Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δεν χρειάζονται υπερβολές έχετε δρόμο 8 μήνες μπροστα σας ακόμα δεν θα βγει έτσι με γκρίνια .. να κάνει λίγο πίσω εκείνος κάνε λίγο πίσω και εσύ και όλα θα πάνε καλά.. 🥰 αφού θέλει ο αντρας σου να βρεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο προσπαθήστε να κάνετε κάτι παρέα να περάσετε χρόνο μαζί ώστε να μην είστε με τα κινητά στο χέρι ή στο αυτί .. καλώς ή κακώς τα κινητά είναι μέσα στην ζωή μας αλλα εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να το περιορίζω γιατί το θεωρώ λίγο χάσιμο χρόνου αν και με ξεκουράζει κάπως το μεσημέρι αλλά τώρα με δύο παιδεία ο χρόνος είναι λίγος και προσπαθώ να τον αξιοποιήσω κάπως καλύτερα ☺️ οπότε γνώμη μου είναι όλα με μέτρο και χωρίς υπερβολές.. με το καλό να έρθει το μωράκι σας 🥰
    • Κι εγώ κορίτσι μου δεν είχα επαφές στην διέγερση, και γιατί πονούσα λόγο του ότι είχα πολλά ωάρια τα οποία μεγάλωναν ταυτόχρονα αλλά και λόγο φόβου ουρολήμοξης.. εγώ μετά από κάθε επαφή είμαι επιρρεπής στην ουρολήμοξη, οπότε απέφευγα τις επαφές όπως ο δίολος το λιβάνι.. όσο για το σπέρμα, ναι! χρειάζεται εννοείται ανανέωση πριν την ωοληψία οπότε χεράκια έχει ας κάνει τη δουλίτσα μόνος του..!!! Άντε γιατί όλο το ζόρι εμείς το τραβάμε, γι' αυτούς δεν είναι τπτ να τραβήξουν μια μαλακία.. 🤣🤣🤣
    • Γενικά μες την υπερβολή όλοι τους..  κανονικά δεν πρέπει να μιλάνε, όλο το λούκι της εγκυμοσύνης η γυναίκα το τραβάει.. οπότε ας το βουλώσουν καλύτερα γιατί και τα νεύρα μας δεν είναι σε καλύτερη φάση.. εντωμεταξύ η γιατρός εχθές μου είπε όχι ζέστη, όχι σκάλες και ξεκούραση.. μόλις πήγα σπίτι του το λέω έτσι κι έτσι είπε η γιατρός, να ξέρεις εγώ βγαίνω σε μια εβδομάδα σε επαπειλούμενη, δεν του άρεσε.. θα πληρώνεσαι μου λέει.. λέω θα πληρώνομαι από τον ΕΦΚΑ.. αλλά εγώ στη δουλειά ανέβα κατέβα σκαλιά δεν πάω.. ούτε το σπίτι μας έχει ασανσέρ στο δεύτερο, ούτε η δουλειά στο δεύτερο.. χώρια που σχολάω τρεις η ώρα ντάλα ζέστη.. και μέσα στο αυτοκίνητο άνετα τηγανίζεις αυγό. Του λέω θα βγει το καλοκαίρι και μετά θα πάω στη δουλειά, τέλος!!! Κάναμε αμάν να πιάσουμε ένα παιδί και να το ριψοκινδυνεύουμε κάθε μέρα.. αυτό πρέπει να τον αγχώνει, όχι το κινητό. Άσε που από ότι έχω καταλάβει δεν του αρέσει που κάθομαι όλη μέρα και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι καθόλου, ούτε μαγειρεύω τις καθημερινές. 😅
    • Ναι δεν έχω θέμα τρώω έξω σαλάτες κανονικά..Μ πΕ ότι δεν έχω προβλημα στο να προσέχω με τις σαλάτες..ένα άλλο δεν έχω αντισώματα που είναι από τα παιδιά..δε θυμάμαι πως το λένε..
    • Μ είπε ότι δεν χρειάζεται να μουρλενομαι με το πλύσιμο γτ έχω αντισώματα.. έχω αντισώματα γτ το έχω περάσει..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...