Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγάπη μου συγχαρητήρια! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Ειλικρινά σου εύχομαι μία όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!2 Χριστούγεννα σερί έγκυος! Χαχαχα με το καλοο! 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ευχαριστωωωω πολυυυ .. 

ακομα δεν ξερω πως να του το πω.. 

οταν του ειπα οτι εχω μια καθυστεριση / μου ειπε λογω αγχους ειναι θα σου  ερθει γιατι  προσεχα. 

δεν ειχαμε ολοκληρωμενες επαφες - μεθοδο τραβηγματος χρησημοποιουσαμε.. 

σκευτομαι τα χριστουγεννα να του το πω ! δωρο χριστουγεννων 

θα σας  Ενημερώνω  ???

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Minime είπε:

Αγάπη μου συγχαρητήρια! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Ειλικρινά σου εύχομαι μία όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!2 Χριστούγεννα σερί έγκυος! Χαχαχα με το καλοο! 

σε ευχαριστωωω πολυυ καλή μ να χαιρεσαι το κουκλακι σου!! 

ναι ναι σερι 2 χριστουγεννα εγκυος.. περισυ ειχα τραπεζι τους κουμπαρους μου και φετος παλι τους ιδιους θα εχω !!! 

Δημοσίευση

Stergiou δεν μπορώ να πάω στην προηγούμενη σελίδα της συζήτησης (φτιάξτε το επιτέλους το ρημάδι) αλλά υποψιάζομαι ότι  ΕΊΣΑΙ ΈΓΚΥΟΣ!!! 

Με το καλό να έρθει το αδερφάκι λοιπόν! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Stergiou με το καλο!!!!!!!!!πολυ χαρηκα με αυτα τα νεα.....ο κωνσταντινος μου γινεται 8μηνων και ολα εχουν μπει σε ενα ρυθμο......εχουμε δυο δοντακια κ θελουμε πολλες αγκαλιες ...η κορουλα μου ηρεμησε...τον αποδέχτηκε μαλλον...χαχχαχα τωρα του μιλάει ....του κουναει κουδουνιστρες...κ εκεινος λιγωνεται με τη βασιλικη...αου ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!με τα υπολοιπα κορίτσια τα λεμε καθημερινά ...δεσαμε κ χαιρομαι πολυ ...φιλιά

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια !! 

ειναι μοναδικό  Συναίσθημα... !!  Θηλάζω και θα θηλάσω την μικρή μέχρι να γεννησω με το καλο και μετα και τα δυο παρεα..

Αποφάσισα να μην πω για την εγκυμοσυνη μου στον περυγυρω θα με ζαλησουν με συμβουλες και να κοψω το θηλασμό κ τετοια !!!!  

ασε που ηδη με πιανουν κατι  Τύψεις του τύπου η  Πριγκίπισσα μου θα χάσει την αποκλειστικότητα... 

θα εχουν (Πρωτα ο Θεός ) 17 μηνες διαφορα... 

Δημοσίευση

@stergiou συγχαρητήρια!??? Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλο το μωράκι σου!?❤❤ χάρηκα παρα πολυ!!!! Ολα να σου πάνε τέλεια!! ❤

Σχεδόν 9 μηνών εμείς...Πώς μεγάλωσαν τοσο γρηγορα;; θηλαζουμε ακόμα κ δειλα δειλα ειμαστε ετοιμες να μπουσουλησουμε!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Έγραφα κ εγώ για λίγο καιρό πριν γεννησουμε, αλλά δεν προλαβαίνω πια με 2 παιδιά! Απ όσο κατάλαβα ειμαι η μόνη εδώ μέσα που έχω 2 παιδάκια και ειδικά αγοράκια ε? Όλο για κοριτσάκια μιλάτε! Να τα χαιρόμαστε όλες μας! Σχεδόν 9 μηνων κ ο δικός μου, πιάνεται σηκώνεται όρθιος και πάει και 2 3 βηματακια πέρα δώθε. Πέρασε ο καιρός γρήγορα.. 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!! 

