Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...


Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΛΕΩ "ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!"

ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ.. ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΛΕΞΟΥΛΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ..

ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ..ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ..ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ!!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!

ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ..Η ΜΗΡΩΔΙΑ ΤΗΣ..ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ..

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ..

ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου Σίσυ... πόσο σε καταλαβαίνω! Όλες το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο (ή μάλλον οι περισσότερες που δεν έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε σπίτι για το παιδάκι μας...) και κάθε αρχή και δύσκολη που λένε... Σίγουρα θα υπάρξουν ναζάκια και καμώματά της που άλλοι θα τα δουν πρώτοι, όμως δεν τα χάνεις κιόλας... Μην νομίζεις ότι ένα παιδάκι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη κατορθώνει πραγματάκια... Όλα σταδιακά έρχονται και όλα θα τα δεις και θα τα χαρείς στην εξέλιξή τους... Όσο για το αν θα νιώθει την απουσία σου, είναι πολύ μικρούλα η κορούλα σου για να συνειδητοποιήσει την απουσία σου... Απλά θα χαίρεται εντονότερα όταν γυρνάς σπίτι και θα σου εκφράζει αυτή της τη χαρά! Εγώ γύρισα στη δουλειά όταν η μικρή έκλεισε δύο μήνες και την άφηνα για μερικές ώρες (λόγω μειωμένου) στον καλό μου που άλλαξε βάρδια και βοήθησε πολύ κι η μητέρα μου... Λίγο πριν κλείσει τους 11 μήνες της ξεκινήσαμε και σταθμό και πίστεψέ με, όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή, της αρέσει πολύ που βλέπει κι άλλα παιδάκια και παίζουν και διασκεδάζουν...

Μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες φορές η δουλειά μας δεν είναι επιλογή μας για να περνάμε το χρόνο μας, αλλά ανάγκη οικονομική, κοινωνική και αν θες καταλήγει καμιά φορά και προσωπική, όταν καλύπτεις όνειρα και φιλοδοξίες...

Εύχομαι η μικρή σου να περνάει καλά και να μην είναι ανήσυχη μακριά σου τα πρωινά και εσύ να το πάρεις και λίγο πιο χαλαρά, γιατί αλλιώς θα τρελλαθείς κοριτσάκι μου... Καλή επάνοδο στην εργασία σου, καλή απόδοση και καλή νέα αρχή για το μικρουλάκι σου!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sandy7280 έγραψε:

Όσο για το αν θα νιώθει την απουσία σου, είναι πολύ μικρούλα η κορούλα σου για να συνειδητοποιήσει την απουσία σου... Απλά θα χαίρεται εντονότερα όταν γυρνάς σπίτι και θα σου εκφράζει αυτή της τη χαρά!

Sissy μου συμφωνώ απόλυτα με τη Sandy.. Άσε που η κορούλα σου θα τα κάνει όλα το απόγευμα όταν θα επιστρέφεις σπίτι από τη δουλειά!! :)

Καλή επάνοδο να έχεις και καλό κουράγιο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Akoma to bebe mou egw

to exw stin koilia(!)

epomenws den exw empeiria gia na

se voithisw aaaaaaaaalla eimai tis apopsis

pws den einai toso tragika ta pragmata!

Kai egw, efoson ola pane kala,

tha gyrisw grigora sto grafeio, meta ton toketo

kai i moni lysi pou exw (ws twra) gia to mwro mou

einai vrefikos!!!

Makari na mou pane ola kala

kai as to apoxwristw nwris, to paidaki mou!!!

To idio euxomai kai se sena,,,

na einai panta gero to mwraki sou

kai ta gelia tis, oi leksoules tis,

ta vimatakia tis,,

einai monadika OTAN ta zei i manoula!!!

(to apogeuma...!)

Kali arxi stin douleitsa sou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisy mou

poso einai to mwraki sou?

Min stenaxwriesai vre toooso!

Afou eisai xaroumeni manoula

((fainetai apo tin photo))

einai xaroumeni kai i beboula...

Min to skeftesai toso arnitika,,,

Sou kanei kako!!!

Pios einai I klados sou pou den mporouses

na pareis to eksamino?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΓΙΝΕΤΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 9/1.

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΙΑΣ 19 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ "ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ!:P )..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίσυ μου γλυκιά!!!!!

Αυτό το στάδιο εμένα με οδήγησε σχεδόν στην κατάθλιψη...είναι το χειρότερο...πια το έχω ξεπεράσει κατα πολύ....

Θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να το αντέξεις και να σκέφτεσαι πότε θα γυρίσεις να την πάρεις αγκαλίτσα...

Σίγουρα θα χάσεις πολλές στιγμές αλλά να ξέρεις οτι όλως περιέργως το παιδί τις αρχες θα τις παίρνει απο εσένα...τη μαμά του...βέβαια εννοείται οτι θα δείς και αλλαγές ...λόγω της παρουσίας άλλων ανθρώπων στη διαπαιδαγώγηση του...

