Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Zwan mou...

Eilikrina lupame poli gia ola auta pou exw diavasei...

Exe dunami agapi mou...

Oso pio poli mporeis min se parei apo katw...

ki se parakalw na se kala ki kala me ton antra sou...

Na xeresai pou einai konta sou o antras sou agapi mou se etsi duskoli stigmi...

O theos mazi sas...

Kai sas euxwme apo do ki mpros ola na einai kalitera...

Lupame poli...

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο χρόνος είναι εντάξει αλλά μάλλον το περιβάλλον ήταν ζεστό. Τώρα για την αποχή κ τις 2 φορές που έκανε ο σύζυγος συν στην εξωσωματική μας είχαν πει 3-4 μέρες αποχή. Για 2 δεν έχω ξανακούσει. Είναι εξειδικευμένο το εργαστήριο ή απλό μικροβιολιγικο? Εγώ λέω να το ξανακάνει σε εξειδικευμένο γτ έτσι όπως τα λες δεν έγινε εντελώς σωστά. 
    • Οκ ένιωσε έτσι πιο άνετα δεν έγινε κάτι , τώρα καλό είναι να μην κουνηθεί αρκετά το δείγμα.  Η σωστή θερμοκρασία είναι 37.5 (θερμοκρασία σώματος)  Περιμένουμε τα αυριανα αποτελέσματα  Κοίταξε γενικά κάνουμε ένα λάθος , δεν ξέρω γτ αλλά το 2016 που προσπαθούσα αυτό κατάλαβα... Αντί να πάμε στον άντρα να ελέγξουμε που είναι το πιο οικονομικό και πιο γρήγορο και εύκολο πέφτουμε με τα μούτρα στη γυναίκα που έχουμε πιο περίπλοκο σύστημα.  Όταν δεν μου ερχόταν οι εγκυμοσύνες έλεγα δεν γίνεται κάτι υπάρχει. Ακόμα και αυτό  ανεξήγητη υπογονιμότητα δεν μου αρέσει σαν όρος πάντα έλεγα υπογονιμότητα που δεν έχει βρεθεί η αιτία αλλά σίγουρα υπάρχει! Και όταν βρεις την αιτία είναι πιο εύκολα. Ξες που βαδίζεις.  Δεν ξέρω πόσο καιρό προσπαθείς αλλά εδώ μέσα είμαι τόσα πράγματα και είδα -γνωρισα τόσες γυναίκες που πάλεψαν και βγήκαν νικήτριες..  τα αγαπημένα μου παράδειγματα ..  @peacock 😘 @Kiddo και φυσικά άλλες τόσες. 
    • Θα δούμε στην επανάληψη, εγώ του είχα πει να παει σε κέντρο σπερματος σε αλλη πολη αλλα δν ηθελε, ακόμη και γ αυτο το σπερμοδιαγραμμα να το εδινε εκείνη τ ωρα το δείγμα.Δεν τ εβγαλε αναλυτικά τι και πως γτ δεν είδε σπερματοζωαρια, αλλα πιστευω αύριο να δει και να εγινε λάθος.Ελα ντε, βιταμίνες δινεις για βελτίωση να υπαρχει κατι, αμα δεν υπαρχει ειναι αλλο το θέμα.Αυτο το προβλημα το εχει 1% τ πληθυμσμου ειναι σπανιο και συνδεεται και με αυτοοανοσα
    • Σε 7 λεπτα το πηγε, το εβαλε απο κατω θα κουνηθηκε, δεν ξερω δεν το σκέφτηκε αυτο, απορω.Ελειπα απ τ σπιτι.Αυτη του ειπε 2 μερες.
    • Εμενα κάτι δε μου αρέσει σε αυτό και μου θύμισε παλιές ιστορίες κορίτσιων εδώ.   Ας ξανά πάει. Αλλά ζητά αναλυτικό σπερμοδιαγραμα.  Τι θα πει 0%,? Σίγουρα υπαρχουν αυτά τα περιστατικά. Έχουμε και εδώ κοπέλες (δεν ξέρω εάν θα θέλανε να τοποθετηθούν για ευνόητους λόγους) αλλά τουλάχιστον εγώ γνωρίζω. Όμως αυτο δεν λύνεται με βιταμίνες.  Κάντε το δεύτερο σπερμοδιαγραμα. Δεν ξέρω εάν θέλετε να δείτε και αλλού . Πολύ σπάνια είναι αυτό το 0% το οποίο μετά πας για ανάληψη απ' τους όρχεις μην ξεκινάμε με βαθιά νερά.  Ξέρω το άγχος σου φουλ αλλά από λάθη ιατρικά την έχω πατήσει και πλέον έμαθα να δίνω χρόνο και 1 -1 τη φορά.  Κάνετε επανάληψη είτε σε άλλο εργαστήριο είτε στο ίδιο και εδώ είμαστε να δούμε τη συνέχεια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...