Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια πηγα σημερα στο γιατρο ευτυχως εβαλε το χερι της η Παναγια μας κ ριδαμε κ σακο κ μωρο (κουκιδα)μου βρηκε λιγο υγρο μαζεμενο διπλα στην σαλπιγγα αλλα δεν ανησυχει δεν μου δωσε χαπια σε δεκα μερες θα παω για να ακουσω καρδουλα πρωτα Ο Θεος!!σας ευχαριστω πολυ!!

  • 2 months later...
Δημοσίευση
στις On 15/3/2017 at 2:34 ΜΜ, ο/η elena90 είπε:

τι να κανει ενα αχ????ποσα πολλα κρυβει τελικα ενα αχ???ενας αναστεναγμος???εμεις ξερουμε καλα......?????

Κοριτσάκια μου μην απελπιζεστε. Σας μιλάει μια κοπέλα που έκανε να πιάσει μωράκι από το άγχος της 4 χρόνια! Ηρεμήστε, κάντε ότι πιο ευχάριστο μπορείτε στην καθημερινοτητα σας και αδειάστε το κεφάλι από περιττές σκέψεις! Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα να βρείτε τον δικό σας τρόπο να ηρεμήσετε και όλα να σας πάνε τέλεια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...