Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε σε περιληψη πως γινεται μια εξωσωματικη? δηλ. σου παιρνουν αυγα απο ενα κυκλο? πολλους? ποσο καιρο πινετε φαρμακα? η απο την ημερα που ξεκινας μεχρι το τελος ποσος καιρος ειναι κ γενικα  να παρω μια ιδεα γιατι φοβαμαι οτι εκει θα καταληξω.....αποψε πηρα παλι αρνητικη χοριακη.......πολυ πικρα κ δακρυα. Το ιστορικο μου ειναι 42 ετων, περυσι δυο παλινδρομες φυσιολογικες αμεσες συλληψεις και τωρα στο σταδιο σερπαφαρ-πρεγνυλ...σας ευχαριστω

Δημοσίευση
στις On 24/3/2017 at 9:09 ΜΜ, ο/η geozak είπε:

κοριτσια μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε σε περιληψη πως γινεται μια εξωσωματικη? δηλ. σου παιρνουν αυγα απο ενα κυκλο? πολλους? ποσο καιρο πινετε φαρμακα? η απο την ημερα που ξεκινας μεχρι το τελος ποσος καιρος ειναι κ γενικα  να παρω μια ιδεα γιατι φοβαμαι οτι εκει θα καταληξω.....αποψε πηρα παλι αρνητικη χοριακη.......πολυ πικρα κ δακρυα. Το ιστορικο μου ειναι 42 ετων, περυσι δυο παλινδρομες φυσιολογικες αμεσες συλληψεις και τωρα στο σταδιο σερπαφαρ-πρεγνυλ...σας ευχαριστω

Πιστευω οτι αν χαλαρωσεις θα τα καταφερεις φυσιολογικα.Αφου ειχες 2 φυσιολογικες συλληψεις,μπορει η τριτη να ειναι η τυχερη!!!Στο ευχομαι!

Δημοσίευση
στις On 27/3/2017 at 8:13 ΜΜ, ο/η Athena D. είπε:

Πιστευω οτι αν χαλαρωσεις θα τα καταφερεις φυσιολογικα.Αφου ειχες 2 φυσιολογικες συλληψεις,μπορει η τριτη να ειναι η τυχερη!!!Στο ευχομαι!

Υπατχουν πολλων ειδων εξωσωματικες

1. Φυσικος κυκλος( σε καθε μηνα χωρις φαρμακα παιρνεις το ωαριο του μηνα)

2. Φυσικος τροποποιημενος ( σαν το φυσιμο με λιγα φαρμακα ισως κ κλομιφαινη)

Εδω να σημειωσω οτι η κλομιφαινη ως ουσια ειναι ισχυροτερη απο τις ορμονες της εξωσωμαρικες κ φροντισε αυστηρα 6 φορες σε ολη σου τη ζωη να παρεις

3. Εξωσωματικη με πρωτοκολλο

Α) ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΠΡΩΤΟΜΟΛΛΟ

Ξεκινα την 21 μερα του κυκλου κ η αγωγη ειναι χοβτρικα 1 μηνα

Β) με βραχυ η κοντο πρωτοκολλο

Ξεκινα 2 μερα περιουδου μεχρι περιπου 14 με φαρμακα

Γενικα περιπου μηνα κραταει η εξωσβματικη μεχρι τη χοριακη

Παιρνεις τα φαρμακα σε παρακολουθουν υπερηχογραφικα κ σου κανουν ωοληψια να παρπυν ωαρια την ιδια μερα ο συζυγος δινει σπερμα κ γινεται γονιμοποιηση( απλη ή μικρογονιμοποιηση αν υπαρχει θεμα με το σπερμα)

Καποιες μερεςαργοτερα στα τοποθετπυν..το ποτε εξαρταται απο την πιιοτητα εμβριων..συνηθως 3 η 5 μερες μετα...αυτα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτός ο ανδρολογος εργάζεται και στα Ιωαννινα και συνεργάζεται με εναν καθηγητή Σοφικιτη που εξειδικευεονται στην μικρογονιμοποιηση.Οποτε εξειδίκευση υπαρχει, θα δούμε τι αθ του πει, κι αν βρεθεί και η αιτία.Ναι αν ειναι εύκολο να μου πεις να ξερω τι γινεται.
    • @Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους. @Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.
    • Καλησπέρα. Πάντα ελπίζεις σε φυσική σύλληψη. Ακόμη και όταν μπαίνεις σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν ξεχνάς τις επαφές και παίρνετε τις βιταμίνες σας κανονικά. Όλα τα έχουμε δει να συμβαίνουν. Τα δεδομένα σου ακούγονται καλά, όμως η ηλικία σου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναμονή. Και το σπέρμα σας το ίδιο, πιστεύω. Εγώ στα 37 μου ξεκίνησα να το ψάχνω με υποβοηθούμενη. Ο σύζυγος ήταν 41. Προσπαθούσαμε ενάμιση χρόνο και δεν είχα ούτε μία φυσική σύλληψη. Αρχικά δίσταζα να πάω σε κέντρο, δεν είχα την παραμικρή ιδέα και κανέναν απ' τον κύκλο μου να γνωρίζει να μας κατευθύνει. Έτσι έκανα παρακολούθηση κύκλου με τον τότε γιατρό μου και μια σπερματέγχυση, που την έκανε όλη λάθος - δεν το κατάλαβα τότε βέβαια... Στα 38, από δικό μου άγχος, λόγω της ηλικίας μου αποφάσισα να πάμε σε γιατρό υπογονιμότητας. Μας κατέταξε στην ανεξήγητη. Και μπήκαμε αμέσως στη διαδικασία. Χωρίς να περάσω Επιτροπή, χωρίς να ξανακάνω σπερματέγχυση, ενώ μου είχε πει ότι με έπαιρνε να την επαναλάβω αν ήθελα. Εκ των υστέρων, νιώθω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση. Και λυπάμαι που δεν ξεκίνησα νωρίτερα, ώστε να είχα προλάβει ίσως και δεύτερο παιδάκι. Μια απόφαση είναι κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να συνυπολογίσετε πολλούς παράγοντες. Και το οικονομικό μεταξύ αυτών. Και να κανετε καλή έρευνα και εξετάσεις. Και όλα αυτά θέλουν χρόνο. Συνυπολόγισέ τα όλα. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να βάλω κάποιο χρονικό όριο στις κινήσεις μου και αν τίποτα δεν έπιανε, να π΄ήγαινα σε εξωσωματική. Όπως και έκανα. Καλή επιτυχία σε ό,τι εποφασίσετε!
    • Ήταν καθησυχαστικος ο γιατρός μου και τον εμπιστεύομαι, εκείνος ήθελε να με δει κατευθείαν σε δέκα μέρες που θα επέστρεφε και μάλλον είχε δίκιο τελικά, αλλά μου προσφέρει μια παραπάνω ψυχική ηρεμία να ακούω πως όλα πήγαν καλά σε ανάλογες περιπτώσεις! Σας ευχαριστώ πολύ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...