Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι αρκετά ταραγμενη να πω την αλήθεια ..είχα υποψίες και έτσι έκανα το τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περιδοου το τεστ στην αρχή έδειξε την οριζόντια γραμμή (clear blue ) στη ευρεία νερά από μια ώρα έβγαλε και την κάθετη  (+) βγάζοντας αποτελέσμα θετικό...διάβασα ότι μπορεί αυτό να συνέχεια εξαιτίας της χαμηλής ποσότητας ορμόνες που έχω τι συμβαίνει κορίτσια είμαι έγκυος???? απαντήστε μου σας παρακαλώ κοντεύω να τρελαθώ  ❤❤⚘

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα αυτα τα τεστ ειναι αρκετα αξιπιστα 

εγω πριν ενα μηνα εκανα αυτο το τεστ που θα δεις και εγω σαν και εσενα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και βηγκε θετικο κ τωρα διανυω την 7η εβδομαδα :) 
οποτε πολυ πιθανον να εισαι σπανια πεφτουν εξω αυτα τα τεστ (τουλαχιστον οσα εχω κανει εγω ολα εδειχναν το σωστο αποτελεσμα)

συμπτωματα εχεις?

εγω ειχα αρκετα

download (16).jpg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ανδρεωτου παρθενα είπε:

καλημερα αυτα τα τεστ ειναι αρκετα αξιπιστα 

εγω πριν ενα μηνα εκανα αυτο το τεστ που θα δεις και εγω σαν και εσενα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και βηγκε θετικο κ τωρα διανυω την 7η εβδομαδα :) 
οποτε πολυ πιθανον να εισαι σπανια πεφτουν εξω αυτα τα τεστ (τουλαχιστον οσα εχω κανει εγω ολα εδειχναν το σωστο αποτελεσμα)

συμπτωματα εχεις?

εγω ειχα αρκετα

download (16).jpg

Έχω ναι..απλά αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το αποτέλεσμα βγήκε μιάμιση ώρα μετά ότι είναι θετικό με τα πρωινά μου ουρά φυσικά..έχει αυτό σημασία? έχω σημάδια σαν της περιόδου πχ με πονάει η κοιλιά μου με το που ξυπνάω αλλά φνε έρχεται η περιοδος..

μιαμιση ωρα μετα????????? οχι! αυτο δειχνει αμεσως και για τα επομενα 15-20 λεπτα 
μιαμιση ωρα μετα ειναι παρα πολυ δες και τις οδηγιες μεσα στο κουτι

συμπτωματα? ειχα πρησμενη κοιλια 
υπερ ευαισθητο στηθος 
οσφρηση? λαγωνικο!!!!!!!
ορεξη? καλιγουλας

στις πριν 12 λεπτά, ο/η ανδρεωτου παρθενα είπε:

μιαμιση ωρα μετα????????? οχι! αυτο δειχνει αμεσως και για τα επομενα 15-20 λεπτα 
μιαμιση ωρα μετα ειναι παρα πολυ δες και τις οδηγιες μεσα στο κουτι

συμπτωματα? ειχα πρησμενη κοιλια 
υπερ ευαισθητο στηθος 
οσφρηση? λαγωνικο!!!!!!!
ορεξη? καλιγουλας

τα έχω όλα αυτά τα φαινόμενα εκτός από την πολύ όρεξη για φαγητό..ναι μετά από τόση ώρα 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η mariaje είπε:

Έχω ναι..απλά αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το αποτέλεσμα βγήκε μιάμιση ώρα μετά ότι είναι θετικό με τα πρωινά μου ουρά φυσικά..έχει αυτό σημασία? έχω σημάδια σαν της περιόδου πχ με πονάει η κοιλιά μου με το που ξυπνάω αλλά φνε έρχεται η περιοδος..

Διαβασες προσεκτικα ολες τις οδηγιες που αναγραφονται στο χαρτακι μεσα στη συσκευασια;;; Σε όλα τα τεστ γράφει ξεκάθαρα πάνω : "ΜΗ διαβαζετε το τεστ μετα το πέρας μισής ώρας!!!" Αποκλείεται να μην το γραφει το δικο σου. Θετικο αποτέλεσμα μετά από 1,5 ωρα δε  μπορεί να είναι έγκυρο ούτε μια στο εκατομμύριο. Για σκεψου το λογικα.Δεν είναι λογικό μια εγκυμονουσα που κανει το τεστ να μαθαίνει ότι είναι έγκυος μετά από σχεδόν δυο ώρες... Είναι τρελό αυτό το πράγμα. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Διαβασες προσεκτικα ολες τις οδηγιες που αναγραφονται στο χαρτακι μεσα στη συσκευασια;;; Σε όλα τα τεστ γράφει ξεκάθαρα πάνω : "ΜΗ διαβαζετε το τεστ μετα το πέρας μισής ώρας!!!" Αποκλείεται να μην το γραφει το δικο σου. Θετικο αποτέλεσμα μετά από 1,5 ωρα δε  μπορεί να είναι έγκυρο ούτε μια στο εκατομμύριο. Για σκεψου το λογικα.Δεν είναι λογικό μια εγκυμονουσα που κανει το τεστ να μαθαίνει ότι είναι έγκυος μετά από σχεδόν δυο ώρες... Είναι τρελό αυτό το πράγμα. 

