Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχετε  σκεφτεί  για προεμφυτευτικό έλεγχο;;;; η φύση λένε αποβάλλει ότι έχει κάτι λάθος.  Η θρομβοφιλια είναι βασικός λόγος αποβολων  γενικά.  Και εγώ που δεν είχα  έπαιρνα μέχρι και την αυχενικη  σαλοσπιρ.  Γενικά η προγεστερονη  είναι  βασική για να διατηρηθεί η εγκυμοσύνη.. εμένα μου έδινε κολπικα υποθετα και ενεση. 
    • Θα τα δω αναλυτικά μέσα στην ημέρα, δεν έχω προλάβει ακόμη! Εγώ έχω αμη 4,99 και η ηλικία μου είναι 29! Από εξετάσεις τις έχω κάνει σχεδόν όλες τις αιματολογικές..και για θρομβοφιλια…παίρνω χαπάκι για την προλακτινη και κορτιζόνη γιατί βρήκαμε αυξημένα Νκ κύτταρα! Μετά τη 2η βιοχημική προσπαθούμε 6 μήνες τώρα οπότε λέμε να δώσουμε λίγο χρόνο να δράσει και η κορτιζόνη και να δούμε αν θα μας κάτσει το μπεμπέ! Έχουμε και το θέμα με τον καρυοτυπο στο πίσω μέρος του μυαλού! Προχωράμε και βλέπουμε   
    • Μολονότι πιάνω τον εαυτό μου να «ζηλεύει» με την καλή έννοια και να εύχομαι να έρθει και σε μένα αυτό το δώρο, πάντοτε χαίρομαι πολύ και πολύ περισσότερο μάλιστα  όταν ξέρω ότι μια κοπέλα έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, προσπαθούσε καιρό, πάλεψε με υπογονιμότητα κλπ.. Ειλικρινα σε εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη δεν έχω πιάσει ούτε μια φορά τον εαυτό μου να πει «τι θα γινει τώρα» ή να σκεφτώ ότι θα ζοριστούμε. Δεν το παίζω καλή, ούτε κι εγώ, όμως όπως ακριβώς το λες, με απογοητεύει που έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο όλοι. Αναλγησία, ανταγωνισμός, κανένα συναίσθημα, καμία ενσυναίσθηση. Λυπάμαι…  
    • @Kiddoη τέλεια λύση τα σκυλάκια σας για το BLW 😆 ταΐζεις τους πάντες σε ένα γεύμα 😆 Θέλει σίγουρα κάτι κάτω στο πάτωμα όπως λέει η @Kallia.Geo αλλιώς θα πρέπει να μαζεύεις συνέχεια. Εγώ για αυτό δεν το πολύ έκανα στον μεγάλο, τα λυπομουν τα φαγητά που πήγαιναν χαμένα 😢 το σταμάτησα μετά από μια βδομάδα προσπάθειας. Αλλά λέμε τώρα στον μικρό, επειδή ξεκίνησε από νωρίς πουρεδες και τέτοια, μιας και που πλέον ανοίγει καλά το στόμα και έβγαλε και 2 δοντακια, εκεί από τον 7ο να το ξεκινήσουμε. Μήπως πάει καλύτερα και τρώει περισσότερα φαγητά απ' τον μεγάλο.  Κατά τα άλλα, κάναμε τα 3 εμβόλια μας, έκανε κάτι δέκατα αυτή τη φορά με το bexero, αλλά τίποτα σημαντικό. 8.390 κιλά και 71,5 εκ το θρεφταρι μας!! 🤩 Εμάς πάλι το αντίθετο @Kallia.Geo, τώρα δύο μέρες ξεκίνησε να μπουσουλαει με την όπισθεν κι έχει καθαρίσει όλο το σπίτι 😆 στην αρχή της εβδομάδας έκανε και κάτι βαρελάκια κόντεψε να μου φύγει απ' το κρεβάτι!! Όλα μαζεμένα! Μας πέθανε όμως με το άλμα αυτό το διάστημα, μόνο γκρίνια ήταν αλλά τσουπ, όλα αυτά μαζεμένα, συν τα δύο δόντια... 😵😵 Ευτυχώς δύο μέρες τώρα κοιμάται καλύτερα, μόνο 2 φορές ξύπνημα και ύπνος από τις 8 έως τις 6, όπως κι ο μεγάλος! Θα το χαρούμε όσο διαρκέσει κι αυτό 😅
    • Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει την πάρτη του καλώς ή κακώς αλλά μια καλή ανθρώπινη κουβέντα το θεωρώ αυτονόητο. Έχω βρεθεί πριν προσπαθήσω για παιδί να μου πουν 2 συναδέλφοι για εγκυμοσύνες κ ότι σταματάνε κ όμως χάρηκα τόσο πολύ παρόλο που ζορίστηκα!!! Κ δεν το παίζω ούτε καλή ουτε τπτ κ αυτό με απογοητεύει γενικά σαν κοινωνία πως έχουμε καταντήσει έτσι κ σε αυτό κ σε πολλά αλλα θέματα 🫤 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...