Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ δύσκολο αυτό κορίτσι μου. Και μένα με πιάνουν αλλά όχι έντονοι. Υπομονή. Χαμηλό φως. Ξάπλα όσο μπορείς. Και να ηρεμείς.  Εγώ το αισθάνθηκα στην 14η. Μόλις είχα φάει σοκολάτα και ένιωσα κάτι που δεν το είχα νιώσει ποτέ. Αν ήταν το έντερο θα είχε και συνέχεια... οπότε. Τώρα που τη νιώθω πιο πολύ είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή εκείνη τη μέρα.  Το καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι σύνηθες η αίσθηση αυτή. Είναι μαγεία και τρέλα. 
    • Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου να σαι καλά.  Χαίρομαι που έχω μια μπουμπου στην κοιλιά μου! Αν και δεν είχαμε προτίμηση. Αρχίσαμε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε και να χαιρόμαστε. 
    • Καλώς μας ήρθες. Με το καλό και το δικό σου το μωράκι!  Να το πεις όταν είσαι έτοιμη και θέλεις. 
    • Ευχαριστούμε πολύ συντοπιτισσα!! ❤️
    • Τώρα είναι τόσο, ναι καλό είναι βέβαια επειδή είμαι ψηλή δε φαίνεται τόσο😜.. Θα συνηθίσουν οι θηλές σου, όταν τελειώνεις το θηλασμό βγαζε λίγο γαλατάκι κ άπλωνε το στη θηλή. Καμμία κρέμα δεν κάνει τόση δουλειά όσο το ίδιο το γάλα… Η φύση προνόησε για μας!! Το σουτιέν δεν ήρθε ακόμα οπότε δεν ξέρω αλλά το θηλαστρο με βόλεψε 
  • Προσθήκη...