Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ??

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και Καλή Χρονιά. Πάλι επιστρέφω με τις απορίες μου:) (πρωτάρα είμαι..). Λοιπόν είμαι στην 20η εβδομάδα εγκυμοσύνης μου και ακόμη δεν έχω νιώσει το μωράκι να κλωτσά. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά με τρώει η αγωνία γιατί περιμένω αυτή την στιγμή πως και πως. Εσείς πότε το νιώσατε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw ton katalaba apo thn 14 eudomada.mhn anisixeis uparxei eksigish a)einai to prwto sou kai den ksereis ti niotheis

B)exeis emprostio plakounta kai den niotheis eukola tis kiniseis tou paidiou

g)xalarose to bradu kai fae kati gluko

h kathe gunaika einai diaforetikh sthn egumosinh.

και εγω στην 22 το ενιωσα....μην φανταστεις κλοτσια...ενα γλυκο φτερουγισμα....φαε σοκολατιτσες...τα εξιταρει....φιλακια

καλημερα και καλη χρονια!

κι εγω ειμαι στην 17 προς 18 εβδομαδα και το εχω νιωσει καμια 15αρια μερες...η αληθεια ειναι οτι το γλυκο βοηθαει...επισης και η χαλαρωση στο κρεβατι! μην ανησυχεις ομως ολοι λενε οτι ποικιλει η εποχη που θα το ακουσεις!

φιλια

koritsia kalhmera,

oso perirgo kai na sas fanei ego to akousa peripou stis 10 me 11 evdomades... oxi na klotsaei mono kati san fterougisma!! kai einai kai to proto mou...!!! kai apo tote to ais8anomai ean oxi ka8e mera, mera para mera sigoura kurios ean ka8omai ston upologisth kai h koilia einai ligismenh logo ths stashs...an me katalavenetai ti enoo...

tis klotsies perimeno pos kai pos....kai autes pisteuo argoune akoma :(

filakia se oles sas kai euxomai oti kalutero!

Να μην ανησυχείς καθόλου Ρία! Κι εγώ στενοχωριόμουν που δεν το είχα ακούσει στην 19η αλλά στο τέλος της 20ης έκανε για πρώτη φορά την παρουσία του αισθητή ο μπεμπάκος! Τώρα πλέον, όποτε χαλαρώνω ή τρώω γλυκό, αφηνιάζει και αρχίζει τις κλωτσίτσες! Χαλάρωσε και θα το νιώσεις σύντομα!

αχ Ρία μου μου θυμίζεις τον εαυτό μου!Και γω πριν την 20η εβδομάδα δεν καταλάβαινα,μιάς και πρωτάρα και γω,αλλα προς τα τέλη της 20ης εβδομάδας έκανε δυναμικά την παρουσία του!Και απο τότε δεν έχει σταματήσει!!!Λένε οτι οταν είσαι έγκυος για πρώτη φορά δεν το καταλαβαίνεις τόσο νωρίς.Αυτο που θα νιώθεις τώρα ειναι ανεπαίσθητες κινήσεις..κατι σαν φτερούγισμα..Σε λίγο θα έρθουν τα καλά!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΠΑ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΝ ΦΛΕΒΑ ΟΠΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΦΛΕΒΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΙΠΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΤΛ.ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΕΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

filos`ifigen ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΛΕΒΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...