Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς κοπέλα μου και θα περάσουν..Εγώ είχα μέχρι τις 12,13 βδομάδες από ότι θυμάμαι και είχα χάσει και 2-3 κιλά γιατί δεν μπορούσα τίποτα να φάω..εμετούς δεν είχα πολλούς αλλά από αναγουλες άλλο πράγμα..με τις φρυγανιές μόνο μου περνούσε..

κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό θα τα θυμασαι όλα αυτά και θα χαμογελάς!!με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις On 13/6/2017 at 7:18 ΜΜ, ο/η zwi mu είπε:

Koritsia sas grafw pali!! Eimai 9 evdomadwn k ta sumptwmata anagoules den lene me tipote na stamatisoun... eperase ta kapoia apo esas exo elpides na stamatisoun?? Nwmizo oti tha exo mexri to telos...

? Κουραγιο βρε κοριτσι μου και καλη δυναμη... Που θα παει θα περασει κι αυτο, μην απελπιζεσαι. Ειχαμε ξαναμιλησει&την αλλη φορα εμενα δεν ηταν τοοοσο εντονο αλλα 12η-13η βδομαδα υποχωρησε. Εστιασε οσο μπορεις στο θαυματακι που μεγαλωνει μεσα σου, οταν οραματιζομαστε αυτο καθε ταλαιπωρια μπαινει σε 2η μοιρα... Δεν σε βοηθησε κανενα κολπακι να ανακουφιστεις λιγο; ευχομαι να περασει γρηγορα η δυσκολια αυτη&να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου! 

Δημοσίευση
στις On 13/6/2017 at 7:18 ΜΜ, ο/η Μαρια! είπε:

Koritsia sas grafw pali!! Eimai 9 evdomadwn k ta sumptwmata anagoules den lene me tipote na stamatisoun... eperase ta kapoia apo esas exo elpides na stamatisoun?? Nwmizo oti tha exo mexri to telos...

Είναι πολύ νωρις ακομα για να σταματήσουν! 9 εμβδομάδων! περίμενε και θα σταματήσουν... Εμένα σταμάτησαν μόλις έκλεισα την 13η βδομάδα! απο κει και πέρα χάρηκα την εγκυμοσύνη μου!.. Από την 7η ως και την  13η βδομάδα είχα  μία μόνιμη αναγούλα, μια αδιαθεσία, σαν να ημουνα ανεβασμενη σε ρόδα και με γύριζες πανω κάτω ολη την ωρα! δεν αντεχα μυρωδιές, κολώνιες, μαλακτικά ρούχων... ειχα μια αηδία για τα πάντα.  Νόμιζα θα μου μείνει και μένα αλλά έφυγε σιγά σιγα! μετά ενιωθα υπέροχα!  

Ευχομαι να εχεις καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να σου φύγουν οι αναγούλες και όλα!

