Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα και εγώ!! Διαλεξε ο μικρός να έρθει Κωνσταντίνου και Ελένης! Ηθελε μεγάλη εορτή.    Το χάραμα έσπασαν τα νερά. Ηρθα 6 το πρωί. Κολλησα για 12 ωρες διαστολη 2-3.. Ο μικρος μετα από 15 ωρες βγηκε περίεργα όποτε τσάκωσα τα ράμματα μου αλλά οκ.    Ακομα νιωθω περίεργα. Καπως τρέμω. Καπως αδυναμη. Ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα! Να μας ζήσουν!!!
    • @Sotiria_94 ακριβώς επειδή ειμαι εμπειρη ημουβ προετοιμασμενη για δύσκολες μέρες. Ειχα αποφασισει ότι θα κάνω ότι χρειαστεί αρκεί να ξεκουράζομαι. Αν θέλει αγκαλια θα τ εχβ ολη μερα αγκαλια, αν θέλει να κοιμαται πανω μ ας κοιμαται πανω μ αρκει να κοιμαμαι κ γω. Αλλα μάλλον επειδή τ ηξερα κ ημουν ηρεμη ειναι ηρεμο κ τ μωρο. Η απλώς ειμαι τυχερή κ εχω βολικό μωρο. Στην 1η μ ειχα δεινοπαθησει. Έκανε παλινδρομησεις, μετα απο κάθε θηλασμο επρεπε να την κρατάω μιση ωρα ορθια για να μην βγαλει, είχε αέρια παρα πολλά κ πονακια, οπότε ήταν πολύ ανήσυχη κ γω κομματια. Τώρα ξεκουράζομαι αρκετα. Το χουν παρει καλα κ τ κορίτσια. Ειναι λεπτές οι ισορροπιες να μη νιώσουν παραμελημένα. Τ ειχαν ενα αγχος ότι θα ρθει τ μωρο κ δ θα ασχολούμαι μ αυτές. Τ μωρο όμως ειναι ησυχο κ δ εχει αλλάξει κάτι. Πέρα του ότι στα εκτός σπιτιού εχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου. Για τ αφαλό μας είπε να πάρουμε ενα ειδικό μπεταντιν με αλκοόλη μεσα κ να της βάζουμε 3 φορες τη μερα κ να κλείνουμε τ αφαλό με αποστειρωμενη γάζα και ταινια αυτές τιε χάρτινες. Να δούμε πότε θα πέσει. 7 ημερών σήμερα.
    • Σ ευχαριστω πολυ..θα ερθεις να εισαι σιγουρη και εσυ και οι υπολοιπες κοπελες που προσπαθουν και θα ειστε πιο δυνατες και πιο γεματες απο ποτε..σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια 😉🙂
    • @Katerinioo μου πως παμε;; Πας για τερματισμο στην ΠΗΤ σου σαν εμενα μου φαινεται. Πως αισθανεσαι;
  • Προσθήκη...