Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΕΣ!!!!!

Recommended Posts

bre koritsia gia alli mia fora thelw tis gnwmes sas...o mpemoulis mou pou einai 4 minwn kai 9 imerwn...epeidi se ena mina pire 400 gr ...mou eipe i paidiatros na ksekinisw siga siga tin krema...pizaleuro banilia...kai na tou tin dinw araiwmeni...2-3 koutalies..3-4 tin epomeni4-5 tin methepomeni kai oute katheksis...ayto to zouzounaki omws klaei otan arxizw kai tou ti dinw:( kai meta to mpoukali to roufaei:P ..san na fobatai se leei katse na piw to mpoukali giati pali krema tha mou dwsei auti...eseis tin gnwmi exete?ksekinise kamoia alli mama krema toso nwris?eyxaristw gia ton xrono sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Jovanna μου,μην αγχωνεσαι,ολα τα μωρακια στην αρχη ετσι κανουν.Εχουν συνηθισει στη συνεχομενη ροη που εχει το μπουκαλι και μπερδευονται με τη διαδικασια του κουταλιου.Μερα με την ημερα θα το συνηθισει.Λιγο υπομονη θελει μονο.Φιλακια και καλη αρχη!!!!!!!!!!!

4 μηνων και κατι και ξεκινησες κρεμες? ειναι παρα πολυ νωρις! το στομαχακι του δεν ειναι ετοιμο

να δεχτει στερεα τροφη αρα ουτε και το αντανακλαστικο στο να ανοιγει το στομα στο κουταλακι!

η να ξερει πως πρεπει να καταπιει, αυτο ξερει μονο0 να θηλαζει! τι κρεμε ξεκινησες? οι περισοτερες νομιζω ξεκινουν απο τον 5ο

εγω θα σου ελεγα τις σταματησεις! τι κι αν πηρε μονο 400 γρ?

σημασια εχει οτι πηρε! τι βαρος εχει ?

ποσο γεννηθηκε? ποια η αναπτυξη του σε βαρος?

μπορει τον προηγουμενο μηνα να ειχε παρει περισοτερο και τωρα βαζει φρενο!

θηλαζεις η δινει γαλα τυποποιημενο?

τη γνωμη λεω παντα!

pedi mou....pinei gala almiron epeita apo polles allages giati den etrwge poli...gennithike 3 klg..kai twra einai 6.500...i krema nounou rizaleuro banilia..ksekinaei apo ton 4 to grafei kai apo eksw to kouti...apla i paidiatros mou eipe oti polla paidakia den tous aresei to gala...kai gia auto isws kai o mpempis na min tou aresei to gala...alla etsi ki alliws mou eipe ligo na tou dinw..2-3 koutalies kai apla siga siga na auksisw tis koutalies..pio poli gia na arxisei na sinithizei wste na faei kala ston 5...kserw kai egw ti na pw..gia auto mpika na rwtisw..eyxaristw pantws

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΛΕΓΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΑΓΑ ΤΗ ΠΙΠΗΛΑ ΣΤΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.

μια χαρα ειναι το βαρος ! απλα κατα την γνωμη μου οι κρεμες εμποριου το μονο που προσφερουν ειναι

κενες θερμιδες και ζαχαρη να ξερεις οτι οσο θα παιρνουν οι μηνες δεν θα

ειναι ιδια η αυξηση βαρους οπως του πρωτους μηνες! αλλωστε στον 5ο με 6ο θα ξεκινησεις φρουτα!

μην το πιεζεις , θα στο δειξει μονο του ποτε ειναι ετοιμο για στερεες τροφες! θα το καταλαβεις!

θα δεις οταν θα τρως εσυ κατι μπροστα του θα το θελει και εκεινο!κι οχι απαραιτητα απειδη θα πειναει αλλα γιατι θα ειναι ετοιμο

να μιμηθει τους μεγαλους!

pebi έγραψε:

μια χαρα ειναι το βαρος ! απλα κατα την γνωμη μου οι κρεμες εμποριου το μονο που προσφερουν ειναι

κενες θερμιδες και ζαχαρη να ξερεις οτι οσο θα παιρνουν οι μηνες δεν θα

ειναι ιδια η αυξηση βαρους οπως του πρωτους μηνες! αλλωστε στον 5ο με 6ο θα ξεκινησεις φρουτα!

μην το πιεζεις , θα στο δειξει μονο του ποτε ειναι ετοιμο για στερεες τροφες! θα το καταλαβεις!

θα δεις οταν θα τρως εσυ κατι μπροστα του θα το θελει και εκεινο!κι οχι απαραιτητα απειδη θα πειναει αλλα γιατι θα ειναι ετοιμο

να μιμηθει τους μεγαλους!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.

