Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
    • Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...
    • Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...