πως ειστε ; τι κανουν τα μπεμπουλινια σας ; 

η δικια μου μεγαλωνει και τρελαινομαιιιι !!! την λετρευω !! 

εχουμε 8 δοντια - και δεν μποσουλισε ποτε - σαν τη μαμα της ?

στεκεται ορθια πιανεται απο δω απο κει ετοιμη ειναι να περπατησει.. 

Θηλάζουμε  100 φορες τη μερα και αλλες 100 τη νυχτα ??‍♀️??‍♀️

εγω ειμαι 10 εβδομαδων ακριβως και ποσοοοοοο κουραζομαι δεννν λεγεται με αποτελεσμα να την εχω στο κρεβατι τη νυχτα και να κακουμε ξαπλα τους   Θηλασμούς..

Θυμίστε μου βρε κορίτσια  τι σας ελεγα περυση ; ποτε ξεκινησαν οι εμετοι και οι ναυτιες ; εχω παθει ενα black out ξεχνω κ το ονομα μου... εως τωρα κατι λιγα ανακατεματα ειχα και πολυ υπνιλία τιποτε αλλοοοοο... 

να σας κουφανω ; για την νεα εγκυμοσυνη κανεις δεν ξερει ουτε ο αντρας μου - μονο η αδελφη μου ! στον αντρα μου θα το πω τα χριστουγεννα στους υπολοιπους μετα τη γεννα !! αχαχαχαχαχ 

αντε παω γιατι κλαψουριζει η μπεμπα μου !! α δεν σας ειπε με φωνζει Μα μα !! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• καλησπέρα σε όλες και καλη χρονιά. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα με καποιες μιλαμε καθημερινα και γνωριζουν ολη την πορεια μας.  19,12 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 πολυ καλα εμβρυα 1 4αα και 1 4αβ, απο δότρια 25 ετών. 30.12 1η χοριακη 695.1, 1.1 2η χοριακη 2114.6 και 3.1 3η χοριακη 5114,6 . την Πεμπτη 8.1 καναμε τον πρωτο υπερηχο. 2 σακοι απο 7 χιλιοστα ο καθενας και 2 λεκιθικικοι ασκοι. Η εικονα ηταν αψογη και ο γιατρος παρα πολυ ευχαριστημενος. Την παρασκευη ξαφνικα το απογευμα για κανα 3ωρο ειχα αιμορραγια ( εχοντας παρει σαλοσπιρ ακριβως την ωρα που ειδα το αιμα). ο γιατρος ηταν ψυχραιμος κ μας ειπε οτι δεν χανονται τα μωρα ετσι , οτι τα κανουν αυτα οι διδυμες κυησεις κ να μην φρικαρω,να κοψω το σαλοσπιρ και να παω κανονικα στο προγραμματισμενο μας ραντεβου 21.1 ( στα γενεθλια μου!!!) να ακουσουμε καρδουλες. Απλα ξεκουραση,οχι υπερβολες.σπιτι κλπ. Από τοτε δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ,αντε καμια σταγονα καφε το οποιο ομως ξερω ειναι τα υπολειμματα. Το αγχος εχει χτυπησει ταβανι΄.Φοβαμαι ενω ολα πηγαινανε τελεια μηπως εγινε κατι και τα εχασα.Αλλα κ αυτος ο γιατρος δεν θα ζηταγε να κανω υπερηχο αν φοβοταν για κατι?ολοι μου λενε οτι θα πανε ολα καλα και συμβαινει αλλα εγω τρεμω.τοσο σκατο (συγγνωμη κιολας) εχουμε φαει και πρωτη φορα πηγαινανε ολα τοσο καλα!
    • Κοριτσια ο πλακουντας σε εσας εχει αρχισει να γερναει; Σε εμενα εχει ξεκινησει και γερναει και ανησυχω.
    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...