Μετάβαση σε περιεχόμενο

Όλα καλά! Και μια φωτογραφία του τοκετού!

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας! Σήμερα τη ζυγίσαμε!

Γεννήθηκε: 3570γρ

1 μέρα μετά: 3490γρ

2 μέρες μετά: 3340γρ - βγήκαμε από το νοσοκομείο!

5 μέρες μετά: 3640γρ!!! 300 γραμμάρια;;;; Μήπως είναι πολλά;

Τη θηλάζω ασταμάτητα! Δεν παίρνω ανάσα! Και κυρίως 23:00-05:00 που θυμάται ότι πεινάει! Όσο για τις θηλές... το παλεύω αλλά πολύ δυνατός ο πόνος.

Σας βάζω και μια φωτογραφία του τοκετού. Μόλις έχει γεννηθεί! Είμαστε στη μπανιέρα και ο μπαμπάς ακόμα δεν έχει κόψει τον λώρο! Αν σας σοκάρει, να μου πείτε να την βγάλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss: :kiss: :kiss:

Αθηνά μου δεν νομίζω να σοκάρει ποτέ κανέναν μια φωτογραφία με ένα παιδί που έρχεται στην ζωή...Ισα ίσα θα έλεγα...

Καλά έκανες κ πήρες την απόφαση του νερού...εχω ακούσει οτι στο εξωτερικό ειναι πολύ διαδεδομένη κ δεν ειναι τόοοσο οδυνηρη....

Πήγαν όλα καλά κ αυτό εχει σημασία...Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και μακάρι να σου γίνει τρομέρη ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ..!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά ...:kiss:

Γέννησα σε νοσοκομείο του Βερολίνου. Ο τοκετός σε μπανιέρα θεωρείται πιο ευκολος. Βέβαια εκεί δεν παίζει επισκληρίδιος. Και το πρώτο παιδί για εκεί το ξεκίνησα αλλά δεν τα κατάφερα.

Ο μπαμπάς ήταν μαζί μας όλη την ώρα και έκοψε εκείνος τον ομφάλιο λώρο. Αμέσως μετά τον τοκετό σηκώθηκα και 3 ώρες μετά περπατούσα! Όλα ήταν πολύ καλά αυτή τη φορά!

Την έβαλα στο στήθος μου και θήλασε μέσα στο πρώτο μισάωρο και απο τότε είμαι η προσωπική της αγελάδα!

Το γάλα κατέβηκε κανονικά το 3ο 24ωρο!!! Λέτε γι αυτό να πήρε τόσο βάρος;

Αθηνα να σου ζησει η κορουλα σου, να ειναι γερη κ ευλογημενη!

και εσυ να εισαι σιδερενια, και μην το βαλεις κατω οσο μπορεις με το θηλασμο, εχεις κανει καλη δουλεια στη μπεμπα!

Αθηνά μου να σας ζήσει ο κορίτσαρος! Να είστε πάντα καλά και να την καμαρώνεται! Μόλις αισθανθείς έτοιμη θα ήθελα να μας πεις για την εμπειρία σου αυτή μιας και στην Ελλάδα είναι σπάνιο το να γεννήσει μια γυναίκα στο νερό!Φιλιά πολλά!

Να σου ζησει το μωρακι!!! Η φοτο απιστευτη!!! Ενα "κλικ" που γενναει αμετρητα κορυφαια συναισθηματα!!!!! Τοση δυνημη(!), τοση χαρα(!), τοση υπερηφανεια(!), τοσα ονειρα(!), ενα ΜΕΛΛΟΝ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Ηθελα κι εγω να σε ρωτησω.... οταν εχεις τον χρονο.... να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες για την εμπειρια σου..... η μπανιερα ειναι στο σπιτι σου? (μ'ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα) ή σε καμια κλινικη?

Ειμαι fan του τοκετου στο σπιτι και αν προκειται να συδυαζεται με γεννα στο νερο ειναι το καλυτερο μου!!!!!

Όποτε λοιπον εχεις χρονο και ορεξη να μας περιγραψεις με καθε λεπτομερεια.... θα περιμενω με ανυπομονησια!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω!:)

πανεμορφη και συγκινητικη φωτογραφια,

να σου ζησει το κουκλακι,

να μην ξεχνας να το φιλας συνεχεια και να το ζουπας:P

πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια η γεννα στο νερο....

γιατι ομως 3 ωρες για να περπατησεις?ποσο κρατησε η ολη διαδικασια?

(αν αναφερθηκε sorry)

ηταν εξουθενωτικο γενικα?

