τυχη- θελει πολλα πραγματα να συμβουν στη σωστή στιγμή (οωρρηξία - σπερματοζοριο να συμαντησει το ωαριο την καταλληλη στιγμή- να γινει συλληψη - να γίνει εμφυτευση - να ειναι σε θεση η μητρα να δεχτει το εμβρυο αλλιως το αποβάλει και αυτο γινεται πολυ συχνα σχεδον σε ολες τις γυναικες) οποτε οποιοι τα πετυχουν ολα αυτα με τη πρωτη απλα ηταν τυχεροι.. 

ειναι μια σειρά  απο διαδικασιες οπου κατι να στρεβοσει παμε για τον επομενο μηνα ...

μην αγχονετσαι θα γίνει ... με την προυποθεση να εχετε οσο πιο συχνά μπορείτε επαφες ! μην επαναπαυεςαι μονο στα συμπτωματα την ωορρηξιας ( με το τελος της περιοδου εως πριν την επομενη να εχεις επαφες ) 

η πλειοψιφία των ζευγαριων το κατορθονουν μεσα στο εξαμηνο... 

αλλοι πιο νωρις αλλοι πιο αγρά...

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση γλυκιά μου!!! Μακάρι ν το πετύχω! Θα σε ενημερώσω αν έχω κάποιο νέο! Χίλια ευχαριστώ και πάλι! ??

στις πριν 9 ώρες, ο/η Winter mama to be είπε:

την 24 μερα του κυκλου (4-5 μερες πριν την αναμενομενη πεειοδο ) εκανα ενα τεστ που βγηκε θετικό.... 

προσπαθείς καιρο για συλληψη ;

συγνωμη..ποιο τεστ εκανες?

στις πριν 6 ώρες, ο/η geozak είπε:

συγνωμη..ποιο τεστ εκανες?

γεια σου ,

εκανα ενα τεστ απο την αλυσιδα φαρμακειων wallgreen (Ηπα)

δεν ξερω αν υπάρχει στην ελλαδα το συγκεκρημενο αλλα πρεπει να υπάρχει αντιστιχο που να ανηχνευει την ανθρωπινη χοριακή γοναδοτροπινη σε χαμηλά επιπεδα, δηλαδή να εχει μεγαλη ευαισθησία και να έχει οσο μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχειας 4-5 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο !!

σημαντικο: παντα πρωινά ουρα που ειναι πυκνά 

Απ ότι ξέρω τα τεστάκια που δείχνουν πιο νωρίς ανιχνεύουν τη ορμόνη από τις 10 μονάδες.Ενώ τα υπόλοιπα από τις 25.Ζετάκι μακάρι α το πιάσατε το σποράκι.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marillia είπε:

Απ ότι ξέρω τα τεστάκια που δείχνουν πιο νωρίς ανιχνεύουν τη ορμόνη από τις 10 μονάδες.Ενώ τα υπόλοιπα από τις 25.Ζετάκι μακάρι α το πιάσατε το σποράκι.

Σε ευχαριστώ πολύ Marillia μου...μακάρι μακάρι... ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...