Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας . Την περίοδο μου την περίμενα στις 19.10 και ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου στις 18.10 (μια μερα πριν) και υπήρξε καθυστέρηση 3 ημερών. Στις 21 είδα ελάχιστα καφέ κηλίδες και τις επόμενες δυο μέρες μερικές κόκκινες σταγόνες που κ αυτές ερχόντουσαν με διακοπές καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Συμπτώματα μέχρι τωρα δεν βλέπω πολλά εκτός απο το φούσκωμα που νιώθω, μερικά τσιμπήματα και πολύ σκούρα ουρα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω ποτε ειναι η σωστή στιγμή να κάνω το τεστ ώστε να βγουν σωστά τα αποτελέσματα. Να περιμένω μέχρι την επόμενη περίοδο ; Έρχεται στις 16.11

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Monica28 είπε:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας . Την περίοδο μου την περίμενα στις 19.10 και ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου στις 18.10 (μια μερα πριν) και υπήρξε καθυστέρηση 3 ημερών. Στις 21 είδα ελάχιστα καφέ κηλίδες και τις επόμενες δυο μέρες μερικές κόκκινες σταγόνες που κ αυτές ερχόντουσαν με διακοπές καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Συμπτώματα μέχρι τωρα δεν βλέπω πολλά εκτός απο το φούσκωμα που νιώθω, μερικά τσιμπήματα και πολύ σκούρα ουρα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω ποτε ειναι η σωστή στιγμή να κάνω το τεστ ώστε να βγουν σωστά τα αποτελέσματα. Να περιμένω μέχρι την επόμενη περίοδο ; Έρχεται στις 16.11

Γεια σου Μόνικα, μου φαίνεται δύσκολο σύλληψη  ακριβώς πριν τη περίοδο.. Το πιο πιθανό να είχες  μια απλή διαταραχή στην περίοδο..  αλλα γιατι δεν κάνεις μια χοριακη να δεις; Η χοριακη  δείχνει 12-14 μερες μετα τη σύλληψη . οποτε αν υπάρχει κατι θα φανεί!! . επίσης  να επικοινωνήσεις  με τον γιατρο σου να τον ενημερώσεις.. 

Δημοσίευση

μην ανχωνεσαι και εγω με τρην πρωτη μερα ετυχε και επιασα την μπεμπουλα μου....

μπορει και να εισαι και εγω λιγες μερες πριν την περιοδο την επιασα ετυχε... εκανα ολη την ωρα τεστ τετοια εποχη  περσι και εβγαιναν αρνητικα μεχρικαι το αιμα αλλα ηταν τελικα νωρις....αλλα ημουν εγκυος....

περιμενε λιγες μερες πανω απο 10 η 2βδομαδες και μετα κανε αιμα για σιγουρα και οταν με το καλο εισαι (στο ευχομαι ολοψυχα) παρε μετα το γιατρουλι σου να σου πει

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lisaki 80 είπε:

Γεια σου Μόνικα, μου φαίνεται δύσκολο σύλληψη  ακριβώς πριν τη περίοδο.. Το πιο πιθανό να είχες  μια απλή διαταραχή στην περίοδο..  αλλα γιατι δεν κάνεις μια χοριακη να δεις; Η χοριακη  δείχνει 12-14 μερες μετα τη σύλληψη . οποτε αν υπάρχει κατι θα φανεί!! . επίσης  να επικοινωνήσεις  με τον γιατρο σου να τον ενημερώσεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Monica28 είπε:

Κοριτσι μου,το ιδιο μου συνεβη κ εμενα τον προηγουμενο μηνα...,όμως μετα απο 14 μερες καθυστερησης αδιαθετησα...Το πιθανοτερο ειναι καποια διαταραχή στην περιοδο...Ωστοσο κανε μια χοριακη μετα απο 2 εβδομαδες να δεις..Καλη δυναμη!Μακαρι να εισαι εγκυος!Περιμενουμε νεα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Monica28 είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα δυστυχώς χοριακη δεν κανουν στην χώρα που βρίσκομαι οποτε αναγκαστικά πρέπει να περιμένω ... κατι που με πεθαίνει ! 