Αθηνά μου να σας ζήσει η μικρούλα Δανάη....!Τέλεια φώτο, και τέλεια έκβαση η γέννα σου Αθηνά μου!

Εύχομαι τα καλύτερα ! Τώρα πια με τον θηλασμό όλα καλά θα πάνε είσαι ενημερωμένη πια...

Φιλιά και στο Ναταλάκι ! Αληθεια πως αντέδρασε?

Και πάλι να σας ζήσει !

Jolika έγραψε:

πανεμορφη και συγκινητικη φωτογραφια,

να σου ζησει το κουκλακι,

να μην ξεχνας να το φιλας συνεχεια και να το ζουπας:P

πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια η γεννα στο νερο....

γιατι ομως 3 ωρες για να περπατησεις?ποσο κρατησε η ολη διαδικασια?

(αν αναφερθηκε sorry)

ηταν εξουθενωτικο γενικα?

εμμμμ περπάτησα 3 ώρες μετά γιατί δεν με είχαν πάει ακόμα στο δωμάτιό μου και περίμενα στην αίθουσα του τοκετού. Είναι υποχρεωτικό να μείνω εκεί για παρακολούθηση 2 ώρες. Με έραψαν γιατί κόπηκα λιγάκι, έφαγα πρωινό και κοιμήθηκα καμιά ώρα.....!!!

Μπράβο Αθηνούλα!!!

Μπράβο για την κουκλίτσα που έφερες στον κόσμο,μπράβο για την όμορφη διαδικασία τοκετού που επέλεξες!!!:laugh:

Να την χαίρεσε την ζουζουνίτσα σου,και την καμαρώσεις μαζί με την μεγαλύτερη αδερφούλα της ευτυχισμένες και πολύ γερες!!Φιλάκια στις νεράιδες σου!

Αθηνά όχι μόνο δεν σοκάρει η φωτό αλλά αντίθετα είναι πολύ όμορφη! Να σου ζήσει και πάλι η κορούλα. :)

Bourique 1983 & ({.Τζοαννα.} η γέννα στο νερό είναι σε μπανιέρα του Νοσοκομείου όχι στο σπίτι. Αυτή η μέθοδος συνηθίζεται στο εξωτερικό, βέβαια υπό προϋποθέσεις, όπως η μητέρα να μην έχει ηπατίτιδα, για αυτό και δίνει εξέταση αίματος ένα μήνα πριν τη γέννα. Υποτίθεται ότι το νερό απαλύνει τον πόνο και ο φυσιολογικός τοκετός γίνεται πιο εύκολα!:)

Αθηνά μου και πάλι συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει η Δανάη σας και να είναι ένα καλότυχο κι ευτυχισμένο παιδί!!

Από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχω δει είναι η πρώτη σας!!! Όσο για τη γέννα στο νερό, σε θαυμάζω και σε ζηλεύω!!! Συγκλονιστικά πρέπει να ένιωσε κι ο τυχερός μπαμπάς που έκοψε το λώρο!!!

Πάντα έτσι ευτυχισμένη να είσαι κοπέλα μου και εύχομαι να γίνουν οι κορούλες σου οι καλύτερες και πιο δυνατές φίλες!!! ;)

AthinaK έγραψε:

Κορίτσια γειά σας! Σήμερα τη ζυγίσαμε!

Γεννήθηκε: 3570γρ

1 μέρα μετά: 3490γρ

2 μέρες μετά: 3340γρ - βγήκαμε από το νοσοκομείο!

5 μέρες μετά: 3640γρ!!! 300 γραμμάρια;;;; Μήπως είναι πολλά;

Τη θηλάζω ασταμάτητα! Δεν παίρνω ανάσα! Και κυρίως 23:00-05:00 που θυμάται ότι πεινάει! Όσο για τις θηλές... το παλεύω αλλά πολύ δυνατός ο πόνος.

Σας βάζω και μια φωτογραφία του τοκετού. Μόλις έχει γεννηθεί! Είμαστε στη μπανιέρα και ο μπαμπάς ακόμα δεν έχει κόψει τον λώρο! Αν σας σοκάρει, να μου πείτε να την βγάλω!

Αθηνά μου, να σας ζήσει!!! Η φώτο σας είναι τόσο συγκινητική που μόνο συναισθήματα αγάπης μου βγάζει. Να είναι πάντα γερό το μωρουδάκι σας & εσύ πάντα τόσο ευτυχισμένη μανούλα!!! φιλιά πολλά χχχ

ΥΓ. Θέλω & άλλες τέτοιες φώτο...:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...