Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εντάξει απαράδεκτοι...τι να πω...Τι σου έτυχε κι εσένα! Υπομονή τώρα και κάντην ξανά σε άλλο κέντρο. Δεν μπορείς να κάνεις κατι άλλο. 
    • ΄Μα πραγματικά... Άδικο έχεις...Άκου κώδικα επικοινωνίας..σιγά μην κάνει σήματα μόρς..🤣 @nikiev98Πάντως κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι συγκεκριμένο και είναι όλα σχετικά ήπια λόγω πρόσθιου πλακούντα. Απλά σίγουρα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κινήσεις της μέσα στην ημέρα. Δηλαδή την ακούω περισσότερες φορές αλλά κάπιο μοτίβο δεν έχω παρατηρήσει. Θα δούμε. Μην αγχώνεσαι. Εγώ αύριο μπαίνω στην 27η βδομάδα (δηλ. στο  7ο) και την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό.
    • Αχ κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ για την σκέψη!! Σήμερα το λουλουδάκι μου έγινε ενός 😍😍😍😍 από χθες έχει που κλαίω ανά διαστήματα από συγκίνηση!! Αυτά τα συναισθήματα δεν υπάρχουν! Να χαίρεστε και εσείς τα παιδάκια σας και εύχομαι κάθε ευτυχία!!
    • @Χαρά 3 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Αυγουστιατικο μωράκι και εσύ; Μαζί θα είμαστε ,♥️🌈
    • Πολύ ωραία ιδέα! έτσι να στέλνουμε και υποσυνείδητα μηνύματα στα μωράκια μας, μην σκάσουν μύτη πριν την ημερομηνία που θέλουμε 🤣🤣 Εγώ πχ, θα ήθελα πολύ να μην έρθει πριν το Γενάρη, ας σεβαστεί την ΠΗΤ του please 🙏 έτσι θα έχουμε γενέθλια όλη η οικογένεια, ο μπαμπάς 3/01, το μωρό μεταξύ 4-13/01 κι εγώ 14/01. Ζητάω πολλά λέτε;; χαχαχα Για την φώτο ίσως σε βοηθήσει κάποιο τριποδάκι, κι αν δεν έχεις, φτιάξε ένα αυτοσχέδιο 😅 εμείς έχει 2 χρόνια, από τότε που αρχίσαμε να στολίζουμε δλδ, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες "κάρτες" και καλά για τους δικούς μας με φώτο μπροστά απ τον εκάστοτε στολισμό μας. Δεν είχαμε τρίποδο τόσο καιρό οπότε στηρίζαμε το κινητό με πατέντα πάνω σε μια σκάλα και μετά το χρονομετρητή 🤣🤣 μια χαρά βγήκαν ! φέτος πήραμε ένα τριποδάκι γιατί θέλαμε να κα΄νουμε έτσι μόνοι μας ένα maternity shoot στην παραλία - θα το χρησιμοποίησω και για τη χριστουγεννιάτικη φωτο βεβαίως-βεβαιώς 🥰 Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου:
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...