Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! Καλή χρονιά και όλες μανούλες εύχομαι. Θα ήθελα τη γνώμη σας, αδιαθέτησα 04/12 με κύκλο περιόδου 34 ημερών και με τον άντρα μου ήρθαμε σε επαφή ελεύθερα στις 04/01 γιατί πρόσφατα έχουμε αποφασίσει να μπούμε στη διαδικασία για παιδί. Το ξέρω πως είναι πολύ νωρίς να ελπίζω και κυρίως με τη πρώτη προσπάθεια, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας! :kiss:

Δημοσίευση

αχ μωρε τα περασα.........κοιτα να δεις το γιο μου τον επιασα 21 μερα του κυκλου...ξερω ομως,μου το ειπε ο γιατρος μου,δεν ειναι απαρατητο να κανεις ωορρηξια τις υποτιθεμενες γονιμες μερες....μπορει να μεινεις και 5 μερα της περιοδου...οποτε σου ευχομαι να εχεις καλη επιτυχια...αλλα και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη μην αγχωθεις........περιμενουμε νεα σου.........φιλακια

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SEVELYN.ΕΓΩ ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 21Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.

ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και να μην είμαι δε θα απογοητευώ γιατί είναι πολύ νωρίς, εύχομαι πάντως μέχρο το τέλος της βδομάδας να έχουμε έστε ένα χαρμόσυνο νέο από κάποια μας!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...