Απο περιέργεια και αν επιτρέπεται..σε  ποια χώρα βρίσκεσαι και δεν κανουν χοριακη; πάρε ενα τεστ νέας γεννιας απο αυτα που δείχνουν καποιες μέρες μετα τη σύλληψη.. 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 7/11/2016 at 11:24 ΠΜ, ο/η Asterimini είπε:

Υπομονή. πότε είναι να σου έρθει περιοδος κανονικά? 

Η περίοδος μου ηταν ηταν να μου ερθει στις 16.11 και μέχρι σημερα εχω καθυστέρηση. Είχα παει στον γιατρό και τελικά εχω κύστες και στις δυο ωοθήκες.  

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Monica28 είπε:

Η περίοδος μου ηταν ηταν να μου ερθει στις 16.11 και μέχρι σημερα εχω καθυστέρηση. Είχα παει στον γιατρό και τελικά εχω κύστες και στις δυο ωοθήκες.  

Ωωω τι κρίμα! έχεις κάποια αγωγή? 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες,μόλις γράφτηκα στ παρέα σας ,γιατί ουφ πραγματικά σκάω.Λοιπόν συγγνώμη αν σας κουρασω απλά θα ήθελα τη γνώμη γυναικων που καταλαβαίνουν το πως νιώθω...Λοιπόν περίοδο είχα 20/11 με 23/11 και επαφές είχα 25/11 28/11 30/11  2/12  5/12  7/12 και 9/12

σήμερα είμαι στην 22 μέρα του κύκλου, Εχθές το απόγευμα είχα δυνατούς πόνους αριστερα χαμηλά στη κοιλία και σήμερα πονάει η κοιλίτσα χαμηλά και η Μέση μου πολυ εδώ και δύο μέρες έχω ζαλάδες και σήμερα μέχρι το μεσημέρι είχα ναυτία....αχ τι να πω η επιθυμία μου για μωρακι με παραμυθιάζει!!!υπάρχει ελπίδα να συμβαίνει κάτι καλο?

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες,μόλις γράφτηκα στ παρέα σας ,γιατί ουφ πραγματικά σκάω.Λοιπόν συγγνώμη αν σας κουρασω απλά θα ήθελα τη γνώμη γυναικων που καταλαβαίνουν το πως νιώθω...Λοιπόν περίοδο είχα 20/11 με 23/11 και επαφές είχα 25/11 28/11 30/11  2/12  5/12  7/12 και 9/12

σήμερα είμαι στην 22 μέρα του κύκλου, Εχθές το απόγευμα είχα δυνατούς πόνους αριστερα χαμηλά στη κοιλία και σήμερα πονάει η κοιλίτσα χαμηλά και η Μέση μου πολυ εδώ και δύο μέρες έχω ζαλάδες και σήμερα μέχρι το μεσημέρι είχα ναυτία....αχ τι να πω η επιθυμία μου για μωρακι με παραμυθιάζει!!!υπάρχει ελπίδα να συμβαίνει κάτι καλο?

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η valouk είπε:

Καλησπερα και καλωσηρθες στο φορουμ! Στις μερες που αναφερεσαι περιλαμβανονται και οι γονιμες σου μερες υποθετω και τα συμπτωματα που αναφερεις ταιριαζουν με τα συμπτωματα της αρχομενης κυησης. Αναλογα με το ποτε περιμενεις περιοδο ξανα θα πρεπει να κανεις μια β χοριακη - ασε να περασουν 1-2 μερες απο την καθυστερησης- και μην χαλας τα λεφτα σου σε τεστ αφενος γιατι ειναι ακριβοτερα και αφετερου γιατι αν προκειται για καθυστερημενη συλληψη θα βγει ψευδως αρνητικο και θα πρεπει να το επαναλαβεις.Ευχομαι καλα αποτελεσματα και να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Konstantia σ ευχαριστώ για την απάντησή σου, περίοδο περιμένω στης 19/12 ...Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ θετική...ώρες ώρες οι πόνοι περίοδου κάνουν έντονα την εμφάνισή τους...άσε που νιώθω και χαμηλά στη κοιλία ενα βάρος και σαν να τεντώνει...επίσης απο θερμοκρασία και υγρά τπτ..Τέλος πάντων...είπα και στον άντρα μου προκαταβολικά να κάνει υπομονουλα και να ανεχτεί τα νεύρα μου η την κλάψα μου με το που έρθει η περίοδος... αχ και αυτός ο καημένος τι τραβάει :-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...