Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα και καλή χρονιά.

Έχω καθυστέρηση 10 ημέρες, γεγονός πρωτοφανές γιατί η περίοδός μου είναι σταθερή. έχω κύκλο 27 ημερών και η τελευταία μου περίοδος ήρθε στις 3/12. Εντωμεταξύ το στήθος μου έχει πρηστεί και πονάει περισσότερο απόκάθε άλλη φορά και νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά όπως κράμπες και τραβήγματα. Όντας σχεδόν βέβαιη ότι εχω μείνει έγκυος έκανα τεστ (predictor) χθες, αλλά ήταν αρνητικό. Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι έγκυρο ένα τέτοιο τεστ;;; Τί να κάνω;; Μια επίσκεψη - υπέρηχος στο γυναικολόγο θα δείξει;

:(

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑρετηΖ, ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΕΣΤ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!:P

Δημοσίευση

Κι εγώ ενώ δεν έχω κάνει ποτέ θα σου πρότεινα το ίδιο με τα κορίτσια. Εχω διαβάσει στο φόρουμ ότι το πρωι την κάνεις και το απογευμα βγαίνουν τα αποτελέσματα!΄Και έχω ακούσει πολλές φορές ότι τα τεστ δεν είναι συχνά έγκυρα. Είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα aroma!

Δημοσίευση

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ... ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα καμια φορα τα τεστ κανουν και λαθος κανε καλυτερα μια β χοριακη για να εισαι σιγουρη,αν και τα συμπτωματα που εχεις μοιαζουν με της εγκυμοσυνης,μακαρι να εισαι και νε μας πεις γρηγορα τα ευχαριστα νεα σου σου το ευχομαι....περιμενουμε νεα σου....

Δημοσίευση

aroma γεια σου και παο μένα.Υπαρχει μια μικρή περιπτωση να βγήκε λάθος αποτέλεσμα..έχει συμβεί..ή να το έκανες εσυ λάθος.Το πιο σιγουρο αποτέλεσμα θα στο δειξει ο μικροβιολόγος σου με μια χωριακή ή ο γυναικολόγος σου.Καλα αποτελέσματα!!!

Δημοσίευση

καλα αποτελεσματα κοπελα μου!μακαρι να εισαι εγκυος!αλλα και εγω πριν 1 μηνα ειχα ολα τα συμπτωματα αλλα ελα που μοιαζουν με της περιοδου!και ημουν 100% σιγουρη οτι ημουν!το ειχα παρει αποφαση...αφου και στο γυναικολογο μου που ειχα πει τα συμπτωματα ειπε κατευθειαν κανε χιοριακη και πες μου τιμη!!!:woohoo: αλλα ελα που εκανα χοριακη και δεν ημουν!:dry: ειπα τον μικροβιολογο και προς τι ολα αυτα τα συμπτωματα?και ειπε ρωτα τον γυναικολογο σου ,μπορει να κρυωσες!ακου τωρα παιχνιδια που μασ παιζουν οι ορμονες μας!οποτε εγω 1 καταλαβα!δεν πρεπει να εμπιστευομαστε τα σημαδια εγκυμοσυνης απο τοσο νωρις! παρολα αυτα σου ευχομαι να Ε Ι Σ Α Ι !!!

αλλωστε καθε γυναικειος οργανισμος ειναι διαφορετικος!!!

Δημοσίευση

καλη χρονια και να ειναι οπως ρην θελεις εσυ. Τα τεστ πολλες φορες θελουν συγκεκριμενη τιμη στα ουρα για να το δειξει και αυτο εμφανιζετε πιο μετα το καλυτερο οπως ειπαν και οι φιλές ειναι να κανεις β χοριακη ειναι μια εξεταση που οχι μονο επιβεβαιωνει την εγκυμοσυνη αλλα δειχνει και τις τιμες ετσι αν δεν εισαι θα δει ο γιατρος σου την τιμη και θα μπορει να καταληψει σε ενα συμπερασμα αν δεν εισαι εγκυος.Α και μη ξεχνας πριν λιγες μερες μια κοπελα ειχε καθυστερηση την βαλαμε να κανει εκιενη τη στιγμη τεστ βγηκε αρνητικο και της ειπα αστο να το κανεις και πιο μετα και να ναι πρωι και τελικα βγηκε θετικο

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για το ενδιαφέρον σας και για τις απαντήσεις. Τελικά δεν χρειάστηκε η β χοριακή γιατί η εγκυμοσύνη φάνηκε στον υπέρηχο. Πηγα στο γυναικολόγο ... είμαι 25 ημερών περίπου, και πολύ χαρούμενη. Εύχομαι να πανε όλα καλά. Καταλαβαίνετε το άγχος μου γιατί είναι ακόμη νωρίς και εμένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Ευχαριστώ και πάλι... φιλάκια χχχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...