Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια ειμαι κατι περισσοτερο απο εξι εβδομαδων εγκυος και θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο φυσιολογικο ειναι τα πονακια περιοδου που εχω ιδιως τα βραδυα. Ειχατε και εσεις τετοια πονακια και μεχρι ποτε θα κρατησουν? Εχω αγχωθει!!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.

Δημοσίευση

χαχαχαχα:laugh: ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ!!! ΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ... ΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ..ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ..

Δημοσίευση

Τομα καλημερα οπως βλεπεις δεν εισαι η μοναδικη που εχεις αυτα τα πονακια,καλως η κακως τα εχαμε ολες μας,αλλα οπως ειπε κ η φιλη filos ifigen μολις κλεισεις τον τριτο ευτηχως περνανε,βεβαια τοτε θα μας απασχολουν αλλα πραγματα,αλλα νομιζω πως οι πιο παλιες στο site να μας βοηθησουν......:)

Δημοσίευση
:S Αχ... και εγώ το παθαίνω αυτό και κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη όπως λες και εσύ (βράδυ) και όταν με πιάνει φοβάμαι πολύ. ο γιατρός είπε οτι είναι φυσιολογικό. ελπίζω να μας περάσει σύντομα. Για μενα είναι λίγο νωρίς αφού είμαι μόλις στην 6η εβδομάδα. Κουράγιο μας :blush:
Δημοσίευση

Τόμα όπως είπαν και οι κοπέλες θα τα έχεις αυτά τα πονάκια. Εγώ τα είχα μέχρι 14η εβδομάδα περίπου. Από το φόβο μου (είχα βέβαια και απίστευτες αναγούλες και εμετούς) ήμουν είτε ξαπλωτή είτε πάνω από την τουαλέτα! Μην ανησυχείς. Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝ ΦΟΒΙΣΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΕΜΗ!!!!!:)

Δημοσίευση

KIDER έγραψε:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ.

Κουραγιο Kider... δεν δινεις στον καλο σου καμια λιστα με ταινιες να "σαπισεις" στο dvd;:blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...