Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταμπόν

eleni_g90

Recommended Posts

Κοριτσι μου καλησπερα σας..θα ηθελα τη γνωμη σας... προτιματε σερβιετα η ταμπον??? Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ταμπον ειναι η αληθεια και το φοβαμαι λιγάκι.. απλως εχουμε κανονισμενες διακοπες και μου ηρθε περίοδος τωρα και ξενερωσα.. μου πέρασε απο το μυαλο η σκεψη για ταμπον αλλα εχω φοβο.. δεν ξερω καν πως να το βαλω...νομιζω θα με ενοχλεια.. ασε κ αυτα που λενε περι συνδρομου τοξικου σοκ... και λιγο πολυ δεν το θελω..αλλα κριμα να μην κανω κ ουτε ενα μπανιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου εγώ χρησιμοποίουσα ταμπον τις μέρες με μεγάλη ροή. Δ έπαθα ποτέ τπτ. Να τ αλλάζεις συχνά πρέπει. Ένιωθα πιο ανετα κ πολύ πιο καθαρή. Την πρώτη φορά δ σ κρύβω πως δ μπορούσα να τ συνηθίσω κ τ έβγαλα. Αλλά ήταν στο μυαλό μου. Είναι τόσο μικρά π ούτε θα τ καταλαβεις αν τ συνηθίσεις. Δοκίμασε τ πρώτα στο σπίτι να μην έχεις τ αγχος. Ως προς την τοποθέτηση έχει λεπτομερεστατες οδηγίες. 

Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές ταμπόν και δεν έχω πάθει τίποτα.. Συμφωνω με το οτι νιώθεις πιο άνετα και πολύ πιο καθαρή.. Μάλιστα χρησιμοποιώ και εκτός θάλασσας όταν θέλω να βάλω κάποιο καλό φόρεμα και φαίνεται το εσώρουχο, βολεύουν πάρα πολύ!! Όμως όταν πάω διακοπές βάζω μόνο όταν πάω για μπάνιο, το απογευματάκι και μετά που κάνουμε βολτίτσες προτιμώ να φοράω σερβιέτα γτ βαριέμαι να αλλάζω τα ταμπόν!!

Στην αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργο και θα νιώθεις πως θα σου φύγει αλλά το συνηθίζεις πολύ γρήγορα!! 

Καλησπέρα!! Ημουν κ εγω αδιαθετη στις διακοπές (και εγκυος δεν ημουν και περιοδο στος διακοπες είχα, ελεος). 

Στη θαλασσα χρησιμοποιησα ταμπον και ολα καλα! Πότε δεν εχω παθει τιποτα! Απλως εγω προσωπικά το αλλάζω καθε δυο ώρες για να νιωθη περισσότερη ασφαλεια.. μη το φοβασαι! Κριμα ειναι να χασεις τα μπανακια σου...

Ευχαριστω πολυ που απαντησατε.. με κανατε ν νιωσω καλυτερα.. μαλλον θα το επιχειρησω γιατι λογω δουλειας δεν μας δινονται ευκαιριες γενικα να πηγαινουμε καπου.. ισα ισα για μια ωριτσα το θελω στη θαλασσα. Μετα σερβιετα σταθερη αξια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...