Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι :) από τα λίγα Π έχω καταλάβει γενικά δεν πρέπει να περιμένουμε Κ από τους πρώτους μήνες επιτυχία όχι δεν είναι κ εφικτό!  Αλλά ανάλογα Κ με την ηλικία σ βάζουν κάποιο όριο προσπαθειών Κ μετά το κοιτάς με εξετάσεις! 

Δημοσίευση

Γενικά στα ετήσια τσεκ απ ήταν όλα καλά?  Γενικά εγώ θα σου πρότεινα να πας Κ να είναι οοοολααα κάλα. Αλλά τουλάχιστον να το γνωρίζεις ότι κιαν είναι από νωρίς και να μην ταλαιπωρείς το κεφαλάκι σου! 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου! 

Ξερω οτι για την ηλικία σου ξεκινας ελεγχο μετα απο ενα χρονο προσπαθειων, αυτα προτεινουν οι γιατροι δηλαδη. Αν θες φυσικα μπορεις να ξεκινησεις κ νωριτερα να ψαχνεις... 

Δημοσίευση

Κοπελα μου καλως ήλθες!!οι γιατροί στην ηλικια μας (32 ειμαι εγω) λενε μετα απο ενάμιση χρόνο προσπαθειας(που την ορίζουν ως επαφή στις γόνιμες μερες και αν δεν εισαι 100% σίγουρη επαφή απο 10η έως 20η μερα του κυκλου μερα παρα μερα..) και οταν μπεις στη διαδικασία να το κανεις αυτο..αγχώνεσαι χειρότερα!!Εγω οταν ξεκινησαμε με τον συζηγο προσπάθειες,πηγα στον γιατρό μου και του το ειπα..εκεινος με εδτειλε να κανω εναν πλήρη προγεννητικό έλεγχο,δλδ γενικές αίματος,ηλεκτροφοριση αιμοσφαιρίνης,ορμονολογικές και καλλιέργεια κολπικού υγρού..εκει βρεθηκε μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα και έπαιρνα αγωγή κοντά δυο μήνες,πιστεύαμε πως αυτο ευθυνόταν για το οτι εν ισα συλλάβει..αλλα τελικά ουτε μετα τα καταφέραμε..ακολούθησαν πολλές εξετάσεις αλλα δεν εχουμε βρει κατι ακομα που να εξηγεί γιατι δεν ερχεται..πρώτου λοιπον αρχίσεις να μπαίνεις στο τρυπακι του ψυχοφθορου άγχους..κανε μια επίσκεψη στον γιατρό για προγεννητικό,χαλαρωσε οσο μπορεις,και θα πετύχετε!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κατερινακι.. 

διαβαζοντας τα σχόλια σας παίρνω δύναμη. Ποτε δεν πίστευα οτι ειναι τόσο δύσκολο. Εγω γενικά αγχώνομαι πολυ και με το παραμικρό και τώρα το εχω συνέχεια στο μυαλο μου. Κάνω τεστ ακόμα κ πριν την καθυστέρηση.συμφωνω μαζι σου θεωρώ οτι αν αρχίσω εξετάσεις θα αγχωθώ περισσότερο.βεβαια δεν θα το καθυστερήσω και πολυ γιατι αν ειναι κάτι πρεπει να το ξερω. Τι να πω κορίτσια .. εύχομαι σε όλες μας σύντομα με ένα μωρακι στην αγκαλια .. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Rania.. είπε:

Ευχαριστω πολυ κατερινακι.. 

διαβαζοντας τα σχόλια σας παίρνω δύναμη. Ποτε δεν πίστευα οτι ειναι τόσο δύσκολο. Εγω γενικά αγχώνομαι πολυ και με το παραμικρό και τώρα το εχω συνέχεια στο μυαλο μου. Κάνω τεστ ακόμα κ πριν την καθυστέρηση.συμφωνω μαζι σου θεωρώ οτι αν αρχίσω εξετάσεις θα αγχωθώ περισσότερο.βεβαια δεν θα το καθυστερήσω και πολυ γιατι αν ειναι κάτι πρεπει να το ξερω. Τι να πω κορίτσια .. εύχομαι σε όλες μας σύντομα με ένα μωρακι στην αγκαλια .. 

Κοριτσακι μου υπομονή..ολες θα το πετύχουμε..απλα σε μερικές παίρνει περισσοτερο χρόνο..κανε τον προγεννητικό σου..και εγω θα σου προτινα να παραγγείλεις απο την hometest το πακετάκι με τα τεστ ωορρηξιας για να στοχεύεις λιγο περισσοτερο στις μερες!!

Δημοσίευση

Μακάρι ολα να πανε καλα για όλες μας κορίτσια μου.. πιστευω οτι το θέμα ειναι να μην το βάζουμε κάτω οτι και αν συμβαίνει. Θετική Σκέψη και ολα θα γίνουν.. ( τα λεω σε σας για να τα ακούω και εγω ) ..  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...