Δυστυχώς πρέπει να δουλεύουμε και βάσει αυτού θα πορευτούμε ...

θα σου στείλω τα λόγια που μου έγραψαν εμένα και με βοήθησαν....

Να προσέχεις πολύ να μη σε πάρει απο κάτω αλλωστε δεν αλλάζει τίποτα με το να στεναχωριέσαι...το μόνο που θα καταφέρεις είναι να είσαι θλιμμένη...και να έχεις πρόβλημα με όλους και με όλα μετά...

Το παιδάκι σου θα το βλέπεις αυτες τις 5-6 ώρες και πίστεψε με αν τις αφιερώνεις μόνο σε αυτό..αρκούν....:kiss:

τα παιδάκαι μας τη νιώθουν την αγάπη μας...

σου στέλνω τα λόγια του ειδικού....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην περίοδο που είσαι είναι φυσιολογικό να βιώνεις το αίσθημα του αποχωρισμού από το παιδί σου. Και το ίδιο το βιώνει αλλα με το δικό του τρόπο. Τα βρέφη αναγνωρίζουν τη μορφή της μητέρας και δεν μπορουν να την αποχωριστουν. όμως οι σημντικοί άλλοι στη ζωή μας είναι πολλοί άνθρωποι ταυτοχρονα και αυτή τη στιγμή είσαι εσύ, ο σύντροφός σου, οι γιαγιάδες και όσοι άλλοι είναι κοντά στην καθημερινότητα του παιδιου.

>>>>

>>>>Σίγουρα πριν κάποια χρόνια, ίσως και να μεγάλωσες έτσι οι γυναίκες δεν εργάζονταν απαραίτητα και αποκλειστική τους ευθύνη ήταν μόνο η ανατροφή των παιδιών. Ζούμε σε μια εποχή όμως που καλώς ή κακώς η γυναίκα πρέπει να εργάζεται όχι τόσο για να εκφράζει την ανάγκη της για ανεξαρτησια, όσο ότι οι εποχές και οι δυσκολίες των καιρων απαιτούν για να επιβιώσει ένας ανθρώπος και κατ' επέκταση μια οικογένεια.

>>>>

>>>>Σκέψου λοιπόν είναι εποικοδομητικος ο χρόνο σου με το παιδακι σου; Αυτες τις λίγες ώρες, σύμωνα με εσενα) είσαι παρούσα στη ζωή του; Νιωθεις τη χαρα του να είσαι μαζι του; Τότε αν σε όλα αυτά μου απαντήσεις ναι, δεν πρέπει να ανησυχείς. Το παιδάκι σου οσο μικρό κι αν είναι πίστεψέ με περισσότερο αντιλαμβλανεται το άγχος σου (κι αυτό το αγχώνει περισσότερο κι από εσένα) παρά τις ώρες που λείπεις και είσαι μακριά του. όταν μεγαλώσει και είναι σε θέση να συζητήσει και με απλά λογάκια του εξηγησεις γιατί πρέπει να γίνεται έτσι, θα καταλάβει.

>>>>

>>>>Εστω και τον λίγο χρόνο που διαθέτεις, αν είσαι \\\\\\\"παρούσα\\\\\\\" το παιδί το αντιλαμβάνεται. Υπάρχουν περιπτώσεις μητέρων που είναι όλη την ημέρα με τα παιδιά τους αλλά είναι \\\\\\\"απούσες\\\\\\\" από τη ζωή τους. Αρα ο χρόνος δεν μετράει τόσο όσο η ποσότητα.

>>>>

>>>>Μην αφήνεις να επηρεασει τη σχεση \\\\\\\"το διπλό μήνυμα\\\\\\\". Και τι εννοώ με αυτό, το άγχος που εσύ μπορεί να εκδηλώνεις για να καλύψεις τα κενά που νιώθεις ως προς το παιδι σου, να δημιουργούν στο παιδί μεγαλυτερο άγχος και επίσης η δημιουργια στη σκέψη του δύο μηνυμάτων. Του καλού \\\\\\\"η μαμά με αγαπάει\\\\\\\" και του κακού \\\\\\\"η μαμά για να αγχώνεται τόσο πολύ και να μην μπορεί να με αντιμετωπίσει, δεν με αγαπάει\\\\\\\". Ετσι κυριαρχούν και τα δύο αισθήματα απο τα οποία το ένα προσπαθεί να κυριαρχησει στο άλλο, με αποτέλεσμα μια \\\\\\\"περιέργη\\\\\\\" συμπεριφορά, η οποία με τη σειρά της να σε αγχώνει και να σε μπερδεύει περισσότερο, κι έτσι να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.

