Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κατά λέξη, θετική προγνωστικη αξία 5% για το Σύνδρομο Prader-Willi,2-5% για το Σύνδρομο Cri-du-chat , κάτι τέτοια.  Ενώ για τα πιο συχνά σύνδρομα ήταν 91% στα περισσότερα. Τοpanorama είχα κάνει.
    • Δηλαδή έγραφε στα αποτελέσματα ότι το ανιχνεύει στο 5-7%; Μου φαίνεται τρελό αυτό το ποσοστό γιατί δεν μπορεί να σταθεί διαγνωστική εξέταση με τέτοια ευαισθησία. Τέλος πάντων, ευχαριστώ!
    • Αχχ βρε κοριτσάκι μου!! Έτσι και εγώ.. Καταρχήν πως είναι τώρα τα μωρά σου; Ελπίζω να ήταν εύκολα περαστικό και για εσάς η ίωση..  Πολύ χαίρομαι που προσαρμόζεται στο σχολείο του!! Αυτό με την ομιλία είναι ένα από τα πολύ θετικά του σχολείου.. βοηθάει πολύ τα μωράκια στην ομιλία και στην κοινωνικοποίηση..! Οι ιώσεις βέβαια είναι...🥴 Φτου φτου φτου ζωή να έχει!! Σούπερ μου ακούγεται εμένα η αγορίνα σας!! Στις καμπύλες πως είναι; Ή εσύ αγχώνεσαι μόνη σου με το βάρος όπως εγώ;! 🤭 Εμείς περάσαμε στα μικρά κομμάτια τώρα.. άλλο άγχος εκεί.. ενώ είχα αναθαρρησει άντε τώρα με τα blueberry ή τον αρακά να την βλέπεις..🥴🫣 ρε συ ο παιδίατρος τι σας λέει όταν τρώει διάφορα αντικείμενα; Μου έφαγε που σας έγραψα μισή σελίδα χαρτόνι από βιβλίο της και ήμουν οριακά να τρέχω νοσοκομείο.. με καθησύχασε η παιδίατρος ότι θα διαλυθεί στο στομάχι της αλλά όσο και να έχει "τρελαίνομαι" κάθε φορά που βάζει διάφορα και τα τρώει..  Ότι έγραψα και στην ΜαρΜαρ για τον αποθηλασμο.. γενικότερα χωρίς άγχος ή πίεση είτε σε εσένα είτε στο μωρό όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Το ζητούμενο για αρχή είναι να περιορίσετε το στήθος=ύπνος και θα είστε και οι δύο καλύτερα!  Έκλαψα!! 🤣🤣 Καρχαριακι κανονικό!! Χαρά στη ψυχραιμία σου!! 😆😆
    • Καλησπέρα, Όχι, τα ανέγραφε στα αποτελέσματα που πήρα και μου είχε κάνει εντύπωση η διαφορά στα ποσοστά, συγκριτικά με την ευαισθησία στα πιο συχνά σύνδρομα.
    • Έριξα μια γρήγορη ματιά έτσι από περιέργεια γιατί έχω και εγώ μια λίστα από το σεμινάριο που μου έδωσαν.. μια διόρθωση μόνο.. σβήσε το μέλι και ελπίζω να μην το έχεις δώσει ήδη.. είναι επικίνδυνο για τα μωρά κάτω του έτους.. μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο..!! Κατά τα άλλα σε ευχαριστούμε πολύ!! Αν και εμείς έχουμε καλύψει αυτή τη λίστα + έξτρα που δεν αναφέρονται.. 🤭 πλέον έχουμε περάσει σε πιο ασυνήθιστα.. πχ και για να δώσω και κάποιες ιδέες από λαχανικά φινοκιο, γογγύλια, παστινακι.. φρούτα dragon fruit, κουμκουάτ και φυσαλίδες.. δημητριακά καμουτ, όλυρα και σόργο.. κρέας ζαρκάδι, αγριογούρουνο, κουνέλι.. σήμερα πχ το πρόγραμμα έχει ροβίτσα (όσπριο).. γενικά από ότι διάβασα μετά το έτος -1,5 ετών περίπου, τα παιδιά αναπτύσσουν το λεγόμενο picky eating και πως όσο περισσότερες γεύσεις γνωρίσει ως μωράκι τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να το περάσουμε έντονα.. στο Μαρτ βρίσκω πολλά και στα βιολογικά μαγαζιά μετά.. ελπίζω να μην ακουγομαι πολύ ξιπασμενη.. 🫣 Σε εκείνο το σεμινάριο που είχα γράψει τότε και στην ΜαρΜαρ μας, τα αναφέρει όλα αυτά + δίνει μια λίστα 100 τροφίμων για εισαγωγή.. αν θες από περιέργεια παρακολούθησε το.. ή πες μου αν σε ενδιαφέρει να σου στείλω ιδέες για τρόφιμα να προσθέσετε στη λίστα σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...