Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 1 year later...
Δημοσίευση
στις On 26/9/2016 at 5:20 ΜΜ, ο/η Ηλέκτρα είπε:

Καλησπέρα!! Υπαρχουν μαμάδες απο Καβάλα... :)

Και εγω απο καβαλα!! Γέννημα θρεμα που λέμε! Εκει γέννησα και την κόρη μου. Αλλα μετακομισαμε Ξανθη εδω και 2,5 χρονια περίπου ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κορίτσια! Τι νέα; Τι κάνουν τα μωράκια σας;  Εγώ τελευταία δεν το παίρνω χαμπάρι πως περνάνε οι μέρες και μεγαλώνει, μόνο αλλάζουμε νούμερα τα φορμακια και το καταλαβαίνω 😅
    • @Sia A Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου, η θεία μου είχε 5 αποβολές… Στην τελευταία αποβολή είχε διδυμάκια από εξωσωματική. Είχε κάνει κάποιον έλεγχο μετά τις αποβολές αλλά δε θυμάμαι να σου πω τι είχε κάνει ακριβώς, πήγαινε σε μια γνωστή αιματολόγο στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό…Ήταν μόνιμα θλιμμένη… Δεν ήθελε να προσπαθήσει άλλο. Ήταν τότε γύρω στα 45 - 10 χρόνια πριν σχεδόν, με τον άντρας της γύρω στα 50. 1.5 χρόνο μετά περίπου έκανε τελικά εξωσωματική ξανά. Έβαλαν 3 έμβρυα με έναν πολύ γνωστό γιατρό. Αυτή τη στιγμή έχει 2 πανέμορφα και υγιέστατα διδυμάκια που πηγαίνουν Δευτέρα δημοτικού. Ακομη συζητά για τις απώλειες καμία φορά, αλλά αυτό που λέει πάντοτε είναι «Έχε πίστη στον οργανισμό σου». Αυτό θα πω και σε σένα, μην το βάλεις κάτω, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι εσυ και το σώμα σου και όταν και μόνο όταν νιώσεις έτοιμη ξεκινάς από την αρχή, σαν φοίνικας που αναπτύσσεται ξανά μέσα απο τις στάχτες..  Δεν είναι εύκολο, εγώ αλλά και άλλες κοπέλες απογοητευόμαστε που δε βλέπουμε θετικό τεστ ή σύλληψη, σίγουρα ο δικός σου πόνος είναι δύσκολος. Μην τα παρατήσεις όμως, να προσεχείς τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά.  @Naty_ μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς, λογικοί οι φόβοι σου, να προσεχείς τον εαυτό σου και την κοιλιτσα ❤️ @melitiniღ δεν είχα ιδέα, είχα ακούσει ότι κάθε 2-3 μήνες ανανεώνεται το σπερμα, σίγουρα γνωρίζεις περισσότερα. Εύχομαι γρήγορα τα καλύτερα, καμία φορά λέμε Κάτι χωρίς να το γνωρίζουμε καλά και ξύνουμε πληγές, ζητώ συγγνώμη…  Πολλα φιλια ❤️
    • Περιμενω σε δυο εβδομαδες πανω κατω να δω αν τα καταφέραμε. Εσυ ποτε περιμενεις περιοδο; 
    • Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Να βρεις άντρα, μην νιώθεις άβολα. Εγώ έχω πάει σε 2 άντρες και 1 γυναίκα. Δεν ένιωσα καθόλου άβολα με τους άντρες και ειδικά με τον έναν υπήρξε «σύνδεση» και τον έχω για όποτε χρειαστεί για πάντα. Με τον τρόπο του θα σε βοηθήσει αυτός που θα βρεις …αν γνωρίζεις κάποιον και έχεις να σου προτείνουν. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, συγχαρητήρια κ για την εγκυμοσύνη, όλα καλά να πάνε αυτή τη φορά 😊 Έκανα ψυχοθεραπεία κ μάντεψε πέρσυ έμεινε έγκυος η ψυχολόγος κ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κ τώρα απλά δεν θέλω ξανά. Μόνο με ΄΄άντρα θα ξεκινούσα για να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση αλλά δεν νιώθω άνετα κ δεν ξέρω κ πόσο υπάρχει ενσυναίσθηση για τέτοια θέματα Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, ξέρω κ εσύ έχεις περάσει τα ίδια κ καταλαβαινόμαστε!!! Απλά είναι πολύ δύσκολο κ άντε πάλι ξανά φάρμακα, κλινικές κλπ. Ξεκίνησα με φόρα κ μου έχουν κοπεί τα πόδια. Γτ μόνο εξωσωματική συζητάμε πλέον, τη φυσική σύλληψη την έχω ξεχάσει προ πολλού, νομίζω είναι χάσιμο χ΄ρόνου στη δική μας περίπτωση!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...