>>>>

>>>>Φυσικά, και θα βγεις μια βόλτα, γιατί εκτός από μητερα, είσαι και εργαζόμενη, εισαι και σύζυγος, είσαι και κόρη, είσαι και φίλη αλλά είσαι και ΓΥΝΑΙΚΑ και είσαι πάνω από όλα ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

>>>>

>>>>Αν εσυ αντιληφθεις ότι ο χρόνος σου με το παιδάκι σου είναι εποικοδομητικος και ουσιώδης, μην νιώθεις τυψεις. Εισαι άνθρωπος που κοθτάς και τις ανάγκές σου, γιατί διαφορετικά θα μπλοκάρεις. Και πίστεψέ με δεν θελεις να μπλοκάρεις. Γιατίμετά δεν θα εισαι εσύ.

>>>>

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisy μου βλέπω πως όλες οι γνωστές μου και συμπάσχουσες προ καιρού :silly: , στο ίδιο θέμα, σου απάντησαν …..

Εγώ έκλαιγα για μέρες, κάθε φορά που έφευγα από το σπίτι, ένιωθα ενοχές, έλεγα δεν είμαι καλή μάνα εγώ :( , πίστευα πως θα γυρίζω σπίτι και δεν θα θέλει να με βλέπει και φοβόμουν όλα αυτά που λές και εσύ. Στην αρχή όταν η πεθερά μου ( που την αγαπώ ) μου έλεγε γεμάτη χαρά ¨ σήμερα έκανε έτσι …σήμερα έκανε αυτό …¨ δεν ήθελα να την ακούω, στεναχωριόμουν που δεν ήμουν εγώ ¨η μάνα ¨ αυτή που τα λέω και τα ζω :dry: …….. μέχρι και τώρα, μετά από 16 μήνες που γύρισα στη δουλειά, ακόμα νιώθω ενοχές που τον αφείνω, αυτή είναι η ζωή, δυστυχώς :blush: ………όμως γλυκιά μου, το καλό είναι πως δεν πάς μετανάστης σε άλλη χώρα :) απλά θα λείπεις για κάποιες ώρες στη δουλειά …….. θα συνηθίσεις μια μέρα και εσύ όπως και όλες μας, αργά ή γρήγορα, κάνε λίγο υπομονή

Θα ζήσεις και θα καταλάβεις μια χαρά την ανάπτυξη του μωρού σου, ίσως όχι τόσο ξεκούραστη όσο θα ήθελες αλλά, όλα θα τα κάνετε μαζί έστω και αν δεν θα είναι η πρώτη φορά για εκείνο…….

Το σημαντικότερο πράγμα είναι ο χρόνος σου με το μωρό να είναι ουσιαστικός και όχι απαραίτητα αρκετός …….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisy μου, γλυκια μου, εχεις απολυτο δικιο! μα δε πρεπει να στεναχωριεσαι τοσο, ειναι κριμα και για σενα και για τη μικρουλα σου, της το μεταδιδεις!:(

εγω ειμαι "τυχερη" (αυτο ειναι λιγο σχετικο βεβαια!) γιατι ειμαι ακομα φοιτητρια και ετσι δε χρειαζεται να λειπω πολλες ωρες απ'τη μικρη μου. οταν παρακολουθω τα μαθηματα στο πανεπιστημιο, η μικρη μενει με το μπαμπα της κι ετσι ειμαι απολυτα ησυχη ή καποιες φορες με τη μαμα μου, στην οποια και εχω απολυτη εμπιστοσυνη. να σου πω την αληθεια βεβαια, μου κανει και καλο το οτι φευγω καποιες ωρες απ' το σπιτι και αισθανομαι δημιουργικη σε πολλα επιπεδα!! ;) σε καταλαβαινω βεβαια, γιατι μη νομιζεις, με το που φευγω απ'το σπιτι, μ'εχει πιασει κιολας στερητικο συνδρομο!!!:silly: :silly:

αν ομως η δουλιτσα σου σ' αρεσει κιολας, εγω νομιζω οτι θα σου κανει και καλο, να βγεις απο το σπιτι!

μη ξεχνας, η μανουλα της εισαι ΕΣΥ κοπελα μου και αυτο δεν αλλαζει! κι οπως ειπε και μια κοπελα, τα "βηματακια" στην αναπτυξη δεν γινονται απ' τη μια στιγμη στην αλλη, δεν προκειται να τα χασεις αν λειπεις τα πρωινα απ' το σπιτι! ;) σταδιακα μπουσουλανε, σταδιακα μιλανε, ολα σταδιακα γινονται κι εσυ θα χαρεις καθε μικρη κατακτηση της μικρουλας σου!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ.:( :( :( ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ(Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ)ΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????????HELPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!:unsure: :unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ Sisy ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ.Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΙΑΣ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ.ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ.Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΑΜΟΣΤΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΗΛ.ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΝ Θ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΡΩΤΑ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΛΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...