Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !θα ηθελα τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθεί ..μετά από μια βίοχημικη ήρθε πάλι η εγκυμοσύνη με β χοριακη 5500 στην 5η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να κάνω κ εξέταση προγεστερονης που είναι 27,5 ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι είναι καλη ;είναι όντως ή είναι χαμηλή ;δεν ξέρω καθόλου..

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω πολύ !!!Μόνο τηλεφωνικά μίλησα για να δω ποτέ πρέπει να πάω κ μου είπε όταν ειπα την τιμή της χοριακης να πάω τη Δευτέρα κ κάνω κ προγεστερονη κ μόλις πήρα τα αποτελέσματα του τηλ για να τον ρωτήσω αν είναι οκ κ μου είπε ότι είναι καλη!η αληθεια είναι η κοπέλα που σήκωσε το τηλ μου μίλησε αφού ρώτησε τον γιατρό !τον ίδιο θα τον δω πρώτη φορά τη Δευτέρα !κ εγώ ξέρω ότι είναι πολύ καλη η τιμή της χορισκης απλά μετά ήρθε κ η προγρσετρονη κ επειδή για αυτή δεν ήξερα αγχώθηκα !!!μακαρι να πάνε όλα καλα !!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η ΕυηΚ είπε:

Γεια σας κορίτσια !θα ηθελα τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθεί ..μετά από μια βίοχημικη ήρθε πάλι η εγκυμοσύνη με β χοριακη 5500 στην 5η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να κάνω κ εξέταση προγεστερονης που είναι 27,5 ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι είναι καλη ;είναι όντως ή είναι χαμηλή ;δεν ξέρω καθόλου..

ειναι μια χαρα κοριτσι μου ! Μην αγχωνεσαι ! Και εμενα μου ειχε πει να ειναι πανω 25 για να ειναι καλη :) Ολα καλα, μην αγχωνεσαι!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολυ!!!με βοηθήσατε πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα!Αν και εχω και πονακια τακτικα αλλα μου χουν πει οτι κ αυτο ειναι φυσιολογικο!Ευχαριστώ πολύ και πάλι !!δε ξερω αν ειστε ηδη μανουλες ή περιμένετε ευχομαι τα καλυτερα  και για εσας οπωσ και να εχει!! :-)

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις για τα πονακια περιοδου.. ειναι φυσιολογικα!! Η τιμη σου ειναι φυσιολγικη αλλα μπορει ο γιατρος σου να σου χορηγησει προληπτικα utrogestan. Ρωτησε τον κιολας. Περινενουμε νεα σου!!

Δημοσίευση
στις On 8/7/2017 at 10:18 ΠΜ, ο/η ΕυηΚ είπε:

Ευχαριστώ πολυ!!!με βοηθήσατε πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα!Αν και εχω και πονακια τακτικα αλλα μου χουν πει οτι κ αυτο ειναι φυσιολογικο!Ευχαριστώ πολύ και πάλι !!δε ξερω αν ειστε ηδη μανουλες ή περιμένετε ευχομαι τα καλυτερα  και για εσας οπωσ και να εχει!! :-)

Τα πονακια περιοδου ειναι στανταρ :) Η μαμα μου μου εχει πει οτι γινονται εντονοτερα κοντα στην αλλαγη μηνα !!!! Ειμαι στην 9η εβδομαδα ! Με το καλο τα αστερια μας :)

Δημοσίευση
στις On 8/7/2017 at 9:05 ΠΜ, ο/η ΔεσποιναGR είπε:

ειναι μια χαρα κοριτσι μου ! Μην αγχωνεσαι ! Και εμενα μου ειχε πει να ειναι πανω 25 για να ειναι καλη :) Ολα καλα, μην αγχωνεσαι!

Οσο για την τιμουλα της χοριακης σου : ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!! Εγω στις 10 μερες καθυστερηση πηρα 1634 μοναδες !!! Και 3 μερες μετα 4521 :)  Ειχες εξαιρετικη χοριακη :) Ολα καλα θα πανε :)

Δημοσίευση

Αχ ποσό σας ευχαριστω !!Εχτες είχα πολύ ώρα πόνους χαμηλά κ φοβερή ναυτία κ φοβήθηκα αλλά ούτε αίμα ούτε τπτ..πέρασε μετά απο αρκετή ώρα βέβαια !!σνυπομονω να έρθει το αύριο να πάω στο γιατρό κ να έχω μόνο ευχάριστα να σας πω !!!???

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΕυηΚ είπε:

Αχ ποσό σας ευχαριστω !!Εχτες είχα πολύ ώρα πόνους χαμηλά κ φοβερή ναυτία κ φοβήθηκα αλλά ούτε αίμα ούτε τπτ..πέρασε μετά απο αρκετή ώρα βέβαια !!σνυπομονω να έρθει το αύριο να πάω στο γιατρό κ να έχω μόνο ευχάριστα να σας πω !!!???

Ολα θα παν καλα!! Μαλλον διανυουμε κοινη βδομαδα! εγω απο πονους περιοδου, αλλο τιποτα...! Βεβαια δεν εχω καθολου ναυτια σε σημειο που αγχωνομαι κ λιγο..

Δημοσίευση

Καλύτερα που δεν εχεισ γιατί η αίσθηση δεν είναι κ πολύ ευχάριστη !!!?Αλλά δεν παραπονιέμαι άλλες έχουν πολύ χειρότερα ..μια ναυτία δεν είναι τίποτα ...???κ μην αγχώνεσαι γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ..άλλες δεν έχουν κανένα τέτοιο σύμπτωμα !!

• 4 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα! Η δικιά μ πρώτη χοριακη ήταν 152 με προγεστερονη φουλ 114. Η δεύτερη 299 με προγεστερονη 105. Ο γιατρός είπε όλα καλά, Ελα σε 10 μέρες να σε δω. Εγώ έκανα από μόνη μ ξανά χοριακη σε 2 μέρες κ από 299 πήγε 445. Δλδ μόνο 50% αύξηση. Ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά κ να πάω να με δει τότε που κανονίσαμε. Εγώ ανησυχώ γιατί διπλασιάστηκε η χοριακη έστω μια αύξηση του 60%. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...