Συμφωνώ σε ολα με την pebi . Jovanna μου το μωράκι σου εχει ήδη διπλασιασει το βαρος γεννησης , κατι που γινετε περιπου στον 5-6ο μηνα. Αν συνεχιζε το μωρό σου να βάζει 1+ κιλο καθε μήνα θα γινοταν φουσκάκι :P Ειναι λογικό τα μωράκια να βάζουν λίγο φρένο στην αναπτυξη τους καποιες φορές .

Αν ημουν στην θεση σου δεν θα έδινα ΚΑΜΙΑ κρεμα και θα περίμενα ενα μηνα ακομα να δώσω φρέσκα φρουτα . Κανένα μωρό δεν χρειαζεται ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ για να μεγαλώσει . Οι κρέμες ειναι ενα χημικο μειγμα ...

Θελουμε υγιεί και κανονικά στο βάρος μωρά ή παχύσαρκα απο κρέμες ??....:unsure:

το α 6μηνο η διατροφη του μωρου ειναι αποκλειστικα το γαλα και δε ποσο μαλλον το μητρικο! το β εξαμηνο της ζωης του κυρια τροφη παραμενει το γαλα και συμπληρωματικα προστιθονται στερεες τροφες!

καθε μωρο ειναι διαφορετικο!

εξεφρασα την γνωμη για τις κρεμες εμποριου και αυτη ειναι οτι δεν προσφερουν τιποτα αλλο αεκτος απο ζαχαρη, φυσικα και χορταινουν το παιδι, κι εγω αν φαω 1 τεραστιο κοκ(μιαμ μιαμ) θα χορτασω αλλα μετα θα θελω κι αλλο κι αλλο .....!η γνωμη μου ειναι να περιμενεις κανα μηνα και να ξεκινησεις φρουτακια!

αλλα παλι εσυ αποφασιζεις!

euxaristw poli bre koritsia gia tis apopseis sas...apla kai meta apo 2-3 mines tis idies kremes apo xeimika meigmata den tha dwsw...?diladi 6 minwn mono froutokrema tha trwei...kai anarwtiemai ta frouta auta pou tha einai fisika den exoun ximika giati tixainei na exw pethero agroti kai akouw polla!!!!!!!!!!!!!!!!!!...pantws tha to afisw ama einai gia ligo kairo na dw kai ston 5 pws tha einai....euxaristw

bourique1983 έγραψε:

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.

για τιποτα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι σε σχεση με αυτα που τρωμε απλα προσπαθουμε να δωσουμε το

καλυτερο στα παιδια μας!εγω μαγειρευω καθε μερα φαγητο για την μικρη μου, προσπαθω να βαζω το καλυτερο μεσα! βαζω πατατουλα

κρεμυδακι κ.α πρασινα απο τον κηπο μας! κοτοπουλακι φροντιζω να ξερω απο που ειναι και μοσχαρι φυσικα παιρνω το καλυτερο!

βεβαια για να πω την αληθεια δεν τα τρωει με ευκολια αλλα εγω τα μαγειρευω και το προσπαθω οσο φαει , δεν με απασχολει και τοσο

γιατι θα φαει γαλατακι απο την μαμα κι αυτο ειναι που με ευχαριστει πιο πολυ!

jovanna γεια σου!

Η μπέμπα μου είναι 6,5 μηνών και αρχίσαμε φρουτόκρεμα στον 5ο μήνα!

Κρέμες σκόνη δεν της έδωσα γιατί τις φοβάμαι, έχουν ενοχοποιηθεί για πολλά και στο κάτω κάτω δεν προσφέρουν τίποτα στο μωράκι μου.

Το κουτάλι στη αρχή και μένα δεν το ήθελε! Ξέρεις τι κατάλαβα όμως εγώ;;; Δεν το ήθελε όταν πεινούσε πολύ γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να χορτάσει!!!!Νευρίαζε γιατί αυτή βιαζόταν και... το κουτάλι ήθελε πολύ υπομονή ! Άρχισα και την τάιζα πριν πεινάσει και όλα καλά!

...Το απολαμβάνει και αυτή και εγώ.....Χωρίς γκρίνιες .....

Μην αγχώνεσαι! Σίγουρα θα τα καταφέρετε!

• 2 weeks later...

jovanna ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΛΥΦΕ:laugh: ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Εμενα εδειξε ενδιαφέρον για τροφές οταν ήταν 5,5 μηνών . Ηθελε να αρπάξει απο τα χέρια μας . Οταν την ξεκίνησα με λιωμένα φρούτα τα εφτυσε και απορεσα . Το μωρο μου ομως ξερει καλύτερα απο εμενα :)

Σιχαινεται τα λιωμένα , δεν προκειτε να τα φάει ποτε . Της δινω μικρα κομματάκια φρούτα ή λαχανικα και τα τρώει ετσι . Εγω το βρισκω φυσιολογικο .. Βεβαια εγω θηλάζω ...:)

LALA ΜΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ,ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟ ΓΑΛΑ.......ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...