Μακάρι να έχεις δίκιο τι να σου πω απλά εγώ διάβασα και έμαθα ότι αν έχεις χαμηλά ποσοστά της ορμόνες που εγώ έχω χαμηλά γιστι είναι 2 μέρες πριν την καθυστέρηση μπορεί να αργήσει να βγει... έκανα αλλά 2 τεστ και σε κανένα από τα 2 δεν βγήκε θετικό καμία στιγμή αυτό όμως βγήκε δεν ξέρω θα κάνω β χοριακή την Δευτέρα και βλέπουμε..πέρα από αυτό τόσα λάθη κάνουν τα τεστ.

Μπορει να αργησει να αναγνωρισει την ορμονη οσο αφορα τις μερες που θα το κανεις πριν..αυτο εννοει.. σου βγηκε μετα απο πολυ ωρα οπουε δεν νομιζω πως μετραει αυτο το αποτελεσμα.. για μενα πηγαινε κανε χοριακη οπως λες  να εισαι κ σιγουρη.. πιο πολυ σε συμφερει απο τ να κανεις τοσα τεστ κ να μην εισαι κ σιγουρη.. 20 ευρω περιπου κανει συνηθως

Εφόσον έκανες συνολικά 3 τέστ και τα 2 βγήκαν αρνητικά και αυτό θετικό μετά από 1,5 ώρα, νομίζω ότι δεν είσαι έγκυος! Φυσικά και είναι αξιόπιστα τα τεστ εγκυμοσύνης αλλά πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα από την β χοριακή δεν θα βρεις πουθενά. Η eleni_g20 έχει δίκιο, μην χαλάς άλλα λεφτά σε τεστ και την Δευτέρα πήγαινε για β χοριακή να ησυχάσεις. Μέχρι τότε μπορεί να έχει έρθει η περίοδος και να μην χρειαστείς τίποτα

στις Just now, ο/η mariaje είπε:

Μακάρι να έχεις δίκιο τι να σου πω απλά εγώ διάβασα και έμαθα ότι αν έχεις χαμηλά ποσοστά της ορμόνες που εγώ έχω χαμηλά γιστι είναι 2 μέρες πριν την καθυστέρηση μπορεί να αργήσει να βγει... έκανα αλλά 2 τεστ και σε κανένα από τα 2 δεν βγήκε θετικό καμία στιγμή αυτό όμως βγήκε δεν ξέρω θα κάνω β χοριακή την Δευτέρα και βλέπουμε..

Αποκλείεται να είναι μια γυναίκα εγκυος, να κάνει τεστ και να βγει θετικο το αποτέλεσμα μετά από κανένα 2ωρο. Ούτε μια στο 1.000.0000. Και αυτο δεν είναι δική μου άποψη. Το γραφουν πανω ολα τα τεστ!! Από το πιο ακριβο μέχρι το πιο φτηνό. Παρόλα αυτά γίνεται να είσαι έγκυος και επειδή δεν έχεις υπολογισει καλά τις μερες να το εκανες νωρίτερα και για αυτό να βγαίνει αρνητικό.. Πάντως, πρώτα αρνητικό και (τσουπ!) μετα απο δυο ώρες θετικο ειναι αδιανοητο....... θα είχαν οδηγηθεί οι γυναικες στο ψυχιατρείο...!!!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Εφόσον έκανες συνολικά 3 τέστ και τα 2 βγήκαν αρνητικά και αυτό θετικό μετά από 1,5 ώρα, νομίζω ότι δεν είσαι έγκυος! Φυσικά και είναι αξιόπιστα τα τεστ εγκυμοσύνης αλλά πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα από την β χοριακή δεν θα βρεις πουθενά. Η eleni_g20 έχει δίκιο, μην χαλάς άλλα λεφτά σε τεστ και την Δευτέρα πήγαινε για β χοριακή να ησυχάσεις. Μέχρι τότε μπορεί να έχει έρθει η περίοδος και να μην χρειαστείς τίποτα

Θα πάω και θα πάω και σε γυναικολογο δεν θα τρελαθώ τελείως πια ότι είναι να γίνεις ας γίνει και στο καλό! 

Είναι τα τεστ που διαφημίζονται εδώ στο Φόρουμ. Hometest λεγονται αλλα στο διαστημα 16 μηνων που προσπαθω να μεινω εγκυος εχω κανει και clearblue, και iq και predictor.. Το γραφουν όλα...!!!

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

1474626187208-1701141370.jpg

Ναι βρε απλά ο γυναικολογος που με παρακολουθεί μου είπε ότι πιθανόν να βγήκε τόση ώρα ντα επειδή δεν είχε πολύ ορμονη γιαυτό σου λέω δεν λέω για το τι λέει το τεστ 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Gelie είπε:

Αποκλείεται να είναι μια γυναίκα εγκυος, να κάνει τεστ και να βγει θετικο το αποτέλεσμα μετά από κανένα 2ωρο. Ούτε μια στο 1.000.0000. Και αυτο δεν είναι δική μου άποψη. Το γραφουν πανω ολα τα τεστ!! Από το πιο ακριβο μέχρι το πιο φτηνό. Παρόλα αυτά γίνεται να είσαι έγκυος και επειδή δεν έχεις υπολογισει καλά τις μερες να το εκανες νωρίτερα και για αυτό να βγαίνει αρνητικό.. Πάντως, πρώτα αρνητικό και (τσουπ!) μετα απο δυο ώρες θετικο ειναι αδιανοητο....... θα είχαν οδηγηθεί οι γυναικες στο ψυχιατρείο...!!!!

χιχιχι ποσο δικιο εχεις gelie-jolie μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...