Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α! Και δεν πήρε μόνο βιταμίνες. Έκανε και κάποιες ενέσεις για ένα διάστημα. Όχι καθημερινές, μια τον μηνα; καπως ετσι... Αν θέλεις, την ρωτάω. Και τακτικες εξετάσεις για να δουν αν υπήρξε βελτίωση. 
    • Κορίτσι μου, καταλαβαίνω ότι το σοκ είναι μεγάλο. Ο ουρολογος θα σας καθοδηγήσει σίγουρα. Αν είσαι Αθήνα, σε ποιον σας παρεπεμψε; υπάρχουν 2-3 εξειδικευμενοι, από τους οποίους όλοι λίγο πολυ έχουμε περάσει. Εμείς δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα. Είχε όμως πολύ καλός μου φίλος. Η κοπέλα του 31-32 χρόνων τότε που προσπαθούσαν, με υψηλη ΑΜΗ και κανενα προβλημα, προσπαθουσαν συστηματικα πανω απο χρονο. Τελικα ανακαλυψαν πρόβλημα στο σπέρμα, λίγα και "τεμπελικα" σπερματοζωαρια...κάπως έτσι μου το είχε πει. Μην τα πολυλογώ, πήρε βιταμίνες ένα εξάμηνο, βελτιώθηκε κάπως η κατασταση, αλλά δεν απέφυγαν την εξωσωματικη. Και τελικά, με μικρογονιμοποιηση, όπου επιλέγουν οι εμβρυολογοι ένα ένα τα σπερματοζωαρια που γονιμοποιουν τα ωαρια, κατάφεραν να αποκτήσουν δίδυμα αγόρια με την πρώτη ετ! Μην απογοητευεσαι. Εφόσον υπάρχουν σπερματοζωαρια, έστω κ λίγα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα τα καταφέρετε. 
    • Καλησπέρα κορίτσια,πήγαμε και κάναμε υπέρηχο ισχιων σήμερα και το ποδαράκι μας έφτιαξε. Ταλαιπωρηθηκε όμως η μικρήμε την ζέστη  και έχουμε πολύ γκρίνια. 
    • Την ερχομενη Τρίτη γιατι σήμερα δούλευε το απογεύμα.Θα δούμε τι θα μας πει, ελπιζω να βρεθεί λύση και κατι να γινει..
    • Είναι πολύ θετικό που απο την πλευρά σου είναι ολα καλά!!! Καλά έκανε κ σας παρέπεμψε σε εξειδικευμένο γτ δεν είναι για απλούς ουρολόγους τετοια θέματα. Πότε έχετε ραντεβού?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...