Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η giotatiam27@outlook.com.gr είπε:

Ψάχνω για έναν καλο γυναικολόγο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολη.ξερετε μήπως κάποιον;

Αλεξανδρούπολη?Αχ! μας είσαι μακρυα πολύ,εγω δεν γνωρίζω τίποτε ευχομαι να βρεθουν κοπελες με γνωμες και αποψεις αλλα παντα θα κρατας την δικη σου,σου εύχομαι οτι καλυτερο:)

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η giotatiam27@outlook.com.gr είπε:

Ψάχνω για έναν καλο γυναικολόγο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολη.ξερετε μήπως κάποιον;

Καλησπέρα! Για Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προτείνω Καραμανίδη γεννησαν δυο φιλες μου πολυ ευχαριστημενες!!! Σε ποιο μηνα εισαι;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η giotatiam27@outlook.com.gr είπε:

Με το καλο να εχεις ευχάριστα κοριτσι!!! Έχε υπ'όψιν σου το γιατρο εχω ακουσει καλα λογια κ οι δυο φιλες μου πολυ ευχαριστημενες. Ημουν 8 χρονια Αλεξανδρουπολη. Στην αρχη τα καροτσια πηγαινουν εξω σε γιατρό κ μετα ξεκινανε Νοσοκομείο. Οτι θέλεις κ μπορω να βοηθησω ξαναρώτησε ευχαριστως!

Δημοσίευση
στις On 17/2/2017 at 3:42 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Αλεξανδρούπολη?Αχ! μας είσαι μακρυα πολύ,εγω δεν γνωρίζω τίποτε ευχομαι να βρεθουν κοπελες με γνωμες και αποψεις αλλα παντα θα κρατας την δικη σου,σου εύχομαι οτι καλυτερο:)

Oute egw gnwrizw! 

Mipws kserete kapoia ton daskalaki pou einai sto alexandra kai an odos pernei 1000€.???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...