Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα Αθηνα.

Να σου ζηση η κορουλα σου γερη και ευτυχισμενη να την δειτε και να την καμαρωνετε οπως θελετε εσεις και αυτη φυσικα!!Ευτυχισμενη να ειναι και το αλλο σου κοριτσακι με υγεια.!!Φιλια πολλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγω ανυπομονω να μπω στον 5ο μήνα! Και γιατί λογικά θα μου φτάσουν και τα αποτελέσματα της ΝΙΡΤ που θα κάνω την ερχόμενη εβδομάδα, και γιατι θα νιώσω τα ψυχάκια μου επιτέλους, και γιατί θα δείχνω έγκυος και οχι οτι ειμαι ένα παραφουσκωμένο γιουβαρλάκι και για να δει επιτέλους ο γιατρός φύλα, αχ ολα ολα μαζι!! αντε να έρθει ο Ιούλιος να ηρεμίσουμε μεχρι την β επιπεδου...
    • @anna_30Εσύ πως το είδες από κοντά, υπήρχε αχνή γραμ΄μή; Ε΄γω παρότι ξέρω πως δεν παθαίνεις κα΄τι όντως από τα βάρη, θα σου έλεγα να προσέχεις όπως και να έχει ..γιατί ξέρω πως όσο προσπαθείς να κάνεις παιδί καλό είναι να τα αποφεύγεις (όσο μπορείς)..
    • Αλλά γενικά ανυπομονώ να περάσει ο 4ος γιατί από τον 5ο περίπου θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε 😁😁😁 20η εβδομάδα ξεκίνησα να νιώθω την κόρη μου, δειλά δειλά. Στο 2ο λέει ξεκινάει από την 18η περίπου 😁😁😁 
    • Όλα φυσιολογικά είναι κορίτσια με τα πονακια και με τον πόνο κατά το φτέρνισμα (πολύ σπαστικός αυτός ο πόνος. Φοβάσαι να φτερνιστεις). Θυμάμαι κι εγώ είχα φουλ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα έχω μόνο αν κουραστω ή σηκώσω πολύ τη μικρή μου. Λογικά είναι πιο ελαστική η μήτρα και η κοιλιά από την πρώτη εγκυμοσύνη. Εγώ γενικά ξαπλώνω ή κάθομαι όσο τα έχω. Καλό είναι να μην κουραζόμαστε πολύ.  Να σας πω εγώ χαίρομαι λίγο όταν έχω πόνους γιατί σκέφτομαι ότι μεγαλώνει το μωράκι 😊 Γενικά από τότε που σταμάτησαν τα βαριά συμπτώματα του πρώτου τριμήνου δεν νιώθω και πολύ έγκυος 😅 Αν και το στομάχι είναι έτσι κι έτσι κάθε μέρα.  Εσείς πώς είστε από άλλα συμπτώματα;
    • Είχε στεγνώσει όταν το φωτογράφισα..το έκανα το πρωί και το έχω πετάξει! Θα δούμε σε δύο τρεις μέρες 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...