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου. Σκέψου τα τεστ του φαρμακείου και πολλές φορές δείχνουν ψευδώς θετικό ή ψευδώς αρνητικό τ αποτέλεσμα. Η χοριακη είναι το πιο έγκυρο! Αν όμως βρεις και κάποιο φαρμακείο κάνε ένα τεστ. Καλά αποτελέσματα!🙏🏻
    • Αγάπη όλα σχετικά είναι! Δεν είναι για όλες μας κάτι ονειρικό σαν περίοδος η εγκυμοσύνη, εγώ ΄'ημουν στο κρεβάτι σχεδόν 7 μήνες και σηκωνόμουν μόνο για τα πολύ βασικά και το γιατρό! Οπότε τη βίωσα πολύ αγχωμένη και μετρούσα τις μέρες και έλεγα, ουφ! Περάσαμε και άλλο σκαλοπάτι! Άξιζε φυσικά η όλη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν φάση να είσαι τόσο περιορισμένη!Με το καλό το μωράκι σου, όλα καλά θα πάνε!!!
    • Γειά σας κορίτσια, σήμερα η μικρή μου ήταν πολύ ανήσυχη και έμεινε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 ξύπνια, την έβαζα στήθος και έπινε,τώρα της έδωσα και αντλημενο. Κοιμάται εδώ και 3 ώρες περίπου. Κοιμήθηκα και εγώ 2 ώρες δεν άντεχα άλλο και αύριο θα είμαι όλη μέρα μόνη με το μωρό γιατί πάει μονοήμερη με το σχολείο ο μικρος και θα τον συνοδεύσει ο άντρας μου. Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω. Θα δοκιμάσω πρώτα με ένα σεντονακι να δω να μας βολεύει αν και είναι με τις ώρες της αν θα πιασει η όχι στήθος. Δεν τα παρατάω έστω και λίγο την βάζω και βλέπω πως πινει καλυτερα. Το βραδυβδεν θέλει με τίποτα βέβαια.  @Diwni λογικά από αύριο μεθαύριο θα αρχίσει να στρώνει το στήθος σου. Πολύ χαίρομαι για την ανάρρωση σου.  Εγώ σήμερα ακόμα έχω αίμα και πονακια αλλά μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό,για το γρομπαλακι μου είπε πως αν δεν πονάει δεν είναι κάτι και ισως είναι λίπος αν κατάλαβα καλά. Θα το παρακολουθησω και θα πάω να με δει.
    • @Elenaki12 εμενα δ με βόλεψαν ποτε οι αντλησεις. Εβγαζα γτ ειχα υπερ παραγωγη. Η μεγαλύτερη ευκολία ειναι ο θηλασμός. Πάρε ποδια κ θα με θυμηθείς. Καμία σχέση με σεντονακι. Στη μεγαλη μ δ ειχα. Πήρα Στη μικρή γτ τ ειχα δει σε μια φίλη μου. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη βόλτα. Πολύ φυσιολογικό ολο αυτό π βίωσες. Είναι μερες ζόρικες Πολύ. Τ παράξενο θα ήταν να ελεγες μονιμως ολα ειναι τέλεια κ ολα ειναι τέλεια. Η μητρότητα έχει κ τις δυσκολίες της. Πολύ καλα εκανες που βγηκες. Κ καθολου τυψεις να μην έχεις αυτές θα μας φάνε να ξέρεις.  Εγω κορίτσια από την καισαρικη ειμαο τέλεια. Παίζει τελικά να ειναι κ στο χέρι τ γιατρού. Ισως βοήθησε π ότι ήμουν σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Σίγουρα το ότι χθες κοιμηθηκα στο κρεβάτι μου. Καθιστή σχεδον αλλα στο κρεβάτι μου. Σήμερα υποφέρω από τ στηθος μου. Γαλα εχβ νορμαλ για τ μωρο. Δ ειναι δηλ ότι εχω άπειρο κ πετρωνει τ στηθος μου. Είμαι ξεκάθαρο οιδημα. Νομίζω ότι θα μ πεσει από τ βαρος. Ξεκιναει 3 δάχτυλα κατω από την κλειδα και πιάνει ολο τ στηθος μέχρι μασχάλη κ λεμφαδενες. Μίλησα με τη μαια τ γνωστά, ζεστές κομπρεσες μασαζ, ίσα ίσα βγαζω μερικες σταγόνες, δ ειναι ότι αδειάζει τ στηθος, κ μετα κρύες κομπρεσες. Ελπίζω να υποχωρήσει τ πρήξιμο τ επόμενο 24ωρο. Το φουλ γαλα τ βγαζω με τ θήλαστρο κ ηρεμω, στις προηγ εγκυμοσύνες δηλ. Σ αυτήν υποφέρω πραγματικα. Μετα λεω μερικες μερες ακομα υπομονή κ θα αρχίσεις να στρώνεις. Τα κορίτσια ειναι ολη την ώρα πάνω από τ κεφαλι τ μωρου. Ευτυχως τ γλυκό μου κοιμαται αρκετα. Τρίτη πρωί έχουμε παιδίατρο. @Maria98 καποια βιάζεται για 2ο? Η ιδεα μ ειναι? Χαχα
    • Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...